Аблация на сърцето - 9

• 53 028
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Извинявай Девичка, обърках двете мнения, но температурата е чудно на какво се дължи. Ниския пулс причиняв пак ЕС и е неприятно, на холтера пише че е сригала до 120, но да много пада. Сега станах да видя моя холтер, аз слагах миналия месец.   Лексотана не е ли силен много за такива като нас. Аз пия мента, глог и валериан, а и на хапчета Седатиф ПФ, но са леки доста.

# 616
  • София
Не знам колко е релевантно, но наш бивш служител ей така поддържаше температура с месеци и след много изследвания се оказа инсулинова резистентност причината. 

# 617
Дева, не пия психотропни в момента. И като се замисля, аз нямам сърцебиене, ами направо сърцеНЕбиене Stuck Out Tongue Winking Eye .Дева, а ти като пиеше лексотана тази температура падна ли?

# 618
И аз ги пиех ,но не помагат. Сега съм на атенолол и амаритон при по големи кризи,че имало шанс да привикна към него и след това да не ми помага. Но реално пак си ги имам всекидневните прескачания,които за разлика от Дева, мен много ме плашат. Явно за тях няма лечение. И реално не знаят лекарите каква е причината за тях. Факт е че при мен след аблацията се увеличиха.
Извинявам се че така ,ви се намесих в дискусията...

# 619
Веси, изчезна ми Т, след като спрях Лексотана.
Големи бели ми направи той.
Затова казах, че Ривотрил-а може да те е объркал и теб.

# 620
Много е трудно да се отърся от страховете,че ще изляза от ритъм и всичко ще започне от начало.Вече една година от третата аблация  и уж само екстрасистули и прескачания,но си ме е страх и май ще си е така.Няма отърване от тях.То не беше магнезии,витамини .....и  пак .Вече съм сигурна,че моя проблем е от кръвното и стрес.Малко да се стресирам , вдигам кръвно и прескачанията започват.Но явно просто трябва да се спогодя някакси с екстрасистулите и да ги приема.Не знам как ще стане обаче?

# 621
Аз нямам високо кръвно, но имах ЕС.

# 622
Wendy, към кое от двете лекарства, които споменаваш, се привиква? И няма за какво да се извиняваш, тук всеки от всеки научава нещо ново. Heart

# 623
Към Амаритон сигурно.

# 624
Да ,към амаритон. Поне така каза,лекаря.

# 625
Здравейте! Предстои ми ЕФИ и евентуална аблация на 16.01 при д-р Протич в св. Анна. Извинявам се, ако вече е коментирано, но кои номера направления трябва да се носят? Бяха ми казали по тел, но не си намерих листа, на който записах преди 2 месеца. Опитвам се да се свържа по тел. междувременно. .
Благодаря предварително.

# 626
  • в джунглата
Аз мисля че е направление за хоспитализация, то е един вид. Не съм много сигурна, че беше отдавна.
Успех д-р Протич е  много  добър лекар!

# 627
Здравейте! Предстои ми ЕФИ и евентуална аблация на 16.01 при д-р Протич в св. Анна. Извинявам се, ако вече е коментирано, но кои номера направления трябва да се носят? Бяха ми казали по тел, но не си намерих листа, на който записах преди 2 месеца. Опитвам се да се свържа по тел. междувременно. .
Благодаря предварително.
Направление за хоспитализация номер 7  и амбулаторен лист. Така поне пише в документа на Токуда. Искрено ти пожелавам успех! Възхищавам се на всички ви за куража.

# 628
Дънди, Vesito71, благодаря ви.
След дълго търсене, си намерих записките. Наистина е направление номер 7 , кл. пътека 21.

Излизам от ритъм с тахикардия от дете, време е да направя нещо по въпроса. Случи ми се и пред децата ми и не искам да ги плаша повече. Освен това развих постоянен страх да не се случи пак и внимавам с всяко движение, което правя. Не може да се живее така...
От вашите истории , които прочетох , се успокоявам, че съм в добри ръце. Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 14:47 от .Reyna.

# 629
Reyna,
Наистина ще бъдеш в добри ръце. Доктор Протич излекува моят проблем, който беше като твоя, но виж за страха...той зависи от теб.
Успех! Ще очакваме новини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт