Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е криоаблация?
Какви са потенциалните ефекти от кафето върху сърдечния ритъм?
Какво е синусова тахикардия и какви могат да бъдат потенциалните последици по време на полет със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е криоаблация?
-
Какви са потенциалните ефекти от кафето върху сърдечния ритъм?
-
Какво е синусова тахикардия и какви могат да бъдат потенциалните последици по време на полет със самолет?
Синусовата тахикардия е състояние, при което сърцето бие по-бързо от нормалното. По време на полет със самолет това състояние може да доведе до усещане за ускорен сърдечен ритъм, което може да бъде неприятно, но обикновено не е опасно. Въпреки това е важно да се консултирате с кардиолог преди пътуване.
-
Какви са някои стратегии за справяне със страха и стреса, свързани с екстрасистолите?
-
Какво представлява електрофизиологичното изследване и къде е най-добре да се проведе?
Всичко е въпрос на нагласа, аз вече свикнах, само си повтарям че съм здрава, нищо че подадох документи за ТЕЛК, чакам решение По скоро ме притесни акта, че дъщеря ми проявява същите симптоми като мен а е на 14. Беше в болница и сега искат да я следят. Проблема е че се води малка и няма специалисти за нея, та ако някой знае кардиолог за деца за София, моля помагайте.