Аблация на сърцето - 9

• 53 011
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
А защо синтром?
Майка отскоро е с ПМ и пие Клопидогрел, ММ пък пие Тромбекс, което е същото.
Весели празници на всички! Бъдете здрави и щастливи! newsm51

# 571
  • София
Сдобих се с БТЕ, затова Confused откъснат тромб заседна в белия дроб, вече съм добре, но трябва да пия Синтром. Клопидогрела е слаб за мен, засега. И това ще мине, аз съм силна няма да се дам. Worried

# 572
Ааа, слушай докторите тогава, няма да се даваш! Hug

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 19:46 от DeVa®

# 573
  • София
Ааа, случай докторите тогава, няма да се даваш! Hug
Няма проблем Девичка, всичко отмина засега съм добре.

# 574
Уф,не става само с един проблем . Ама живи хора сме,органи много , все някой може да дефектира . Така ,че боледуваме и се лекуваме .
Весели празници на всички ! (По-кротко с алкохола и преяждането ! )

# 575
  • София
Да така е, но важното е да сме добре и да не се предаваме. Весели празници на всички

# 576
  • София
Весели празници!Да бъдем здрави,щастливи и ритмични!:christmas_tree:Christmas TreeChristmas Tree

# 577
Малката прави кризи като мен, та с нея съм с повишено внимание. Януари ще я заведа на детски кардиолог да видим, какво ще кажат.
Надявм се по празниците всички да сме добре, да си изкарате страхотно.

Какво чувства детето и какви оплаквания има ? Има ли пишещи или четящи темата , родители на деца със сърцебиене и как се справяте ? А , деца с аблации ?

Весели празници !

# 578
  • София
Има сърцебиене, боде я при дишане, а и на Ехо е дало отклонение. Припада по улиците, всъщност беше в болница, там видяха че има проблем и искат да се следи. Надяват се да го над расте, защото е в пубертета, затова не дават да пие нищо, но искат на няколко месеца кардиолог да я следи. А искам като започна с един, да ходя само при него. Не ср притеснявам многоо, но съм на тръни честно казано.

# 579
Големия ми син  точно в пубертета имаше  пулс над 90,бодежи и усещаше единични екстрасистоли.
За ускорения пулс Хомеопатичката ни му изписа  Spigelia Anthelmia 9 ,за седмица прием.Интересно е,че помогна.Даже винаги го имам вкъщи и при безпокойство от висок пулс го вземам и ми помага.
Валерян и глог на капки предполагам знаете, че  също сваля малко пулса и успокоява донякъде тези бодежи.
Иначе сина спортуваше много активно и смята ,че това е причината проблема при него да се изкорени напълно.
Весели празници на всички!

# 580
  • София
Весела Коледа на всички!
Огоречна съм от хората как може да са толкова .... не знам какво да кажа или каква дума да използвам. Вие ако видите, човек паднал няма ли да отидете да видите какво му е, а да не говорим ако личи, че е дете ?? Малката е припаднала вчера, 20 минути е лежала в близост до спирката на тролея, как никой не е дошъл до нея, да я види да я пита какво и е? Пак добре, че малко се е освестила и ми се обади по телеона. Закарах я в блницата, с кръвна захар 2 , пулс 124 и ниско кръвно. Държаха ни няколко часа, пълни изследвания, не дават никаква конкретна диагноза. Пуснаха ни да се приберем, но с повишено внимание, а след празниите да я заведа отново да я видят. Предполагат, че понеже е много слаба на кг, захарта и пада рязко и от там идва проблема. Не носех епикризата от болницата преди 2 месеца, но успях да обясня какво са открили, направиха и ехокардиография, няма отклонения. Днес е добре, дадоха магнерот и да пие конкор по половинка 10 дни и да и следя захарта. Аз съм диабетичка, така че имам глюкомер и това мога да направя. Искат да качи килограми, но като видяха таткото казаха че това е ген. Не разрешават плуване, ще търся алтернативен спорт, но се чуства отпаднала, знам как е. Страх я е, а аз не знам какво да я правя, докторите казаха не се ли чуства добре ще ни приемат в болницата, нищо че са празници. Disappointed Relieved

# 581
Много жалко, че никой не е обърнал внимание на дете... Ужасяващо е...
С тази КЗ те съветвам да пуснете инсулин на гладно.
Ти като диабетик не знам какъв опит имаш, но според моя, този показател силно се неглижира, а е много важен.

Честито Рождество Христово!

# 582
  • София
3 години вече съм на лекарства и диета, засега се контролирам. Да лекарите затова се учудиха, че нивото е много ниско, факт е че не бе яла. Те искат да я видят, но заради празниците ни пуснаха, като имаме уговорката ако и стане зле обратно там. Събрах багажа за всеки случай..

# 583
Точно, че не е яла, вероятно инсулинът е висок.

# 584
  • София
Точно, че не е яла, вероятно инсулинът е висок.
Точно обратното паднала е захарта, сега е 5, пулса е нормален, кръвното също. Ще сме на тръни но нищо, весели празници на вас. Благодаря ви за отговорите

Общи условия

Активация на акаунт