Аблация на сърцето - 9

• 53 028
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Към Дева:  През август B12 беше154 при норма 187-883. Днес ми излязоха новите резултати и съм много доволна,че е 404, а хемоглобинът -118. Blush . Дайте, моля ви, идеи как да вдигна калия, ям по един банан на ден, но май ще трябва и добавка. В аптеките не намерих чист калий. Гледах, че в нета има разни добавки, но...Мисля си вече, че това миксоматозно задно плато ми мъти водите и пролапсът, разбира се. Някои кардиолози предположиха, че е на нервна почва, пих три месеца ривотрил. Докат го пиех, аритмията не спря, но поне спях  нощем Stuck Out Tongue Winking Eye Три седмици пия мед, лимон и чесън без резултат, но и него спирам, че отпуската ми свърши, а на работа с дъх на WearyTired Faceчесън...Weary  няма как.

# 601
Значи не е там проблемът.
Калий има в едно евтино българско лекарство Паматон. Пила съм го, то има и магнезий.
Този Ривотрил не знам дали не ти объркал още положението. newsm78
Мед, лимон и чесън за какво са?

# 602
Благодаря, Дева, за Паматон-a. Изобщо не бях го чувала. За ривотрила-  не знам дали ми е влошил аритмията, но се наложи да го пия, тъй като имах световъртеж, изтръпваха ми крайниците и ужасно треперех. Кардиолозите казаха, че това не може да е от аритмията и се наложи да посетя невролог.  Благодарение на този ривотрил се освястих. Знам, че е и вреден, та за това побързах да го спра.А, бе, объркана история..@_@ .Ще прочета за Паметон, още веднъж благодаря.

Мед, лимон и чесън - за прочистване на кръвоносните съдове и уж при аритмия. За повишаване на имунитета също. Трябваше да пробвам Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 07:16 от AnMary

# 603
За температурата - може също да е неврогенна.
Сега имаш ли?

# 604
Веси , аз имах проблем с калия ( и с лекарите в една болница, които ме държаха извън ритъм ,без да погледнат резултатите от изследванията ) . Има таблетки само калий , но се дават само в момент на дефицит . Спомням си ,че час след една таблетка ,пристъпът приключи. Не помня търг наименование . Калий има и в сушените кайсии , друга тема е какви химикали има в тях .

# 605
Честита и здрава да ни е новата година, група! Не се включвам често, защото не мога да дам компетентни съвети относно повечето питания, но ви чета редовно.
Пожелавам на всички ни здрави и силни сърца! 💕

# 606
  • София
Щом не пишем значи сме добре. 🤗.      Веси, а държиш ли все още температурата, това е странно от какво се получава. Видимо всички изследвания са доста добре.. Всъщност от преумора и стрес може да се получи сърцебиене. Аз бях така, затова се наложи да ми направят коронарография. При мен се оказа точно от стрес, но работата ми беше такава, сега съм на друга позиция и се чуствам добре. Чист калии не знам в кой храни се съдържа, но в нета има доста информация за тях. Все пак внимавай и много не трябва да е

# 607
Здравейте,
Аз също отдавна ви чета, но не съм писала с години тук, но сега почувствах нужда да се включа. На кратко, имах wpw и преди 9 години се подложих на аблация. Беше успешна. От тогава до днес никога не съм пила лекарства, не съм излизала от ритъм. За това време имах нормално протекла бременност, родено здраво дете Simple Smile
При мен обаче остана ускорен пулс на моменти, който много ме плаши и се разтрепервам. В по-голямата част от деня усещам ударите на сърцето си, макар и нормални. Боря се със страховете си да не се случи онова нещо отново... Разбира се ходих на прегледи, изследвания, всичко е нормално. Кардиолозите ме разглеждат като пример за добре свършена работа на колегите им, които ми правиха аблацията. Аз безкрайно съм благодарна за всичко, но се уморих да се наблюдавам и това, че усещам пулса си ме кара да не забравям преживяното.
Обръщам се към тези от вас с аблации преди по-голям период от време, как се справихте? Защо аз не мога? Какво ще ме посъветвате! Благодаря!

# 608
  • София
Бела това чуство ще остане за съжаление, но не е нещо което да те притеснява. Аз също го имам, обясниха ми, че няма от какво да се притеснявам. След аблацията дълго време не пих нищо и бях добре, но се появи друго и.. За съжаление аз съм на лекарства до гроб, заради едно прескачане което няма как да се оправи.

# 609
Бела това чуство ще остане за съжаление, но не е нещо което да те притеснява. Аз също го имам, обясниха ми, че няма от какво да се притеснявам. След аблацията дълго време не пих нищо и бях добре, но се появи друго и.. За съжаление аз съм на лекарства до гроб, заради едно прескачане което няма как да се оправи.
Какво лекарство пиете за прескачането?

# 610
Bella_9071, и аз бях 3 години с пулс 90, защото не исках да пия лекарства. Но имах и много екстрасистоли.
Като започнах редовно Конкор и 1 година Амаритон, се оправи положението.
Което не значи, че нямам прескачания на моменти, притупвания, но аз по принцип не съм страхлива и не обръщам внимание.
Обаче Конкор продължавам да пия. Той ми е за честотата. Ако го спра, сигурно пак ще ми се вдигне пулсът.
Идеята на аблацията не е да забравиш, че имаш сърце, а да спрат пристъпите и да живееш спокойно.
При теб това е постигнато, радвай се.

# 611
  • София
Какво лекарство пиете за прескачането?
Конкор, пропранолол и предуктал пия по 1 всеки ден

# 612
Към Дидолина и Дева: да, момичета, имам температура 37,2-37,4.

# 613
  • София
Интересно е защо я държиш, аз смятам че от там идва и сърцебиенето, по скоро натам клоня по пътя на логиката. Аз като настина и веднага правя възпаление на перикарда и сега съм болна и болките са гадни 😪. Включих волтарен на хапчета, за да отпусне мускула. Затова потърси причина някъде другаде, да не е нещо друго и дребно.

# 614
Интересно е защо я държиш, аз смятам че от там идва и сърцебиенето, по скоро натам клоня по пътя на логиката. Аз като настина и веднага правя възпаление на перикарда и сега съм болна и болките са гадни 😪. Включих волтарен на хапчета, за да отпусне мускула. Затова потърси причина някъде другаде, да не е нещо друго и дребно.

Но тя няма сърцебиене, нейният пулс е нисък.
Иначе, да, аз като се разболявам, по това познавам, от лека температура ми се вдига пулса.

Ако всички изследвания са в норма, може и неврогенна да е, имала съм такъв период.
Сега пиеш ли психотропни?
Когато аз имах такава Т, пиех лексотан.

Общи условия

Активация на акаунт