АПРИЛКИ вече чуха сърчице, някои даже и по две! ТЕМА 2

• 54 197
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Purple_Peanut, напълно те разбирам за притесненията ти! Аз имах биохимична бременност през май. Сега, откакто разбрах, че съм бременна ВИНАГИ се взирам в тоалетната хартия, освен ако не съм с превръзка. Досега една вечер имах сополоподобна слуз, жълто-зелена, с нормален мирис. На следващия ден я нямаше. Имам обилно безцветно или бяло течение, но знам, че това е нормално. Днес обаче усетих точно като теб някакво излизане на въздух или направо изтичане на нещо. Нямаше нищо особено, когато проверих.
Иначе от вчера имам тъпа болка в левия яйчник. При биохимичната лекарят ме натисна и каза, че имам старо възпаление, недоизлекувано. На рутинни прегледи АГ-тата не са ми казвали такова нещо.
Та съм малко филмирана и се надявам като мина през началните изследвания да се поуспокоя.

# 586
Здравейте,
Мен май се опитва да ме хване гърло. В офиса имаше болни  така че нищо чудно. Уж пия вит. с.
Предният път личнта ми изписа хомеопатия, която не ми помага, както и исла. Общо взето влачих много време. Вчера си взех лукчета по съвет на АГ, ама ми пресъхва гърлото.
Кажете някое от хапчетата за смучене,което действа. Най-много йаресва хербитусин, но производителя не препоръчв при бременност, както и личната ми заради многото билки  някои от които са противопоказни.

# 587
https://apteka.framar.bg/30062989/прополис-невен-спрей-гърло-50-мл-хигитест
И мен нещо ме започва. Това на мен ми помага, четох , че невен може Simple Smile Прополисът едва ли е проблем Wink

# 588
Ами миналата година направих алергичен пристъп към прополис:joy:
Но истински де. Смрадликата само незнам дали е подходяща за бременни. Ще питам личната.

# 589
Мисля, че и тя не е проблем Simple Smile

# 590
  • Sofia
Аз изкарах доста тежък грип преди няколко седмици. Ходих при два УНГ от ИСУЛ. Аз взех няколко Хексоралетен- те са най силните, но лекарите казаха, че може няколко. Прекъсват болките веднага. Има и един спрей със сребърни частици- голдисепт. Той е за бактерии в гърлото.

# 591
И си взех таблетки прополки за смучене и помогнаха ама щом имаш алергия трябва нещо друго но не се сещам. Питай в аптеката нещо за бременни. И мен ме беше хванало гърлото , даже и хрема и температура ама малка 37,3 която мина с половинка парацетамол. Ама проблема е че след като се оправих и преди 2-3 седмици като започна една кашлица суха и непрестанна и още кашлям , пих някви сиропи.....ама си кашлям , притеснявам се малко ама гледам да не го мисля, личния каза че е ларингична кашлица и няма проблем. Надявам се да минава вече , че спрях и сиропите. Някоя друга мама да има която е кашляла така...и вреди ли по някакъв начин на бебето?

# 592
Аз си пръскам "Pranarom" био продукт+ангал на 2 ден нищо ми нямаше.Сега се сетих че когато бях след секциото,понеже бях с пълна упойка и ми драскаше и ми беше пресъхнало гърлото от тръбата си пръсках от това и от Невена много ми помогнаха.

# 593
Ползвала съм спреят с прополис и невен и е много добър. Пресича всяко започващо възпаление на гърлото, както и херпеси (ако сте податливи). За деца, които нямат алергии към прополис, също е подходящо.

Четох, че тази година грипът започва от октомври, и щял да е тежък, като миналогодишният ....Confused
Така че, пазете се много!

Скрит текст:
За Фейсбук групата: честно казано не бързам да се включа. За съжаление имам лош опит от други подобни групи - имаше много външни хора в тях, а и това няма как да с еконтролира, изнасяше се информация, снимки...изобщо грозна история. Като се има предвид, че там си с истинско име, снимка, имаше пострадали момичета, чиито снимки и информация се оказаха публикувани на други места, беше изтекла информация, че са бременни и имаше и освободени от работа, преди да са могли да уведомят по предвидения от закона начин... Така че имайте едно наум.

# 594
Въпрос ако някоя мама има номера на
Д-р Дяволов от Майчин дом,ако може да ми напише един номер.Благодаря предварително.❤💋❤

# 595
Здравейте , мами ако искате може да се направи скрита групата и няма да им притеснения , че може някой да види че сте в нея Simple Smile Аз съм на 28 години от София с първа бременност термин 06.04.2019 , но следя и темата за Март месец  , защото може да съм секцио заради това , че имам диабет и диоптър , но реших да следя и двете теми Simple Smile

# 596
И аз имам лош опит с група във фейсбук. Не ми се навлиза в подробности, но беше грозна картинка.
Затова се отказах сега. Simple Smile
Спреят с невен на мен ми действа страхотно , за ден се оправям Simple Smile
В комбинация с мед и лимон е страхотно.
Аз мисля след БХС да казвам на работа и дим да ме няма ноември. Всички тези кашлящи и кихащи са опасни Simple Smile

# 597
Ползвала съм спреят с прополис и невен и е много добър. Пресича всяко започващо възпаление на гърлото, както и херпеси (ако сте податливи). За деца, които нямат алергии към прополис, също е подходящо.

Четох, че тази година грипът започва от октомври, и щял да е тежък, като миналогодишният ....Confused
Така че, пазете се много!

Скрит текст:
За Фейсбук групата: честно казано не бързам да се включа. За съжаление имам лош опит от други подобни групи - имаше много външни хора в тях, а и това няма как да с еконтролира, изнасяше се информация, снимки...изобщо грозна история. Като се има предвид, че там си с истинско име, снимка, имаше пострадали момичета, чиито снимки и информация се оказаха публикувани на други места, беше изтекла информация, че са бременни и имаше и освободени от работа, преди да са могли да уведомят по предвидения от закона начин... Така че имайте едно наум.
Ами точно по тази причина ползвам другия си профил, който не ми го знаят приятелите.

# 598
Hoffnung123 , понеже казваш, че ноември офейкваш, как стои въпроса с болничния? Просто отиваш при АГ и му казваш - аз не искам да ходя на работа повече, или .. ? Извинявам се за въпроса, но аз мисля до края на годината да си работя и вече студа януари да съм си вкъщи. Ама не знам точно как трябва да стане.

# 599
syrnichka77,
Ами обикновено няма проблем - рядко лекарите не влизат в положение.
Лекарят, който ти е по ЗК , би трябвало да ти даде.
Обясняваш притесненията и така.
Една приятелка ми спомена, че имало варианти в разни болници и комисии ,които давали, но там не съм наясно.
Къде се следиш?
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт