АПРИЛКИ вече чуха сърчице, някои даже и по две! ТЕМА 2

• 54 190
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Аз въобще бях забравила за фб групата Astonished хихи

Иначе за казването на околните, мм е много предпазлив и на никой нищо не дава да казваме. Вика ми вчера мисля че в офиса трябва да кажеш най-рано декември LaughingLaughingLaughingLaughing Викам ти добре ли си, дотогава от самолет ще ми личи, а той вика....ммм мислиш ли, че до декември ще ти е проличало Grinning

😅
А моя казва чак за Коледа да им кажа. Сега като почна да обличам дебели дрехи нямало да ми личи.

# 571
  • София, България
Здравейте мами, имам малко притеснение. Понеже вкъщи имаме 2 кучета ротвайлери на 9 месеца са обаче са големи на ръст и тегло и стана така, че трябваше да откопча едното от едно котенце и се наложи да използвам сила в продължение на 10 мин. В край на сметка успях обаче се стреснах много, задъхах и ме заболя корема ниско доло. И сега много се притеснявам да не съм направила нещо на бебчо. В 13 г.с. съм.

Jessy, пий две хапчета Но-шпа и ако прокървиш веднага отиди в спешно. Ако няма кървене, за момента не се притеснявай. Но вземи но-шпа задължително две хапчета. И съветът ми е да намериш ако може да намериш временно някой друг да ги разхожда. Ротвайлерите са якички кучета, аз не бих рискувала Sad

# 572
Да споделя една случка точно с кучетата,в къщи имаме 3(мини пекинез,кокер шпаниол,и джак ръсел).Когато бях бременна първия път кокер шпаниола налиташе да ме хапе,а мини пекинеза вечерта преди да вляза в болницата цял ден ми се умилкваше и плачеше държеше си главата на стомаха ми,когато малкия не риташе побутваше с муцунка корема и скимтеше, а когато почне да рита се скъсваше да ме ближе,мята опашка и не даваше на никой да ме пипне по корема.Имате предвид че кучетата много усещат,едни може да са гальовни други по агресивни като моя кокер шпаниол.Сега не се доближавам до животни каквито и да било.

# 573
  • София, България
Моето куче за момента не проявява никакви признаци, че усеща. Предполагам, че като стане по-голямо бебето и почне да се движи има повече шанс да го усети. Но той моя си е малко непукист, само хапването го вълнува Hug Sweat Smile

# 574
Моите не са усетили още ама аз избягвам вече такава близост с тях, защото ме е страх. Женската е много палава и от радост скача по мен и поради тази причина се доближавам само ако се налага както днес. Но да чела съм и съм гледала клипчета че усещат и е много сладко. 😊

# 575
Момичета, нали джинджифил може. Чета противопосочни мнения.

# 576
  • София
Скрит текст:
Добре дошла, miglena!  Добавих те. Ако искаш, сподели и от кой град си, само информативно Simple Smile

Да, не сме много активни. Във фейсбук са по-активни, нормално Simple Smile
Една голяма част спряха да пишат тук още отсега.

Аз си чакам прегледа на 9-ти. То сега никаква промяна не ми се случва. Само прегледите чакам.
Часът ми за БХС и преглед са чааак на 17-ти и в момента изобщо не мога да се включа. Като цяло всичко ми върви по-назад и предимно чета и попивам информация от вас Smiley

Днес казах на свекървата. Много се зарадва жената! Чак за малко да се разплаче. Аз не бях толкова щастлива като разбрах Sweat Smile

А какво става ако една жена примерно има прекъснати здравни осигуровки... не ѝ се полага по здравна каса ЖК, нали? Питам само информативно, моите са си платени Grinning

Да, ако си с прекъснати ЗО права не можеш да получаваш нищо по каса. Трябва да се ходи до НАП за възстановяване на права и е тегаво.

Търсих отзиви за ЖК, но за съжаление мненията на лекари, на които попаднах и които са ми горе-долу близо са лоши, затова попитах в темата. Или ще си изчакам часа за 30ти октомври за Колева в Токуда, или ще се запиша при някоя друга случайна по-рано.

# 577
Виж в Софиямед - Исхан Хасан , Колева, Узунова Simple Smile
Лошо не съм чувала за тях Simple Smile

# 578
Здравейте, от вчера имам едни болки и тежест в корема, чух се с лекарката и каза 3х2 ношпа и ако след седмица не ми е по-добре тогава на преглед. Дали е ок така по телефона? Да не се шашкам излишно нали Confused

За ЖК по ЗК: много четох за лекари и както се очаква за добрите се чака много. Аз си записах за Папукчиев в 25то дкц 3 седмици предварително, то направлението ми свърши и трябваше да го подновявам, но уж е добър и внимателен. За всички(тези на които попаднах като имена) други изчетох противоречиви мнения. Мога да дам мнението си за него в петък.

За фб групата - отлагам влизането в нея, защото май ще се вижда, че членувам, а не искам от сега да знаят всички. Постепенно казваме на приятелите от тази седмица Simple Smile

За джинджифила пък съм чела само положителни неща, специално за чай той и липа са разрешението и препоръчителни за бременни. Това разбира се само от четене го казвам, не съм питала лекар.

# 579
Пия често джинджифил, говорила съм с лекар.

# 580
  • София
Здравейте, от вчера имам едни болки и тежест в корема, чух се с лекарката и каза 3х2 ношпа и ако след седмица не ми е по-добре тогава на преглед. Дали е ок така по телефона? Да не се шашкам излишно нали Confused

За ЖК по ЗК: много четох за лекари и както се очаква за добрите се чака много. Аз си записах за Папукчиев в 25то дкц 3 седмици предварително, то направлението ми свърши и трябваше да го подновявам, но уж е добър и внимателен. За всички(тези на които попаднах като имена) други изчетох противоречиви мнения. Мога да дам мнението си за него в петък.

За фб групата - отлагам влизането в нея, защото май ще се вижда, че членувам, а не искам от сега да знаят всички. Постепенно казваме на приятелите от тази седмица Simple Smile

За джинджифила пък съм чела само положителни неща, специално за чай той и липа са разрешението и препоръчителни за бременни. Това разбира се само от четене го казвам, не съм питала лекар.

Добре, че ми напомни! Моето направление е от 20.09, но ми записаха час с него за 30.10. Ще трябва да им звъня да питам дали е ок, защото не ми се занимава да го подновявам.

# 581

Добре, че ми напомни! Моето направление е от 20.09, но ми записаха час с него за 30.10. Ще трябва да им звъня да питам дали е ок, защото не ми се занимава да го подновявам.
Привет и от мен! Мисля, че направлението е за 1 месец и в твоя случай ще се наложи ново.

# 582
  • Бургас
ФБ е затворена и е направена така, че да не се вида членството в нея.

Относно ротвайлерите, аз сериозно бих се замислила дали да ги оставя с невръстно бебе, както се нахвърлят на коте, така може да решат да нападат бебето, а са и две......щом не са възпитани да изпълняват и коменди и да се въздържат от агресия, го смятам за повече от опасно, това не са кучета за деца.

# 583
oт приятелите се вижда, искача като реклама че сте член в тази група

# 584
  • София, България
Появи ми се нещо като течение. Като все едно въздух ми излиза от долу... Тамън си купих бяла тоалетна хартия да си следя цвета на теченията и ей го на. Дано всичко е наред, че все тръпна дали няма да получа някакво зацапване. Само я гледам тая тоалетна хартия всеки път.

Zaya Baya, пий си но-шпа-то. Нормално е да се появят такива болки. Ако много се притесняваш пък, настоявай за по-ранен преглед.

Скрит текст:
Мм във фейсбук групата мисля, че доста се преплетоха нещата. Мисля, че има и момичета, които не са от темата тук. Та малко ми се размива нещата като цяло. Включвам се и там, но тук определено ми е по-подредено и уютно.  От сватбената тема си направихме група и вътре си споделяме доста лични снимки, но се и познаваме повече от година вече. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт