Звездни компромати- 379 част

• 83 709
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Не знам, хич не ми харесват тоалетите на Радева. И цветовете и кройките. И все в едни бебешки цветове, за Мелания Тръмп ли се има. Стилист ли не може да си намери, тя ли се харесва така.

# 271
Така си е, индийката до нея е в къде-къде по-добра форма...Rolling Eyes

Въобще не ми харесват публичните изяви на президентшата, но за годините си изглежда чудесно. Тя не е модел, не е и нужно да бъде.

# 272
  • Далечният изток
Май коментираната преди няколко страници Илиана Алипиева й е стилист - бъдеща /или настояща не знам/ свекърва на бременната миска Ваня Пенева...

# 273
Както обикновено Радева е в плачевна форма, напълняла, без коригиращо бельо, всички гънки и се очертават, абе типично по неин си начин.
Те там не са на конкурс за красота.

# 274
Не, не е модел, но всяка жена, дори президентшата, може да си избира подходящи за фигурата кройки на рокли. А защо не носи костюми все още не мога да разбера, едно леко лятно сако визуално дава талия, ако и останалите части са добре, ще е много по-добре от тая си визия.

# 275
Коментарът ми беше, че е напълняла, нямала коригиращо бельо и т.н., за другото - смятам, че е облечена прилично конкретно в този случай. Със сигурност по-добре от другата жена.

# 276
С какво Радева предизвиква такива дискусии? Айде, като се изцепи във фейса не на място разбирам. Но всяка нейна снимка води до лавина от постове, дори и незапомнящите се фотоси. Та раменете, та стойката, та кройката (а те са си едни и същи), та прическата, пък годините й, пък фигурата, и още и още.
Не се сещам за друга съпруга на наш президент да е толкова обсъждана. Някакъв феномен е. Вече почвам конспиративни теории да ми се прокрадват, като например, че Евгени Минчев й е пр и прави някакви заклинания, за да е толкова обсъждана.

# 277
  • София
Ами има определени потребителки във форума, които много държат да се говори за нея. Върнете се в темата назад и ще видите. По няколко пъти пускат едни и същи снимки, та дано ССФ да кажат нещо. Явно е важно да се говори за нея, а не какво се говори.

# 278
Явно и тя мисли така.

# 279
Като мъжът ми стане президент ще знам къде да си търся стилистите. Не знаех, че има толкова нереализирани модни диктатори.

# 280
Съвсем прилично изглежда Радева. Снимката ме разхили, защото са почти като аптекарски шишета, но и мен ме изумяват непрекъснатите призиви в темата да ползва стилист, да уволни сегашните, да се старае всеки недостатък да остане скрит.

# 281
  • Berlin
Просто много си личат при нея тези недостатъци. 🧐

# 282
Като президентша се появява на международни срещи и много хора, всякакви, с различни схващания я гледат - представя страната един вид, не е като леля Дора от съседния вход, затова прави впечатление и се очаква да имат към нея по-големи изисквания за стил.

# 283
Честно казано, индийката и много от останалите президентши не изглеждат по-добре от нея.

# 284
  • София
Лора Крумова днес е родила момиченце - Мина.

Общи условия

Активация на акаунт