Звездни компромати- 379 част

• 83 354
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
На мен Мария никога не ми е изглеждала слаботелесна и клющава /не съм я виждала на живо, само по снимки съдя/

Винаги ми е изглеждала безформена и отпусната, макар и дребничка. Дори преди време си спомям, че гордо пъчеше и шкембенце.

# 376
  • Далечният изток
Бекъмови на яхта + Елтън Джон на последната снимка:
https://www.instagram.com/p/BnOvpxGh0hQ/?explore=true

# 377
  • София
Ирина ми е супер противна, а Иванушка два пъти повече. Вихра ми е една идея по-добре. Веднъж се редеше зад мен на павилион за ядки и ми се стори доста приятна.

# 378
Дворецът в Лондон с много интересно изявление, че Чарлз не се разбира много със синовете си.

https://uk.yahoo.com/style/palace-makes-rare-statement-report-194200280.html

# 379
На мен Ирина ми харесва как изглежда. А Иван си личи, че е хлътнал до уши по нея. Какво по-хубаво за една жена. Харесва ми, че и при цялата жлъч, която се бълва ежедневно по неин адрес, продължава да излъчва спокойствие и щастие.
Пък ако някой мисли, че на 40 си осъден да приличаш на стара смачкана чанта, така и ще изглежда на въпросната възраст. Нещата обикновено се случват отвътре-навън.

# 380
виктория бекъм прилича на майкъл джексън

# 381
  • в пералнята
Ирина  и на мен не ми е симпатична като човек, но не мога да отрека, че изглежда добре.
Някакси свежа и естествена е. Може и да има разни корекции, но не се набиват на очи и не се е направила за посмешище с тях. И се облича нормално.

# 382
  • Rock & Roll feeling ...
Ирина ми е фалшива,дразнеща,флегатична и двулична. Но не мога да й дам 40.
Вихра ми е безлична и клаустрофобична.

# 383
А защо трябва постоянно да ги сравняваме?!

# 384
Е как защо? Защото са имали един мъж!
Ирина си е точно 40 годишна поддържана жена, какво не и давате 40?

# 385
Ирина и Вихра може да бъдат сравнени, защото безумно много си приличат. Спомням си едно интервю на Иван, в периода на развода, когато казваше за Вихра, че е жена, която просто си пие бялото вино и виси във Фейсбук и той не си представя живота с такава жена. Е, да, но Ирина е същия тип жена, която се суети около чашка и се чуди какво още да добави към свръхсуетата си. И двете все пълни уж с "идеи" - ето едната сега пише книга, другата върти невиждан ресторант...

# 386
  • София
Бекъмови на яхта + Елтън Джон на последната снимка:
https://www.instagram.com/p/BnOvpxGh0hQ/?explore=true

Прекрасни Бекъмови! ❤

# 387
Е как защо? Защото са имали един мъж!
Ирина си е точно 40 годишна поддържана жена, какво не и давате 40?

Шшшт. Нека си мислят, че годините не си личат, независимо от поддръжката.

# 388
Новата мис Англия Сара Ифтехар щяла да променя представите за красота...аз лично искам да я видя и с измито лице:
1  2  3
Типична англичанка. Щяла да бъде с хиджаб. Тази година с хиджаб, догодина и кралското семейство с хиджаб, а след три години цяла Европа с хиджаб. Честито на старата мис Европа и горко ни!

# 389
  • Rock & Roll feeling ...
Красивите  арабки трудно ги харесвам,какво  остава за типичните...

Общи условия

Активация на акаунт