Звездни компромати- 379 част

• 83 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • в пералнята
Божее, пред тези миски даже Тоца ми се струва като скромно облечена и стилна дама...

# 361
Темата на конкурса в Англия е замърсяването на морето с пластмаси и затова изглеждат странни тоалетите им.

# 362
Сега е времето някой да каже, че Ирина изглежда подозрително добре  и да стане клюката.

Сори ама 40 годишна перхидролка няма как да изглежда добре. В реалността имам предвид разбира се, инстаграм е друго Joy

# 363
Сега е времето някой да каже, че Ирина изглежда подозрително добре  и да стане клюката.

Сори ама 40 годишна перхидролка няма как да изглежда добре. В реалността имам предвид разбира се, инстаграм е друго Joy
Майтапиш ли се? Twisted Evil
Да, изглежда повече от добре. Peace

# 364
Наживо ли?

# 365
  • Далечният изток

Ти сериозно ли?! И в реалността има 40-годишни руси жени, които изглеждат добре, дори чудесно....

# 366
Да, защо?
Ти на 14 години ли си?

# 367
Моята възраст пък какво общо има?!? И написах “перхидролка”, не руса. Има разлика

# 368
Моята възраст пък какво общо има?!? И написах “перхидролка”, не руса. Има разлика
Ми за дъртите динозаври крокозъбли мислят до 14, натам са наясно, че жените на 40 изглеждат чудесно, ако го заслужават!

# 369
  • Далечният изток
Ако под "перхидролка" визираш Ирина, то със сигурност цветът й не е перхидролено русо.
/то от цялата й личност единственото, което ми харесва у нея, е цветът на косата/.

Никол Станкулова със сладка рокличка:
https://www.instagram.com/p/BnYdlopniuq/?taken-by=nstankulova

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 15:34 от AIDA_N

# 370
Ирини, супер си! Heart Eyes

# 371
  • Rock & Roll feeling ...
Ако не бяха хилядите им претенции,нямаше да се набиват на очи толкова дефектите им.
Мария не е единствената миниатюрна трътличка в света, ама ей на, нали се има а за уникална жена и реалността толкова  натрапчиво контрастира с фотошопа. Много ми е нелепа Joy

# 372
Ако не бяха хилядите им претенции,нямаше да се набиват на очи толкова дефектите им.
Мария не е единствената миниатюрна трътличка в света, ама ей на, нали се има а за уникална жена и реалността толкова  натрапчиво контрастира с фотошопа. Много ми е нелепа Joy
Чист палячо е. Късокрака трътла с огромни претенции.

# 373
Според мен Мария е супер слаботелесна, просто структурата й е такава, че изглежда набита. Иначе няма и 1 излишно кило.

# 374
Според мен Мария е супер слаботелесна, просто структурата й е такава, че изглежда набита. Иначе няма и 1 излишно кило.

А и е снимана отгоре , на ниски обувки-няма как да е като на фотосесия  с 15 см ток. на мен ми харесва в лице на снимките ,определено не изглежда зле.
 Ирина ми е една от най-неприятните персони, но не мога да е отрека, че външния и вид е повече от добър.

Общи условия

Активация на акаунт