Звездни компромати- 379 част

• 83 685
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
В Англия освен кралското семейство останаха само арабели. Не ми харесва миската,

# 346
  • На морето!
Вихра Петрова
Скрит текст:

И Ирина Тенчева
Скрит текст:

линк:  https://www.instagram.com/p/BnYSc7Yh0ge/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=mdq4x5me5e9a

В техния триъгълник втората ми е по-симпатична, поне има излъчване и определено знае как да вдига шум около себе си, Вихра съвсем безлична и в забвение остана. Доколкото си спомням тя опита да направи някакъв блог и влог, но не ѝ се получиха нещата.

# 347
  • София
Лора Крумова днес е родила момиченце - Мина.

Да й е честито! А и името е тематично свързано с нейното - Лора и Мина...
и синът й Явор Wink

# 348
В Англия освен кралското семейство останаха само арабели. Не ми харесва миската,

И кралското семейство вече се оцвети.

# 349
Ох, тая Ирина няма ли най-после да иде да й оправят тая грозна мацаница на ръката ?!

# 350
  • Наблизо
Претендентките за Мис Англия са .... да кажем прилични на нашите при последния конкурс.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-6127801/Muslim-law-stude … -finals-2018.html

# 351
На Ирина просто не й вярвам, че както беше с две малки деца, изведнъж лудо се влюбила в Иван, с когото се знаят от ученици. Не мога и не мога да я приема тая версия, както и да я лансират. естествено, това си е лично мое мнение.

Коментарите под статията с английските претендентки за Мис къртят Simple Smile "Всички ли са си направили собственоръчно роклите от коша за боклук?" и подобни Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 14:14 от _Bianka__

# 352
Безумни са англичанките hahaha

То май навсякъде вече трябва да го прекръстят на "Мис цирк дю Солей", примерно Joy

# 353
Тази с патетата е върха... 😁

# 354
А рибарската мрежа и онази с боклуци по цялата пола? някакво траш парти май са имали??

# 355
E стрина Ирина е секси..гласи се,напоследък  и младее..не прилича вече на стрина 😀.Добре седи до Иван.
Хората се разделят..събират..

# 356
Да, в България всеки развод, ако ще и с бебета да си, се приема с радост, щом е в името на любовта - знам това Simple Smile Но нямах това предвид.

# 357
А рибарската мрежа и онази с боклуци по цялата пола? някакво траш парти май са имали??

Е, то си пише, че тематично са облечени така, заради замърсяването на океаните с пластмасови отпадъци.

# 358
Това съм го пропуснала и много се зачудих на тоалетите Simple Smile

# 359
Сега е времето някой да каже, че Ирина изглежда подозрително добре  и да стане клюката.

Общи условия

Активация на акаунт