Звездни компромати- 379 част

• 83 611
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Rock & Roll feeling ...
Очевидно не. Справка  #556 пост.

# 586
# 587
На мнение съм, че ако някой коментар не ти е интересен можеш спокойно да го пропуснеш, но да взема да пропусна цялата тема или да обособим тема “Стрина и Стринините”, че само за тази особа чета и тук там нещо за разнообразие....

# 588

Цицината на Карди Бакарди е впечатляваща.
https://www.instagram.com/p/Bnc2hDgg5bV/?utm_source=ig_share_she … hid=1ttnarupj9v0u

Ники явно е била по-точно.

# 589
На мнение съм, че ако някой коментар не ти е интересен можеш спокойно да го пропуснеш, но да взема да пропусна цялата тема или да обособим тема “Стрина и Стринините”, че само за тази особа чета и тук там нещо за разнообразие....

Поредната съфорумка, която се мисли за център на вселената в тази тема Whistling

# 590
Център на цялата вселена, не само форумната ! Simple Smile 
Не карам никой да се задължава с мнението ми, отбелязвам просто!

# 591
На мен тия американските знаменитости, цветножи и с огромни задници и бутове, ми сливат някак и не помня коя коя е.

Нина Добрев много смотан бански има. Идва ми на челно място в списъка с недолюбвани модели, ама все пак е след целия бански на Москино с огромния надпис, който е масов сред знаменитостите на родна почва.

# 592
  • До морето
Ма, недейте бе, недейте да отбелязвате! Никой не ви пита!!!!! Има тема- ако имаш нещо да кажеш- пиши, ако не- подмини. Това е смисълът на форума. Да се коментира нещо или някой. А не 5 да коментират, а 6 -ти да мине след тях да отбележи какво са коментирали. Статистика не ни трябва!

Отбелязвала била! Мине, се не мине и някой го присърбява някъде и влезе да отбележи нещо!

# 593
Бодигарда на Минаж я удря с лакет.

# 594
Семейство Сакскобургготски в пълен състав със снахи и внуци по времето, когато Кардам е още жив и здрав, а Росарио Надал не се е развела с княз Кирил.
Скрит текст:

Рожденият ден на доня Маргарита 7 януари 2015 година, Мадрид. Юбилярката със съпруга си Симеон, с княз Константин-Асен, княгиня Мария и техните деца Умберто и София (най-вляво) и княз Кирил с двете си дъщери Мафалда и Олимпия
Скрит текст:

Борис е новият наследник на короната на Симеон. Колкото и напълно условна да е тази титла. След кончината на баща му Кардам по династично право първородният му син ще приеме титлата княз Търновски. Ако някога му се случи да седне на престола, ще се подписва под указите си като „Борис Четвърти“. В момента той учи в Европейския лицей в Австрия.
Скрит текст:

# 595
# 596
  • Rock & Roll feeling ...
Защо да не се пусне отделна тема за Стрина,която да е кординирана с всичките й дейлита, като има интерес и материал ??   

Нека някой,на който Стрина е любопитна да я пусне или обсъдете заглавие и аз ще ви я пусна,макар да нямам афинитет да списвам в нея,защото знайно тя не ме вълнува изобщо.

# 597
Няма нужда от нова тема, тук си е екстра стрина, че тя си звезден компромат отвсякъде.
На който не му се чете да пропуска, като била цялата тема, ще я пропусне цялата. Peace

# 598
На "Стринени вълнения" залагам аз   Mr. Green

# 599
  • До сърцето...
Я си я оставете Стрина тук, много кефят коментарите за нея и чувството за хумор на някои от съфорумките Hands Thumbsup

На Карла_Карла постовете ми оправиха настроението Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 15:24 от Радика

Общи условия

Активация на акаунт