Звездни компромати- 379 част

• 83 687
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Каква е причината Патрашкова да е постоянно със слънчеви очила ? То бива “стил” и “запазена марка”, но тя не ги сваля денем и нощем. Гледам я в Черешката на тортата - дори готви със слънчеви очила ?!?

И аз това питах в темата за Черешката, не мога да разбера, защо не ги сваля
Това не са слънчени очила, а диопрични, при това с доста висок диоптер. Винаги ги поръчва затъмнени, явно има и друг проблем освен миопията.

# 301
  • София
Каква е причината Патрашкова да е постоянно със слънчеви очила ? То бива “стил” и “запазена марка”, но тя не ги сваля денем и нощем. Гледам я в Черешката на тортата - дори готви със слънчеви очила ?!?

Това не са слънчени очила, а диопрични, при това с доста висок диоптер. Винаги ги поръчва затъмнени, явно има и друг проблем освен миопията.

Колко модела има, до сега в трите вечери беше с три различни

# 302
  • София

Колко модела има, до сега в трите вечери беше с три различни
Дай Боже всекиму, дет се вика. При положение, че 1 хубаво стъкло с подобен диоптер е минимум 500лв. ....

# 303
Аа, не, не. Ще се въздържа. Благодаря, но такива божи дарове като голям диоптър не ми трябват.

# 304
  • София
Аа, не, не. Ще се въздържа. Благодаря, но такива божи дарове като голям диоптър не ми трябват.
Ха-ха, разбира се, че е хубаво да се въздържи човек. Но когато си дарен, е хубаво да можеш да си позволиш глезотийки като на госпожата.

# 305
Няколко вечери гледам времето по Нова и Никол Станкулова не ми се вижда с корем. Вярно, че я обличат в по-широки рокли, но на нейните месеци ми се струваше, че бях с огромен корем.

# 306
Бен Афлек
Скрит текст:

# 307
  • София
Аз пак не разбрах каква е връзката между диоптрите и слънчевите очила. Аз нося и от двата вида с диоптри. Понякога, когато съм със слънчеви очила в магазин или на друго място и съм забравила нормалните си очила, се извинявам за това, че съм със слънчеви и обяснявам, че са диоптрични. За мен е неуважение към събеседника. Та Патрашкава от суета ли се носи като слепец вместо да ползва и нормални стъкла?

# 308
Илияна Раева има ли силикон?

Къде? В гърдите, в устните или под черепната кутия? Mr. Green

# 309
В първото!
Аз също се извинявам, че съм със слънчеви диоптрични очила на закрито.

# 310
  • София
На мен президеншата ми харесва. Изглежда ми притеснена.

# 311
  • София
Тонка, има едно заболяване на очите, не съм разпитвала какво е точно, моя близка е така цял живот - със силно затъмнени диопрични стъкла, не винаги е от суета.
Не я харесвам Патрашкова принципно, но от години не съм я виждала с друг вид стъкла.

# 312
  • при моите любими
Майка ми има диотрични очила, които се затъмняват само на слънце, иначе си изглеждат нормални. Явно, когато я снимат Патрашкова, прожекторите са толкова силни, че винаги са и силно затъмнени. Предполагам, че ако я срещнете в ежедневието, ще си изглежда с нормални очила жената.

# 313
  • където ми харесва
Няколко вечери гледам времето по Нова и Никол Станкулова не ми се вижда с корем. Вярно, че я обличат в по-широки рокли, но на нейните месеци ми се струваше, че бях с огромен корем.
Ами точно днес я гледах, корема й е доста виден.

# 314
С какви очила е била? Не е ли винаги с ето тези?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт