Звездни компромати- 379 част

• 83 715
  • 739
  •   2
Отговори
# 285
Лелеее, аз не знаех, че е била бременна Лора с второ. Да им е жива и здрава, хубаво име:)

# 286
Илияна Раева има ли силикон?

# 287
Както обикновено Радева е в плачевна форма, напълняла, без коригиращо бельо, всички гънки и се очертават, абе типично по неин си начин.
Те там не са на конкурс за красота.
Моля те, това, че не е на конкурс за красота трябва ли да си подчертава паласките? Според мен Всяка жена трябва да полага някакви грижи да изглежда прилично и не заради другите, а заради самата нея. Радева не е грозна жена, но което е показала в публичното пространство е арогантна, надменна и с никакъв вкус.

# 288
  • Варна
Кевин Бейкън и Кийра Седжуик празнуват 30 години брак. Него много го харесвам.

# 289
Честито на Лора! И аз много харесвам това име!

# 290
Честито бебе на Лора Крумова! Аз мислех, че хваща последния влак с първата си бременност, но явно е по-млада, отколкото съм си мислела.

# 291
  • Sofia
На 39год е.

# 292
Честито на Лора😊 Симпатична ми е много.

# 293
Каква е причината Патрашкова да е постоянно със слънчеви очила ? То бива “стил” и “запазена марка”, но тя не ги сваля денем и нощем. Гледам я в Черешката на тортата - дори готви със слънчеви очила ?!?

# 294
  • София
Каква е причината Патрашкова да е постоянно със слънчеви очила ? То бива “стил” и “запазена марка”, но тя не ги сваля денем и нощем. Гледам я в Черешката на тортата - дори готви със слънчеви очила ?!?

И аз това питах в темата за Черешката, не мога да разбера, защо не ги сваля

# 295
Що така плюете всички жени в темата. Даже световни модели се оплюват. Все са грозни, целулитни с бричове, без талия със стрии и подобни.
На Радева нищо и няма. На мен не ми допада особено, понеже харесвам по-женствен тип жени. Иначе си е ок.

# 296
  • София
Добре дошъл в женския свят Joy

# 297
некой кат ми каже световни модели.. е те не са ли 'ора бе ермано

# 298
Добре дошъл в женския свят Joy

То па мъжкия...цветя и рози. Чувала съм мъже да обсъждат мъже. Не е работа. Клюкарки от класа.

# 299
Ми нз. На мен повечето показани жени си ми харесват. Мъже не обсъждам и не заглеждам. Ко да му гледам на мъж-пръч и той кат мене.

Общи условия

Активация на акаунт