Звездни компромати- 379 част

• 83 673
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Няколко вечери гледам времето по Нова и Никол Станкулова не ми се вижда с корем. Вярно, че я обличат в по-широки рокли, но на нейните месеци ми се струваше, че бях с огромен корем.
Ами точно днес я гледах, корема й е доста виден.
Да и аз я гледах днес, личи й вече

# 316
# 317
  • София
С какви очила е била? Не е ли винаги с ето тези?
Скрит текст:

О, не

# 318
Мен много ми харесва каква бременна е Никол. Има си супер тяло!

# 319
  • Далечният изток
да, Никол просто си е много слабичка, затова й е малко коремчето

# 320
  • До сърцето...
Скалата през 90-те, образ! Joy
Скрит текст:

Чърчил и Чаплин, 1929 г, хубава снимка на две величия
Скрит текст:

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик, 1994 г - млади и зелени
Скрит текст:

Млад и различен Клуни, рокаджия ли го раздава Laughing
Скрит текст:

# 321
Джей Зи и Клуни да не си пускат коса!  Mr. Green

# 322
Бирмата е нашамарил публично и Алисия преди 2 седмици в дискотека в Благоевград. Преслава също я шамареше на обществени места. Тези жени нямат грам себеуважение да стоят при този насилник!
Има ли някъде потвърждение на тези думи или доказателство? Наскоро и на мен ми разказаха за едни шамари от Бирмата в дискотека в Благоевград, но не на Алисия, а на друга певица ...

# 323
Лейди Мария си е забравила дългите крака
http://www.bgdnes.bg/Article/7038992

# 324
  • София
Лейди Мария си е забравила дългите крака
http://www.bgdnes.bg/Article/7038992

Тц тц,тя крака,тяло ,лице,всичко е забравила някъде..Доста кисела изглежда 😕

# 325
Ама джипа не е забравила.  Нали всички страдахме, че Гущерав й взел колата, откъде се сдоби с нова.

# 326
  • София
Направо нямаше да я позная Мария, ако не бяхте написали, че е тя. Няма нищо, ама нищо от сексапила й в Инстаграм и клиповете. Май тук са я поналели изкуствено, краката й не са ли по-слаби?

# 327
  • Варна
С какви очила е била? Не е ли винаги с ето тези?
Скрит текст:

О, не
Добре, че е решила да смени тези очила със слънчеви 2 в1. Избора й с какво да ги смени за мен е много добър.
Офталмоложката ми също постоянно е с такива очила, за които нерабиращите като мен първоначално си мислим, че е със стандартни слънчеви.
Аз май съм единствената, която харесвам стила на обличане на Патрашкова, заради собствения почерк, който успява да сложи върху всяка иначе стандартна дреха. Очилата допълват и се вписват в индивидуалността й.
Говоря единствено за външния й вид и стил. Не говоря за нея като човек, характер, журналист, професионалист.

# 328
По принцип нали на дамите им е позволено да са с аксесоари на масата, но нейното вече е малко в повече...

# 329
  • София
Не виждам проблем, че е с очила, след като не е някаква прищявка. Не може да ѝ се отрече, че е превърнала очилата в нейна запазена марка и на практика от дефекта е направила ефект.

Общи условия

Активация на акаунт