Звездни компромати- 379 част

• 83 608
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Да, нека си остане тук стрина. Не е звезда, но си е компромат отвсякъде.

# 601
  • Далечният изток
Е как да не е звезда, то повече за никоя друга не е писано тук, излиза, че е най-голямата звезда...

И за да не е спам, Jessica Stam - модел на Victoria's Secret's и не само:
https://www.instagram.com/p/BncNTgvA6_L/?taken-by=jessicastamofficial

Първоначално я помислих за Галена, Анелия или някоя фолк певица...

# 602
Добре де, мине се седмица-две и пак спорове какво да се публикува и коментира тук.
Нали някои от момичетата се отделиха в друга тема, където БГ компромати не се обсъждат.
Аз лично нямам проблем какво се поства, следя си и 2-те теми и ако не ме вълнува нещо просто си скролвам и това е.

# 603
Добре де, мине се седмица-две и пак спорове какво да се публикува и коментира тук.
Нали някои от момичетата се отделиха в друга тема, където БГ компромати не се обсъждат.
Аз лично нямам проблем какво се поства, следя си и 2-те теми и ако не ме вълнува нещо просто си скролвам и това е.
Коя е другата тема? Изпуснала съм този момент...
Относно Стрина: като се направи отделна тема за нея, ще й "надигнем въшките" или нещо подобно беше израза.А ние искаме ли да я качим на пиедестал? Май е по - приятно да е една от многото мразени звезди, а не кралица таква с отделна тема.
Апропо, нали и за Илияна и щерка й има отделна тема? Не съм поглеждала там отдавна...

# 604
  • Rock & Roll feeling ...
Комромат е,но е факт,че се е обособила като тема по която се изписват страници.
Ако има хора на които им е любопитно и такива,които трябва постоянно да прескачат е най-честно да се отвори друга тема,където освен дейлита всеки да си излее душата по повод триъгълника,децата и всякакви неща свързани с тях.  Както аз си я излях в по предходен пост.
Но според мен в ситуацията става въпрос за неудобството да цъкаш във втора тема,като в тази всичко ти е събрано накуп,без значение,че на друг обаче му пречи.

Меmento, аз също нямам проблем с това какво се публикува. Търся в темата не само компромати,а и всякакви свтски новости и клюки. Примам я нещо като списание,което си списваме ние. 
Според мен са за пренасочване в отделна тема, теми по коитос е изписват доста страници,има интерес,има какво да се каже. Тук винаги може да се качват снимки на Ирина и да се коментират,но живота им си е за отделна тема.

# 605
Върти ми се в ума,че едно време имаше тема за Ирина,Иван и Вихра,но беше изтрита  Thinking
Някой някакви спомени ?

# 606
Те писанията и бяха изтрити, та тема.
Коя е темата само за чуждестранни звезди?

# 607
  • София
Ама стига, моля ви се. Коя е Ирина, че ще й се посвещава отделна тема?!
Дайте и за всичките киборги да направим теми и те ще се почустват още по-значими. Който е искал, я е коментирал и толкова. Така е с клюките. Като не ме интересува Ирина, не чета постовете за нея. Не ми пречи. В крайна сметка това е клюкарска тема и такова й е естеството - някои хора са по - противни и по - обсъждани, други са по- приятни и симпатични и дори с компроматите си не предизвикват толкова коментари. Какво да се прави, такива са интересите на повечето участници в темата.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 16:39 от DonaFlor

# 608
Темата е идеална така, стига комсомолски поръчения!!!! Stuck Out Tongue, има от всичко на едно място, супер за разтоварване и загуба на време. Които не ги следя, ги научавам от тук, а които не ме вълуват, въобще не ги гледам и не чета за тях, пърфект.
И да си призная, нашенските "звезди" са ми по-забавни от чужбинските, така... клюката е по-близка, дето се вика, от едно село сме.

Да "вдигна въшките" на темата Радина/Донков с една снимка Mr. Green
Скрит текст:

# 609
  • Rock & Roll feeling ...
До следващия път с 3+ страници за Стрина Blush

Радина на тоя фон не излгежда толкова вехта.

# 610
Не е изтрита темата за триото -  http://m.bg-mamma.com/?topic=642669 .

И профилът на Ирина не беше изтрит, пускан е тук, с някакви тиренца беше. Сега може би с новите правила е деактивиран и изпаднал съвсем в забвение. Мнения бяха трити, да, май нямаше друг такъв случай. Така или иначе медиите ѝ бяха направили разбор на публикациите преди това и едва ли има нещо изчезнало безследно.

# 611
# 612

Като вземат да се превземат - домашен веган-манго сладолед. Допреди да го вземе кака Гала и да го уреди на работа, сигурно е карал на веган-сирене от 3 лева и бял лебец.

# 613
Моника Ланчева, рекламираща свой продукт за коса:

Скрит текст:

...... и скрийншот от сторито й 😆
Скрит текст:

# 614
Не знам коя е Моника Ланчева, но е далеч от истината, че косата на всяка жена, която стане майка, търпи поражения и то сериозни. За всяка миска, по-мога да се съглася.

Общи условия

Активация на акаунт