Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 323
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 675
Мери, това което видях въобще не ми хареса, много стари, не са реновирани да, явно са си на ниво от преди 20 години

# 3 676
  • Бургас
Морген!
Пия кафе,децата на училище,сама съм,егати кефа!
Имам излизане днес,а ме мързи. Не ми се мърда никъде.

Рая,а кога ще можете да отидете и на място да видите апартамента?

# 3 677
  • София
сега дочетох, как ще са далече 😁 вече центъра на студентски стига до там почти, всичко е наблизо, спирката е на 5 мин, кауфланд също, фантастико на 6-7, част от дискотеките са точно ма зимния.
И не е последната спирка има още 2.
Аз бих останала ако е ок стаята, много голямо удобство е отделната кухня, имах колеги в новите общежотия и се местиха при нас, за да не си готвят до леглото... А с диграмата,вееше си спор няма ама като не плащах сметки всичкото отопление на макс и така 😁 Аз бях в долния блок до юни месец, та мога да гарантирам, ако искаш пиши ми на лични.

# 3 678
Моето дете от няколко дена само едно и също иска за закуска -сусамов тахан с мед. Сама си го бъркам, хубавбял  тахан с чист липов мед, а  също добавям и кафена лъжичка био какао на прах от Алнатура. Има го в Била.
Става точно като течен шоколад, но много по -здравословно от Нутела подобни например.

# 3 679
  • София
Рая не бяха разбрала за какво стискам палци,но стисках.Явно е било за общежитие.Каквото и да е то,вероятно има начин да го направите уютно.
Ти хубаво гледаш в Google,ама погледнала ли си снимките от коя година са?Най-новите май са от 2015 година.Т.е. има достатъчно време да е направен ремонт. Peace
Когато аз бях студентка по времето на динозаврите  Rolling Eyes,тези блокове петдесет и някой си номер ни се струваха далеч.Имах състуденти близнаци в 55 блок,тогава бяха семейни общежития.Свързвам го с купони естествено.
Обикновените бяха по-зле.С по две или три легла в стая.
Обаче се замислих,че при нас близо половината група беше от софиянци,та не ползвахме тази благинка общежитие.

Стиснати палци за Мони и Катето!Чакаме добри вести! Praynig
Алечка да се пребориш вече с банковите чиновници!

# 3 680
Шанталче, къде се губиш  Flutter
И не показа новото червило, ей!

Райче, ще се оправи девойката, дано е с нейната приятелка в стая!

# 3 681
  • Бургас
Като я видях и се сетих за Белинда и аватара й!

# 3 682
И да питам вашите деца с електрическа или нормална четка си мият зъбите, зъболекарката ни  категорично каза електрически четки да се използват.
Аз с нормална се мия, но за детето електрическа сме купили.
Ох, тая сладка Машенка Heart Heart

# 3 683
  • На брега на реката
Али, дано приключиш днес, че знам какво е да те мотаят институциите. А инак не  обичам батални сцени, но разбиването на служителя ми се ще да го видя. Joy
Успех! Hands Muscle

# 3 684
О, Кате,  здрасти Heart
Снимам, снимам,  за теб винаги.

# 3 685
  • София
И да питам вашите деца с електрическа или нормална четка си мият зъбите, зъболекарката ни  категорично каза електрически четки да се използват.
Аз с нормална се мия, но за детето електрическа сме купили.
А защо задължително с ел.четка?Стана ми интересно.
Иначе и моето дете имаше такава,но сега се мие с нормална.

# 3 686
  • постоянно
Добро утро .
Стискам за Мони , за таткото на Етти , за Алечка да приключи успешно с банките , за всички които пропускам , а имат нужда .
При нас е есен , дойде изведнъж . Онзи ден за първи път стъргах стъклата на колата . 😡

А небето беше красиво снощи , не можах обаче да направя хубава снимка .

# 3 687
Снощи са давали опашките, слава Богу не съм ги видяла, но утре ще им се насладя. Трябва да ви кажа, че тази каша е само в СУ,  децата на приятелките ми са в другите университети, на всяко от тях са спазени желанията за съквартирант, в СУ 99 % не са, Чета коментарите и косата настръхна. Какъв е проблемът да се настаняват заедно? Защо изобщо я има тази опция, като не я спазват? Защо само при тях е толкова късно, неорганизирано...нямам думи. Старо, закостеняло мислене и работене май, тръгвам ужасно негативно настроена, правя се пред нея, но...това е подигравка с тях

# 3 688
По препоръка на зъболекарите ни от 7-годишни  са с електрически четки среден клас нагоре с поне 7 хил.оборота.

Мони,  мисля те.

# 3 689
Сина ми ползва електрическа, ние обикновени. Не помня по препоръка на зъболекарката или просто защото той се кефеше я взехме, някъде около първи клас беше, т.е. около седмата година.

Рая, може момичето, което й се е паднало пък да е ОК и да се разбират, не се настройвай и притеснявай предварително.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 11:14 от blackcat6

Общи условия

Активация на акаунт