Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 299
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 765
  • Бургас
Мони,знаех си,че всичко ще е ок! Радвам се за теб! Гушкам те!
Никитка,ще ги разбиеш на изпита!
Акашче,страхотно косище сиимала! Верно си като 6токласничка!

# 3 766
Мони, браво! Браво! Довечера да се почерпиш!
Ще ти пиша на лични!
Акаш, не студентка, а на ученичка в 7 клас приличаш!
Стискам за Никита.

# 3 767
  • София
Браво, Мони Hug
Никитка, стис!

Дали не обядвах цяла чиния от салатата на Райчето? Боже, толкова да ми харесва! Трябва да видя къде да си я запиша, че да не я затрия! Едно време с тефтерите беше лесно - което е влязло там, е останало во веки веков. Обаче после почнах - файлове, пък тук, пък там, пък принтирани рецепти на хвърчащи листчета - ужас! Има куп супер успешни ястия, които не съм повторила, защото просто...ами...изчезват Satisfied

Този разговор за децата на Мид имам чувството, че не го видим за първи път Grinning

# 3 768
Мони, страхотно, дано не се наложи операция Simple Smile
Никитка, стискам!
Акаша,  Heart Eyes

Как минава времето тази седмица, просто не вярвам на очите си. Добре, че е петък утре.

# 3 769
Мони, чудесна новина! Никитка, стисвав за теб! Момичета, на никой не се сърдя, напротив, зареждате ме, съзнавам, че в стреса си сутринта така съм изглеждала сигурно. Аз не я спирам да отлети, никога, напротив, знам, че ще справи, минахме го веднъж. Само ще ни е нужно време, и на четиримата, защото наистина сме много близки. Липсата на всеки един си я усещаме. Отсега знам, колко трудно ще бъде за Рая, още помня как стискаше възглавницата и и ревеше, като се върнем ще е най- тежко, но ще мине, сигурна съм, няма начин. Аз много се радвам за нея, защото това беше мечтата и...звуча объркано ама....скоро ще съм в час. Сега къщата е...да не ви казвам. Утре ще има да питам кое къде 😁

# 3 770
Рая, гуш и бъди силна 🤗
Мони, радвам се за теб, и на теб гуш 🤗

# 3 771
  • дядовата ръкавичка
Мони, страхотна новина!
Никитка, успех!
Акаша, като като третокласничка си  Hug

Аз си записвам рецепти в една папка в мейла. Много ми е удобно.

Ох, на мен пък грижите и отговорностите покрай гарджетата много ми натежаха напоследък и ми се иска да ги наритам от гнездото, ама надали.... Знам, че ще ми липсват, ако се случи, но трябва да са по-самостоятелни, а като са си дОма няма шанс.

# 3 772
Аз рецептите ги имам на файл и ги печатам, прибирам в една папка в чекмедже в кухнята ми стои, като готвя ми е удобно да си извадя листа и да си го чета, даже палачинките винаги ги чета, при все че е елементарна рецепта. Преди като по-млада и зелена си мислех, че всичко знам и не ползвах рецепти, сега обратно готвя с рецепта, резултатите ми са по-добри 👍🙂

# 3 773
  • Бургас
Моите рецепти са в тетрадки и тефтери! Имам купища и продължавам да преписвам!
Мисля си точно да си спестя писането,което ми харесва да си призная,да си взема принтер и да си ги имам на листи.После да ги редя в папките и готово.

# 3 774
Браво, Мони Hands Thumbsup.

Никита, успех.

Райче, напълно те разбирам. С щерката нямаше вариант за общежитие, че във Варна нямаше такова, та се нагледахме на какви ли не квартири. Някои бяха абсолютни коптори и то за не малко пари. Слава богу в последния момент намерихме чудесна. Хем близо до университета, хем ремонтирана, а и със съквартирантката си допаднаха нищо, че се виждаха за пръв път. Със синчето минахме през ужаса с общежитията в София. Такава невъзможна кочина беше стаята, която му дадоха, че никакви ремонти не можеха да подобрят положението. На всичкото отгоре съквартирантите му бяха все по-големи 3-4 курс и си живееха в мизерията без да имат каквито и да е мисли за някакъв ремонт. Банята освен, че не беше виждала някакъв препарат за чистене с години, ами и плочките бяха изпопадали. Разбираемо и там минахме на вариант квартира. Само аз си знам какво ни беше с двама студенти по едно и също време, в различни краища на България. Кофти ни беше в началото като останахме самичи с ММ, но пък се радвахме, че децата се оправят и са щастливи.

# 3 775
  • В Космоса
Хихи, последно кой клас изглеждам? Blush Айде махам, че много компромат. Исках да се успокои Райчето като види малко условия от ст. стая. Едва ли ще е по-зле сега. Нашите майки излъскаха всичко за два дена и това беше. Налепихме си плакати по стените и се метнахме. Joy

# 3 776
Ох, за какви дограми в СГ  са тревогите..
Райче,  повярвай ми,  в София,  в СГ по-точно,  най-малкия проблем  са ти те. Наистина. Казвам го като човек роден и израснал тук.
Желая успех на детето ти,  нека  има късмет Heart
Ето червилото
Не знам как да го сложа в скрит текст,  много гадна тая нова версия.
Сега на това слънце, стои брутално, няма да го използвам денем Grinning

# 3 777
  • София, Младост
YumYum
Браво, Мони Hug
Никитка, стис!

Дали не обядвах цяла чиния от салатата на Райчето? Боже, толкова да ми харесва! Трябва да видя къде да си я запиша, че да не я затрия! Едно време с тефтерите беше лесно - което е влязло там, е останало во веки веков. Обаче после почнах - файлове, пък тук, пък там, пък принтирани рецепти на хвърчащи листчета - ужас! Има куп супер успешни ястия, които не съм повторила, защото просто...ами...изчезват Satisfied

Този разговор за децата на Мид имам чувството, че не го видим за първи път Grinning

Белинда, метни ми ЛС салатата да я спретна и аз, пък в замяна обещавам да ти я пращам като я затриеш Yum

# 3 778
  • Бургас
Мони, отпусни душата, това е чудесна новина.

Аз си принтирам рецептите веднага и после в едно като класьор в шкафа.

# 3 779
  • София
Белинда, метни ми ЛС салатата да я спретна и аз, пък в замяна обещавам да ти я пращам като я затриеш Yum
+1
Може и тук да я напишеш. Peace
Така със сигурност няма да се загуби! Naughty

Довечера съм на родителска среща.Вероятно ще бъде интересно... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт