Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 306
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 780
  • В Космоса
Отивам да взема ученичето. Днес малко по-рано съм ѝ обещала. Да видим днес какво ще е забравила. Всеки ден липсва по нещо - молив, острилка, химикал, онзи ден целия моливник... Joy

# 3 781
  • Варна
И аз след малко отивам на РС в градината. Заредих портмонето.

# 3 782
  • постоянно
Аз пък си купих червила от серията  на ПариЗ ХилтЪн , които си променят цвета според PH-то на човека.
Ще ги видим струват ли .

Довечера пак ще готвя в слоу кукъра .

Утре е петък , крайно време да някой да пусне нещо " разведряващо" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 783
Тъкмо малко се поуспокоя и прочитам нещо, което ме връща на нулата, и под нея. Недоумявам как за животни има санитарни изисквания, а за хора не. Все си мисля, че с малко повече желание и малко по- висока такса можеха да стопанисват базата, а не да я оставят буквално да се руши.

# 3 784
Райче, май аз те натоварих отново, но това беше действителността, с която се сблъсках преди 5-6 години. Говоря за общежитието на Лесото, което сигурно не беше пипано, от както е построено. Около него бяха ремонтирали доста блокове и там вече ситуацията беше съвсем различна. Другото, което е, че явно на нас тогава ни се падна стая на мърльовци, на които не им пречеше да живеят в кочина, защото други стаи, които погледнах не бяха в такова окаяно състояние.

# 3 785
  • Sofia
Рая_Никол,  Hug,всичко ще се нареди,ама явно с повече зор.
А какви са таксите месечно за общежитие?
Догодина и ние ще сме на същия хал с племеницата ми  Heart Eyes.Ама тя е лесна,има лела кат' слънце  bowuu,ще я спасявам,ще й пера дрехите и ще идва на баровиня у нас.А,подозирам,че нейните ще й купят апаратамент. Crazy
Оф,беееееее,днес що листЯ отметнах  Crazy.Машина съм,машина.
Че ина моЧИ ходих по обяд  Whistling.
А след час съм на РС и аз Crazy.Дълъг ден.

# 3 786
Може ли пак да напишете рецептата за тази салата! Ще я правя и аз, то се е видяло. Или поне да ме светнете дали я има в кулинарната ни тема.

# 3 787
  • югозапад, под "Марков камък"
Пускайте палците момичета, много ви благодаря, мина изпита, имам 5, доволна съм, нямах много време да чета. А сега и аз трябва да ходя на родителска среща.

# 3 788
Браво, Никита!
Руми, мини да почерпиш. Имаш награда от.....играта за баните.

# 3 789
  • София
Ех, да можеше и на мен някой да ми купи апартамент 😕
Рая, то затова хората са по-важни - ако са мърльовци и ново да е ще е ужасно, ако са съвестни ще си живеят добре. Стига го мисли.
Мони, много се радвам за резултата, сигурна бях 😊

# 3 790
  • В Космоса
Никитка, браво! Хайде сега, поливай го!

Отчет - днес изгубени 50 ст. Знаех си, че ще ги потурчи. Мрънна един ден, че на другите им давали пари и си купували неща от лавката. Викам хайде един път ще ти дадем. Първия ден не можала да си купи, голяма опашка имало, втория ден пак така и на третия ден липсват половината. Тъй ший тя.

# 3 791
  • София
Ще свикне Акаш,моят не  му давам джобни и малкият хитрец взел едни лепенки на баща си и ги продавал по 20 и по 50 ст.Sunglasses.Нищо не е загубил още.Сега пише още домашни,нали няма да учат утре и днес двойна доза.

# 3 792
  • Germany
Благодаря ви още веднъж!
Не можах да спя, само лежах. Ще легна довечера по рано. Лекаря каза, да си предвидя поне 10 часа сън. Ще ръчна сега мъжа ми да иде до магазина, че няма нищо за вечеря, а аз от сега съм гладна.
Рая, дано се окаже, че стаята на твоето момиче е ползвана от съвестни и чисти деца и няма да имате много работа по нея!
Никита, браво!
Другото го забравих...

# 3 793
  • В Космоса
Мид, търговец ще го правиш явно.
Спря тока, пф.

# 3 794
Браво, Никита!
Руми, мини да почерпиш. Имаш награда от.....играта за баните.

Три пъти гледах, три пъти си проверявах ника - вЕрно съм аз Blush
Изненада голяма, ще видим дали, как Joy дано да пристигне нещо.

Браво, Мони!

Другото не го видях, довечера ще ви прочета на спокойствие.
Малко нерви на работа, но нищо трагично. Ще се справя.

Общи условия

Активация на акаунт