Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 272
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 915
Днес е ДЕНЯТ, в който ще пазаруваме дрехи с Първородния. Дишам дълбоко още от сутринта.  Разбира се,  на работа спешности и зор един куп, но нищо не може да ме трогне,  като знам какво ме чака следобед.  Трябва да открия 2 панталона,  2 пуловера,  5-6 блузи и анорака, хуудита поне 2. Хем да ги харесва,  хем на нормални цени. Уф.

# 3 916
Хай, в градината и аз дадох 76 лв, при нас 60 за консумативи и учебник!, да в първа група имат учебник и 16 лв за килим.
Но, почакай да видиш в училище, там сумите са по-големи. Решила съм да си правя септемврийски влог, ще си внасям всеки месец по едни пари и ще ги тегля през септември, че голямо охарчване.

# 3 917
Съчувствам ти. Казвала съм как изхвърлих старите маратонки в магазина, за да избере най-накрая нещо, след две седмици обикаляне.

# 3 918
  • sofia
Рая, да се настанят децата и ти да си отдъхнеш.....щот на мен вече ми се иска да закрият, ако не целия университет, то поне нашия факултет, та да свършат мъките на всички! Аман от безхаберие и тъпотия!

# 3 919
Сбъдваща, късмет и успех и дано не се изнерви от пазара младежа, да си накупите всичко дето си изброила, че както обичат да ходят по магазини, направо съчувствам.

Мари, аз нали описах при моя син сопола какво прави ако не го лекуваме, удря: гърло, кашлица, уши. Сега му правя всеки ден фреш от портокал по 2 чаши, плодови салати, нормални салати, много чай лайка с мед и лимон, белким витамините надвият бацилите. Промивки на носа също трябват, но като е на училище няма как. Радвам се, че е петък и ще се изолира малко от вирусите, а ще може и промивки на носа да си прави у дома.

Шугър, нурофен пих, но май ми дойде силен ли не знам. Вчера заръчвах на ММ да гледа младежа, така се бях предала  Crazy

Отчитайте се вие, отчитайте, аз още не съм поръчала учебниците. Младежа за последно прави проверка и ги заявявам, уж снощи, пък не му бе нещо на кеф, та не я свършихме тая работа.

Рая, супер е това което казваш! Важното е да попадне на готини хора, всичко друго ще се нареди. Звучиш малко по-спокойна, действай и чакаме снимките Simple Smile

# 3 920
Тук съм,благодаря за палцестискането,  пиша от болницата.
Минах на видеозон, чакам хирурга да се произнесе какво ще ме прави.
Иначе е много възпалена киста, ще преценят дали да я теглят и ще пия антибиотик най-вероятно.
Късмет и на другите имащи нужда от подкрепа.

# 3 921
  • Варна
Хах, Линче, сумарно бяха толкова. 60 лв за канцеларии, 5 лв за санитарни неща и 1 лв застраховка Simple Smile

# 3 922
Веси, в кой факултет си ти? Ние сме късметлии, но други хора платили няма стая, объркани места, ужас. Почват на първи, настаняване на трети. Снимки качих, тук много трудно, а няма време.

# 3 923
Даун, как добре те разбирам за седмицата  #Crazy

Ванини, сега от време на време гледам "The crown".

Шугър, много ти харесвам чувството за хумор Simple Smile

Рая, радвам се, че с малко освежаване ще се разминат опасенията ти. Снощи гледах репортаж за опашките в Господари на ефира, УЖАС!

Карз, да е здрава и помагаща още дълги години!
Сбъдваща, успех!

# 3 924
  • София
Rire къде си?Ти беше с Pure,нали?Снощи мъжът ми ме изненада с Mon Guarlen.Нямало го е нашият любим парфЮм по летищата.И днес реших да изневеря,на Pure,не на мъжа ми. Mr. Green
Шугарова спИциално издирих роклАта.Ам'чи хубава е,със здраве да си я носиш! Hug
Карз да е жива и здрава свекърва ти! bouquet
Рая видя ли,че има светлина в края на тунела?!?Ще видиш,ще се понаредят нещата!
Tuty дано бързо те излекуват от това възпаление!Бях почти сигурна,че не е нещо страшно при положение,че изведнъж се е появило толкова голямо и болезнено.
Аз пък вчера на родителската среща дадох 10 лева.Завиждайте,ама не много! bowuu Щото помагалата сами си ги купуваме. Mr. Green
Но пък се възползвах от алея на книгата и учебни тетрадки и помагала купих с -20% намаление.
Жаки,Мари как са децата?Надявам се вече пушка!

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 13:00 от Ali97

# 3 925
По- малко от час сме чакали, някакъв късмет просто

# 3 926
Ленд, все е било натоварено, но сега трябва да работя по над 10 часа на ден и пак не се справям. Имам изостанали неща, до които нямам време да се добера.

Аз едва вечер мога да седна да погледам нещо или да почета и попиша.

# 3 927
  • София
Ееее, аз сега като не съм във фб групата как да видя Sad

Наплюсках се с шоколадова торта и вече официално е петък Grinning

# 3 928
И как се чувстваш сега, Ali97?  С твойта кожа, но с чужд парфюм? Аз последно от Дъглъс в Австрия си го взех сега лятото. Ноември мъжът ще ходи по немските земи и пак ще му шушна да ми донесе.

Шугър, мерси! Добре е дъщерята, нищо особено, но доста ѝ се събра за домашна работа у дома. А безумието с бележките от личната хич няма да коментирам Bowtie

Tuty, чакаме и от теб добри новини.

Мернах празнуващи - да са честити.

# 3 929
Тути, каква киста, бре? Какво съм чела, не-до-чела! Леко да минава.

Общи условия

Активация на акаунт