Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 273
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 900
Ванини, на каква тематика ти се гледа?
Ленд, и аз не знам. Пуснах си Breaking Bad, но не ми се гледа такова в момента. Сега довършвам Малки сладки лъжи.

# 3 901
  • София
Благодаря Алина!Въобще не свързах името с ника.Мислих че за Мари става въпрос,че тя нали все е на някакъв режим.

# 3 902
  • София
This is us гледала ли си, Ванини?

# 3 903
Не съм. Сега ще го видя.

# 3 904
  • югозапад, под "Марков камък"
Етти, дано татко ти е все по-добре!

Мари, мисля, че идеята за РД на детето е много добра стига и той да го иска. Детските сбирки за РД със съучениците и мен ме напрягат, а и са много еднотипни и на самите деца им омръзнаха. Щерката и тя тази година каза, че не иска да празнува само в училище ще почерпи, ама до декември има време и очаквам да си смени решението.

Рая, дано стаята е поносима!

# 3 905
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Али97, както Алина вече е подсказала Беззахарова наричам sugarfree и много ми харесва.
Надявам се, че тя няма нищо против. Heart
Като антипод на приятното, сладурско и сладко излъчване, което има. Heart Eyes

Личи ми, че днес не съм на работа, нали? Kissing Heart Малка награда за усилията ми.
Поразтребих, сложих хляб, а бобецът вече ври. Bread Stew
Сега се нагласям и смятам да отразя един дневен пилатес. Shoe
Нищо, че след вчера едвам си мърдам краката ... Joy
А следобед имам приятни ангажименти. Coffee People Dancer Book

# 3 906
  • Бургас
Момичета,бива ли да съм толкова залюхана и забравана...Днес ми е бил последният срок за подаване на едни документи,а аз късно снощи се усетих да проверя., И как,беее,как до сега не съм се заинтересувала.....Та сега търчах да се опитвам да вадя някои документи,обаче за сега чакам,че счетоводителката я няма. Уффф,ядосвам се на себе си. Стиснете палец да се класирам днес да ги подам!

Моята любима свекърва днес е рожденничка !  Да ми е жива,здрава и още дълго да е с нас! Купила съм й цвете!

# 3 907
  • Sofia
К'о ста'а, мацки  Hug!
След малко се засилвам да взема ФИФА-та на синчо и ми е заръчал да'н го барвам до утре. Mr. Green
Аз съм ок,де.
Утре заранта ще го водя сефте на подготвителен курс (белинда  Crazy).Чини ми се,че няма да устискаМЕ дълго на 6 дневна учебна седмица  Crazy.Ще го видим какво-що.Ще платя временно. Имаме и други варианти.
Снощи пак бях единствена родителка(от 10 броя), която не споделя седмокласния шаш и паника.  Crazy
Ама как можело да съм толкова спокойна. Ми,може  bowuu. От голяма врява-кел файда  Crazy.
Та,тъй.
Моят е общителен,но не е отворен и нахален.
Акаш,стига я напъва  Naughty малката къдрокоска  Heart Eyes.Ще си намери другари  Peace

# 3 908
  • Варна
Олекнах с 66 лв цифром и словом снощи на родителската среща.

# 3 909
Карз, да ви е жива и здрава бабата. Много ви се радвам.
Детето е спало с компреса цяла нощ. Нямам пропуск. Каза, че го боли по- малко. Но на него всичко му се стоварва от един сопол.... Е, как вече не го израстна, деееее. Само да го духне малко вятъра и е готов. Хремав, гърло, кашлица.......

# 3 910
Да дам отчет на бързо, значиии има слънце на хоризонта. Трички са, запознаха се случайно на записването. В гарсониера са, не е идеално зле, почваме да действаме, снимики ще ви пратя разбира се

# 3 911
Коя е Беззахарова?Този въпрос ме мъчи от едно известно време,а и роклята и съм пропуснала.
Добър ден,петък е,усмихвайте се!
sugarfree

...и роклята си е там още, можеш и да не си даваш зор да я дириш, нищо особено.

Ама хитра съм ей, пуснах я роклАта с линк, щото ако се бях намъкнала в нея и да се фотна, не се знае кой щеше да познае, че е рокля, кой щеше да мисли, че съм закупила палатка в интересен десен Wink

Айяла, че де да знам каква е модата сега, то време се иска и за да си в час, минах през магазина, пъхнах се в нещото и реших, че е удачно за човек, който по принуда ходи на плаж и шпагат не може да прави, но постоянно се опитва, в усилията си да спре някое дете да не се претрепе. А коментара ти ме накара да се смея яко, сетих се за оня филм `Колкото-толкова` с Джак Никълсън и Хелън Хънт мисля, дето той й каза, че са я пуснали по пеньоар в ресторанта, а на него му се наложи да купува сако Joy

Ланд, викаш да се търкаля петъка бързо, а? Тъй то, като съм малцинство аз, другите докато се настройват, при мен си отишъл половината уикенд. Ми ок, нека, ще се замъкна на плажа тогаз`, да зарадвам младежта и да не ме дразните с есенно настроение (оооо, как исках да си купя палтенце вместо рокля, ама за какъв...), там нет-а го спирам съзнателно.

На Звартето видях снимките, хм...че е прелест щерка й, вече сме установили, ама хич и не смятам да се пробвам с предизвикателството, щото аз ако можеш такива чудесии, нямаше да се чудя що не губя лесно остатъчните кила, как съм тръгнала може да намеря даже някои от вече загубените. Беззахарова няма нищо въпреки, питах я, даже обеща да каже по някое време що е беззахарова, хич не е сладка тя, ама добре се преструва.

Черно коте, как си? Абе не пий нищо, което не си сигурна какво е...аз пия и пуша изпитани неща, т.е. тровя се, ама информирано. С Фонсе ме бъркаш, а?! Господ здраве да ти дава, ако от объркването ти добия нейната фигура, ще те напивам месец поне Joy

Радвам се, че ви  забавлявам, смейте се, на мен, с мен, не е важно, веселба да има, често едното чувство за хумор ме е вадило от най-дълбоките и тъмни дупки, та се надявам точно това никога да не губя.

Тути, беше ли на лекар вече? Пиши, когато можеш, моля.

Ети и Рая също ги стискам, да се оправя и на Рир момиченцето, и на Мари малкият мъж, и въобще всички да са отремонтирани, щастливи и доволни, ще проверявам поименно, мислете му Hug

# 3 912
  • Бургас
Райче,много се радвам! Ще освежите набързо и ще има вид!
е чакаме снимките!

Мари,благодаря ти! Златна ми е тя! Много си я обичам!
Моите като бяха по малки бяха така. От най-малкото и ги заболяваше гърлото. Профилактично,през студените месеци  им давах пчелен прашец с кисело мляко. Това ме подсеща,че трябва пак да им го започна. Няма да им е излишно.
Както и да ги мажа против въшки,че като нищо могат да донесат нещо от училище.

# 3 913
Честит петък и от мен. Тази седмица едвам оцелях, а другата се очертава още по-гадна, а и с един ден по-дълга.

Стискам палци на всички.

Мари, дано се оправи детето, много му се събра едно след друго.

Хай, радвам се, че е в къщи баща ти, по-бързо ще се възстанови и физически и психически.

# 3 914
  • Бургас
Хай, как точно изчислихте да събирате по 66 лева, ми не по 65 или 70?

Общи условия

Активация на акаунт