Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 278
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 885
Така,  Акаша . И е много важно да не я притискаш и сравняваш с другите.
Казвай и че вярваш в нея, че знаеш че ще се справи,  че ще има много приятели и ще се забавляват яко.
Нека си покани приятелка на гости от класа, аз предложих на  моята още на първата седмица да си доведе приятелка ако си харесва някой от класа.
И ти недей да темерутстваш много, запознай се с някоя майка, общувайте,  все пак поне четири години ще ги виждаш тея хора. Кажи на тия хора ,  дет" се вика Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 886
  • В Космоса
Ааа, запознах се вече с една. Sunglasses Служителка на МВР е. Blush

# 3 887
  • дядовата ръкавичка
Моите и двамата са от "захлупените" (майка ми така ми викаше навремето), ама аз точно такива ги харесвам. Не си падам по агресивно търсещи внимание отворковци. Вярно, че е животът е по-труден за недотам общителните и пробивни, но и те намират своя път.

Тути, дано не е нещо сериозно!

Ети, да оздравява баща ти!

Рая, да надмине очакванията ви стаята  Simple Smile

Шугър, много сладко разказваш  Simple Smile. И готина рокля. Такава ли е модата в момента newsm78, с копчета?Преди стотина години в моята младост бяха модерни тези копченца. Онзи ден щерката пробва едно такова рокле, ами малко кат домашна роба ми седеше.

# 3 888
За готварската - мога да почна да пращам на Лалето рецептите от когато е спряла до сега.
Ти си ги събирала ли?

Аз мога и знам как да добавям рецепти и да ги слагам в първа страница, но не обещавам, че ще имам време. Ако Алечка има събрани рецепти, мога да ги добавя.

Не съм, но мога да се върна и да ги извадя. Така направихме в началото, когато се сглобяваше темата, с Лалето, Яна и не помня вече кой

# 3 889
Акаша, доколкото съм те чела си споделяла, че и ти си по-затворена, на кого да се метне нахално дете.
Аз също темерутствам и не се набутвам на човек, но ако някой ми покаже, че иска да контактува с мен, бързо се отпускам, мъжът ми е такъв, детето е като нас. Никога не си го представям на стол в средата на стаята и да подканя за запознанство Crazy Като беше малък съм му казвала, че не е нужно всички да го харесват и той всички да харесва, да комуникира с тези, които му допадат. Като беше по-малък, съм говорила и с класните му - винаги едно и също чувам, а все пак смени и училища, т.е. мнението не е просто по принцип: Всичко е наред, намира си среда, която му допада и контактува с тези деца, останалите ги изключва, ако обстоятелствата го налагат - да ги разделят да работят по някаква задача и т.н., няма проблеми, нито той с тях, нито те с него, ми то и в живота е така. Сега като по-голям се надявам да се оправя някак си.

Ааа, запознах се вече с една. Sunglasses Служителка на МВР е. Blush
А така Laughing

Стискам палци на който има нужда, Ети баща ти да се подобрява, Хай, бързо възстановяване на твоя.

Да добавя и мен Шугър ме забавлява, а често я бъркам с Фонси Simple Smile Също и да кажа, че на Цварте момичето е много красиво, тя си го знае де Simple Smile

# 3 890
  • постоянно
Etti , стискам палци за татко ти . Дано не е нещо сериозно и бързо да се оправи .
Райче , стискам и за теб , дано се изненадате приятно днес . 💗
Зварте , кога пусна , кога изтри бе жено ?!?-нищо не видЕх 🤪😂🤪

Али, честита ти смукателна машина -имам устройството за прозорци на Карчър и пароструйка и съм доволна . Да ти служи дълги години 👍😋

Акашче , това с рязането на коса без разрешение си е тормоз , аз бих споменала на класната за да “ наблюдава” .
💗🦄

# 3 891
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Зварте , кога пусна , кога изтри бе жено ?!?-нищо не видЕх 🤪😂🤪

Ааа, Херче-сладурче, цял час ги оставих ... Нищо особено, малка закачка за добър старт на деня. Kissing Heart
Как си, оздравя ли?

Мари, как е младежът? Стана ли вече?
А относно въпроса дали мога така, да кажа, че вече не. Някои неща от йогата ги правя доста добре, но да си вдигна крака по този начин - не, не мога. People Dancers

# 3 892
За готварската - мога да почна да пращам на Лалето рецептите от когато е спряла до сега.
Ти си ги събирала ли?

Аз мога и знам как да добавям рецепти и да ги слагам в първа страница, но не обещавам, че ще имам време. Ако Алечка има събрани рецепти, мога да ги добавя.

Не съм, но мога да се върна и да ги извадя. Така направихме в началото, когато се сглобяваше темата, с Лалето, Яна и не помня вече кой
Аз нямам това време да се върна и да ги извадя, но мога да ги добавя в книгата, ако ми ги пратите.

# 3 893
Рая, мъжът ми много хареса салатата ти. Чудна е.
Алина, ако можеш да я правиш книгата така, давай. Не е нужно да е скорострелно. Дори може да ти се изпращат на лични и когато имаш време, да ги добавяш.

Предложете ми някой сериал, моля.

# 3 894
  • София
Добро утро! Петък!! Най-накрая Grinning

Стискам палци за Ети, Фонсе, Катето, Рая и ако има още някой в нужда! Hug
РАя да се яви със снимки и да казва утре да идвам ли да чистя и да ги разведа из студентски Grinning

# 3 895
  • София
Нямам време, затова само да кажа, че Лаленце е ок да продължи да поддържа книгата, като ще публикува само рецепти, които са й пратени на лс, когато намери време. Така че, който има време и желание - да й праща. Рая, фнимаваш ли Laughing Да й пратиш салатата, чу ли?

Стис и гуш за който има нужда. Изчезвам.

# 3 896
Ванини, на каква тематика ти се гледа?

# 3 897
  • София
Коя е Беззахарова?Този въпрос ме мъчи от едно известно време,а и роклята и съм пропуснала.
Добър ден,петък е,усмихвайте се!

# 3 898
  • постоянно
Зварте, оздравях май , но ММ ще заведе Сам днес да го прослушат , че нещо кашля достатъчно дълго време . Плюс му се появи някакъв обрив по едната ръка и крак -много ситни , дразнещо сърбящи пъпки, появяват се повече след тренировките по ръгби. Дали е от някоя трева, дали от нещо друго , искам да го видят.

Оризеца ми стана чуден в слоу кукъра и толкова ми помага след работа , че имаме сготвено и не трябва са бързам .

Маре, за семейната екскурзия съм за -Сам е Февруарче и възможностите за парти са малко , а и е в седмицата на ваканция , което прави организирането на парти още по-трудно. Ходим за 3-4 дни някъде заедно и си изкарваме чудесно . 💗

# 3 899
Коя е Беззахарова?Този въпрос ме мъчи от едно известно време,а и роклята и съм пропуснала.
Добър ден,петък е,усмихвайте се!
sugarfree

Общи условия

Активация на акаунт