Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 275
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 945
  • гр.София
Здравейте и от мен!
Едвам изчетох всичко от вчера на обяд не бях влизала Flushed
Тути, дано може само с антибиотик да се оправи проблема и скоро да си спокойна!
Ети, да се оправя татко ти!
Рая, радвам се, че по позитивно звучиш:heart:
Карз, жива и здрава да е свекърва ти, много ти се радвам Hug
Сбъдваща, успех с шопинга, дано намерите всичко бързо Simple Smile
Жаки, радвам се за развръзката и че сте се разбрали културно е родителите на близнаците Blush
Шугърче, готина роклА, харесва ми, една такава лека и ефирна Heart Eyes
Джена, машина си Wink
Мари и вие ли болнички, лоша работа с тия вируси!
И мен вчера ме викнаха по спешност от училището на Маги, било и зле и вдигнала температура, та и днес продължава сагата, гърлото и е чисто, но я боли, сополи, кашлица и втрисване! Мин.година не е отсъствала и ден от у-ще, даваха я за пример, а сега, на първата седмица окапа Disappointed
Мин.година в първи клас почнахме от 200лв. тая до сега 120лв. като за начало Joy и отделно платих целия курс на английския и това само за второкласничката, за батко и не ми се пише, че ми се разваля настроението! Иначе образованието ни е безплатно!
ДС, пиши си, как нямаш нищо за казване Simple Smile ето нова работа, нова учебна година ..... Wink

# 3 946
DS успех на новата работа!

Убих се... Ама Керка смуче яко, да е жива и здрава 😂 Малко ми остана за утре и почваме бояджилъка.

Скъп приятел ми се обади, че ще ми гостува следващата седмица за 3 дни, много съм щастлива!

# 3 947
  • София
Мари, на синчо учебниците по немски са 180 лв. Заедно с другите и малко помагала закръглихме на къмто 250.

Дала съм си 20 минути да седна и да мързелувам. В пет ставам да бърша прах. Честно!

# 3 948
Правя кекс Sunglasses !Петък е,а аз ще отивам тепърва на работа Confused .
Белинде,я го зарежи тоя прах.Дай на Козуначко някоя плюшена играчка да овършее де що има повърхност да прашасва.
Мари,дано ви е последно боледуване за годината!
Карз,жива и здрава да е свекърва ти!
ДС,честита работа!
На Магито бързо да ӣ минава!
Али,де ще го настаниш тоз приятел Stuck Out Tongue Winking Eye ?Керка дълго и вярно да ти служи!
Другите ще ме прощавате,ама забравих Blush .

# 3 949
Честита да е свекървата на Карзче!
Аз приключих с лекарите днес, изтеглиха течността от две възпалени кисти, не знам как се казва точно процедурата, хем не ми е за първи път. Ще пия антибиотик и казаха, че ще мине. Дишам вече.
Шегувахме се с моя мъж, че цял ден ме пипат чужди мъже, сега съм с превръзки и за него е забранено:).
ДС, да ти спори новата работа! И да ти увеличават редовно заплатата:).
Ренко, какъв кекс, петъчен ли;)
Алечка, и аз се зарадвах с теб. Да си изкарате чудно!
Парите за училище не ги смятам, за това да ги давам, а не за лекарства.
Със сигурност, обаче за майките с повече дечица идват нанагорно.
Вчера си говорехме вкъщи, че с началото на учебната година, все едно посрещаме Нова година. Всичко сменя ритъма си и започва отначало.

# 3 950
  • На брега на реката
Тути, много се радвам за теб. Да минава бързо и да не се повтаря.

Честита да е свекито на Карз, здрава  да е и все така да се разбират.

DS, честита да е новата работа. Лека и доходна.

Зварте, видях ти красавицата. Ама наистина е красавица. Пу, пу.

Али, честита ти прахосмучка. Вижда му се края вече.

Белинда, бършеш ли прах, а или ти мина?

Аз изчезвам на масаж и после фризьор.

Хубава вечер.

# 3 951
  • Canada
Честита да е свекървата на Карз, още дълги години да ги радва  Hug

ДС, честита нова работа, бързо да минава стресовия период!

Хай, Етти, стискам палци за татковците ви  Hug

Тути, теб чужди мъже, мен чужди жени ще ме пипат след малко  Joy

Алина, училищен фонд е много добра идея, аз от 2015 събирам на девойката за колеж/университет  Peace

Алечко, хващай го да удари едно рамо за къщата покрай веселбата  Crazy

Вася, тя Катето ще е спокойна, че детето ще е при хубав човек, т.е. при мен  Mr. Green Той и без това иска към Канада да идва да учи...

На пица и тирамису, някои ги поляха с вино, бяхме и ние снощи. Толкова ми е на мен гювеча за тази седмица  hahaha

ОХ, бе Шугарче  Crazy Хич не ти трябва елегантната ми фигура на тюлен в момента  Party Наскоро обаче си намерих една забравена снимка от 2016 и хлъцнах, мнооого се харесах  Blush

# 3 952
  • София
Бърша аз, нали виждаш Joy

Направих си маска на косата и седнах да ви нагледам. Ама сега наистина отивам да бърша. Честно Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 953
2 часа и му писна. Край на шопинга, скоро не знам ще успея ли пак да го накарам да пазаруваме. Закупени 1 панталон, 2 блузи и 3 с качулка.  Бива на първо  време.

# 3 954
О, Белинда, цвета ли ще поправяш с маската? Ще чакам да покажеш.
Значи проблема със скъпите учебници е само в моята глава. Да свиквам, значи.
Тути, леко да минава.

# 3 955
  • постоянно
Туту,
 радвам се , че си добре . Бързо да се оправяш . Heart

# 3 956
Туту, бързо да минава 🤗

Буболина, завид за програмата 😊

Ренко, не ми е такъв приятел 😋

Фонс, много ясно, че ще го закарам. Най- малко да се опрсвдая защо цяло лято не намирам време да му ида на гости аз. Че бил ковнал два пирона междувременно все файда 😂

За прах да не чуя! Изпрахосмучих от фина шпакловка подовете, стените и таваните на три достатъчно големи стаи... В почивките ошлайфах една каса на врата... Ба, що не си купих по-малка къща...

# 3 957
  • Germany
Сбъдваща, сподели моля какви якета и от къде купуваш на твоите деца. Сега се замислих, че и яке ще трябва да купуваме на големият..
Тути, радвам се, че си по добре! Дано не се случва повече!

# 3 958
Тути, радвам се, че е минало притеснението вече.
Успех, DS!
Маги да се оправя бързо.

Нямам търпение вече да свършва този работен ден. Брат ми има рожден ден днес и ще правим ципури с картофки соте, за да го отбележим дистанционно. Как забравих да си сложа в хладилника бяло вино  Close, на мм бирата ще си е студена.

Алечка, колко е голяма къщата?

# 3 959
  • постоянно
Али, ама като стане тази къща , ще е къща за чудо и приказ ! И после си опваш краЦите  в градинката и Кеф Sunglasses

Ти си толкова борбено момиче, хайде не остана ! Heart

Ланд , и аз нямам търпение да свърши деня. Искам да си вида яйцето и мъжО. Докторката е изписала и крем и душ гел за екземата/алергията. Дано изчезне.

Общи условия

Активация на акаунт