Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 283
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 960
Мони, в С&A виж, тийн номерацията им е до 176. Не се хвърляй на най-евтините им, но тези с цени по средата са с много добро качество. Ако още сте в номерация под 164, погледни и в Ernsting's family . Също следя разпродажбите на големите марки в шопинг клубове като Лиманго, Вон приве и Брандс4Френдс. Ако ти трябват покани за последните, свиркай, ще пратя. Те имат и онлайн аутлети, в които се намират супер качествени неща на добри цени.

Гледам да имат по 2 зимни якета, поне едното да е специално за ски.

Хладилника е полупразен, нямам сили да пазарувам и готвя. Забърках едни мързеливки, за да обера остатъците от сирена и кашкавали, пекат се. Има някаква супа за децата, може и да я ядат. Има и яйца, ако някой реши да капризничи - могат да се оправят и сами. От мен за днес толкоз.

# 3 961
Ланд, да е жив и здрав брат ти! Стотина квадрата е къщата, просто в момента ми изглеждат като 300 като я излизвам сантиметър по сантиметър  😂 Лошото е, че това не е финалното чистене, защото след боядисването ще цикялят дюшемета 😥 Ама нищо де, на мен ми е яко д-то 😁

Хър 🤗

# 3 962
Мерси, Алечка Simple Smile. Ами никак не е малко, мен само това малко ме притеснява с нашата идея за къща тук - чистенето. То сега едва ми остава време, а за после не ми се мисли, но да стигнем до купуването на къща, пък после ще мислим за помощ в чистенето. Няма да ме откаже едно чистене от идеята за къща, никак даже Simple Smile и на мен ми е жилаво д-то Simple Smile

# 3 963
Toва за Алечка

# 3 964
Сбъдваща бе 😂😂😂
Аз подозирам, че ще развия ОКР дорде приключи тоз ремонт 😁
Ленд, планирам да си закупя робот аз в някакъв момент, абсурд да я чистя до отмала, не съм любител 😁

# 3 965
  • София
Тъй. За няма и два часа - обрах прах, измих пода, лъснах плота в кухнята, изпекох две тарелки кебапчета и кюфтета на грила за вечеря /със салатка Райчева/, почистих дисплеи и тв с препарат и в свободното си време измих два прозореца!!!! Де я онази с медалите, де я?! Робот ли? Не ми трябва, аз сама по себе си съм машина Joy

На обяд жулих пак вино. И шоколад. Определно ми докарват хиперактивност Laughing

# 3 966
Белиндичка- медали за първо, второ и трето място! Веднага ти ги връчвам! Наздраве!

# 3 967
Белинда, 👀 петък е 😂

# 3 968
  • София

На обяд жулих пак вино. И шоколад. Определно ми докарват хиперактивност Laughing

Като ме домързи някой ден, ще пробвам рецептата.
Ако не действа, ще те държа отговорна  Crossing Arms

# 3 969
  • Germany
Белинда, да ти се идва към Германия? От мен виното и шоколада, от теб чистенето Wink
Сбъдваща, благодаря!

# 3 970
Офффф, момчета, които пазравуте от Ай хърб, казвайте как да се оправям. Една пратка , която е на стойност 29 лв, без доставка, не знам защо е отишла на митница:( Толова внимавах, като поръчвах да не подмина 30 лева, не знам как стана така. ММ е бесен и каза че няма да се разправя.. Значи сама тряба да се оправям...
на поканата пиша извлечение от сайта и фактура. Аз фактура нямам. От сайта скрийшот на поръчката ще приемат ли? Какво да им нося?
Пише че може и да откажа поръчката, ако искам да я откажа как процедирам? Имате ли опит? Така ме е яд че няма накъде!

# 3 971
  • София
Жаклин, най-вероятно някой се е объркал.
Ние имахме същият случай миналата седмица. Мъжът ми отиде нахъсан да се разправя. Оказа се, че не са видяли някаква отстъпка, която е начислена и благодарение на която пратката става на стойност 29,20 лв. Не са му взели пари естествено. То няма и причина.
Отивайте и си търсете правото. Няма как да ви вземат пари. Само разкарването ще ви остане.

Допълвам: носете разпечатана фактура.

# 3 972
  • Sofia
Жаки,бе,прежалвай ги тия 29 лв. и не се занимавай!

# 3 973
  • ту тук, ту там
Ленди бе, замалко още едно съвпадение на РД в семействата! 😂 Ама утре е татко!

Ох, и аз голямо чистене правих днес, подозирам мускулна треска ще ме тресне утре! Вечерята е готова, бебето е положено да спи, чудя се само бяло или червено да ми е виното таз вечер! 😀

Тути, радвам се, че е малката беля!
На всички болни пожелавам да оздравяват! 😊

# 3 974
Елени, 😆😂, казвай кога сте и вие с ТМ, че ми стана интересно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт