Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 286
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 975
  • ту тук, ту там
Аз на 8 март, той на 1 август! 😜

# 3 976
Тук нямаме допирни точки, но и наличните са впечатляващи Simple Smile

# 3 977
  • Варна
Не ме пропускайте друг път като споменавате за почитатели на pure!
Спомням си, че даже писах преди, че тоалетната вода я има в безмитния магазин на морска гара Варна. Това лято, за рождения ми ден през юли,девойката купи последните две шишенца.
Девойката може до утре да обяснява за разни парфюми. Аз даже не помня какви точно парфюми имаме, но са доста.
Последният на девойката, купи го преди дни, го запомних, защото не ми допада особено- Womanity. Направо на парфюмерия сме го обърнали у дома.
Тути, зарадва ме!
Заела съм се с есенното разчистване на шкафовете, за радост на котките! Grinning

# 3 978
Жаки,бе,прежалвай ги тия 29 лв. и не се занимавай!

Същата си като мен, ама ако бях ги събирала, ехеее, до сега да имам поне нова кола.

# 3 979
Как ще ги прежалва, принтираш поръчката и отиваш с нея и ще ти дадат всичко.

# 3 980
Ама от къде да взема таз фактура?
Джени, витамини за Жакото са бе, ще се опитам да ги взема, ако нещо ме замотат ще им харижа:)
Ама са се объркАли щото ей ми го тотала!

Въпросът е какво да им нося? Аз от приложение на тела поръчвам, нямам опция “принт” на поръчката.
Какво да правя скрийншот?
Фактура няма или аз съм кьорава...
Не става ли да им покажа телефона или не признават?

# 3 981
  • Sofia
Щом е за Жакето, се напъни  Peace,ама не мога да помогна със съвет.
На митница не бих отишла за нищо,вероятно...аз докАт се 'дигна до летището,да чакам и се обяснявам и да се върна,ще похарча 3 по 29 лв.  Crazy

# 3 982
Най-накрая се добрах до компа.
Егати и смотания ден, честно. Само обикалям като муха без глава и накрая шефа ми се скара.  ooooh!
Уж върша нещо има резултати пък все съм с чувството че нещо изпускам. Загубена работа.

Ям грозде с бяло сирене, супер вкусотия. Обмислям дали да не пусна парното ама засега се въздържам.
Алечка ела у нас да довършиш ремонтите на моя мъж от 3 години. Направо ми се плаче като знам колко още има да се прави.

# 3 983
Жаки, не сумират ли и лоялити кредита, и затова да надвишава 30лв?Доставката не я взимат предвид, но лоялитито май да.
На 1 стр на темата за айхърб има подробно описание за митницата, аз не съм наясно и не мога да помогна за съжаление.

# 3 984
Честита да е свекървата на Карз!Карзче,да ви е жива и здрава,все така да се разбирате и обичате!
Ланди,честит да е и брат ти!Здрав да е!
Алечко,машина си ти!

# 3 985
  • София
Не, не се включва лоялитото. При нас беше същия случай. Имах предвид да разпечаташ поръчката.

# 3 986
Тъй ли? Може, Цвете😊

На вино съм и на едно черно едро грозде като мед, и без семки.
Наздраве за здравето на всички, които имат повод bouquet

# 3 987
Поскарах се с детето, точно по време на филма ми разисква тези и въпроси, по време на рекламите се изнася, избеснях му. Тъпо ми е, но аз винаги се съобразявам с него. Щом съм помолила за 40 минути тишина, значи искам тишина. ММ каза да му го върна, когато той се занимава с нещо интересно. Реших да му цъкна бушона докато играе битка. Ето сега са реклами, няма никой който да ми задава въпроси и да ми бучи на главата.

И ние сме на червено вино със суджук от турския магазин Simple Smile и им пека баница, щото купих кайма да пълня чушки, но така се заприказвах по улиците, че се прибрах в 19:50 и въобще нямаше време.

DS, мъжът ми го активира, сигурно е нещо стандартно Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 20:52 от blackcat6

# 3 988
Върнах се, направо затворихме басейна, плажа, бара (за мое голямо, лично сори, безалкохолния такъв), изпратихме слънцето да спи, щото инак дребната  не искаше да напуска и се прибрахме. Трудовият ми ентусиазъм стигна колкото да изкъпя две деца, да бутна едното на баща му с бутилка мляко, да нарежа една ябълка на другото и да пусна една пералня, вече стачкувам, докога не знам, ама колкот` удържа, `се файда.

Елени, на 8 март с мен ще се допираш, един мъж т.е. двама имам тогава, ама единият ми е син Wink

Жаки, аз в българско как се оправят с ай  хърб не знам, знам само, че сестра ми са я викали на митница дори като съм й пращала  просто документи, лудост и безумие. Скоро не съм се засилила да си идвам, ама като, ще ви уведомя своевременно и ще ви подбера поръчките, тук до към 280 долара сметка ти ги носят на крака, без никакви допълнителни сложности, а и ддс-то ни е 5%.

На обяд жулих пак вино. И шоколад. Определно ми докарват хиперактивност Laughing

Като ме домързи някой ден, ще пробвам рецептата.
Ако не действа, ще те държа отговорна  Crossing Arms

Жълто цвете, те това болднатото ми избоде очите, `мчи мен си ме мързи ежедневно, ако ти е непознато чувството обаче, по-изгодно ще ти е да не ви запознавам. Инак, вино и шоколад, абсолютно биха убили всеки потенциален порив у мен да изляза от нирваната на мързела и да се захиперактивнича.

Ланд, да ти е жив и здрав брат ти, а ти като си забравила виното, не можеш ли да споделиш бирата на тм?

Тюлен, викаш, Фонсе...ми тюлен да е, кой ти го дава. То аз много не ти вярвам,  щото помня какво ахкане и охкане беше по твоите снимки (аз бях пак от изпусналите, ама вярвам на мнозинството, а и като ти чета спортната програма и направо имам чувството, че се наспортувам авансово за година с твоето за ден).  А, и тюлен, ама аз пък съм Джаба, на медузна консистенция съм го докарала, ако не се взема в ръце, може и на габарити да го догоня. Стиснала съм те, да те опипат като се налага и хайде закривай таз` серия с опипвания по болнични заведения, силно надценен е еротичния момент да знаеш Kissing Heart

Тути, много ме радва настроението ти, гълтай антибиотика, все ще ги махнеш превръзките и ще има мегдан да откриете сезона на опипването с тм.

DS, ще ме прощаваш, ама то ако ще се включваме адекватно само – аз отпаднах, своевременно – също често не се вписвам, да не споменаваме, че много говоря, нищо не казвам. Ай честита ти нова работа, по-малко да е работа, повече пари и удовлетворение.

Ей нА, вече взех да се оплитам, знам че имаше още за казване...
на Карзче да е жива и здрава заслужилата свекърва, да се тачат и гледат взаимно дълги години;
Хър да спре да пазарува онлайн, може офлайн обаче и само кеш, пъхаш 20-чка в джоба и докъдето те изкара;
хубавата Маги на десивалко да се оправя;
Рая звучеше приповдигнато днес, само мога да кажа все така и по-по-най.

# 3 989
Спешно- от къде да поръчам пици за вкъщи? Сайт, телефон, кои са хубави?

Общи условия

Активация на акаунт