Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 250
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 4 185
  • В Космоса
И тази година да си кажа репликата за кестените - аз пък се обринах мощно от тях и не смея повече да правя.

# 4 186
  • Germany
Цепнати бяха кестените и горната обвивка се беше разпукала,  но вътрешната ципа не и едвам се белеха. Мъжа ми пече преди 2 години и беше забравил да ги цепне и като почнаха да гърмят във фурната ги извади отгоре.... Цялата кухня беше след това в кестени. А нашите приятелчета твърдят, че в предната квартира са пекли и всичко е било точно, а сега с новата фурна не се получава, та се чудехме каква може да е причината.

# 4 187
Аз не дупча чушките, но и почти не пека чушки, веднъж-дваж на сезон.
Я сега да се изложа с този въпрос - кестените като изстинат не стават за ядене нали? Печените стават твърди и никой не ги харесва, само топли току ги опита някой, колкото да не ми откаже на мерака.

# 4 188
  • София
Мари, още тези дни ще пробвам! Не знаех. Така са ми казали, така правех. А е къде-къде по лесно да не се цепят.
Обаче за чушките, не знам. От години пека във фурната, една не ми се е пръснала досега. Единствено ми се пукат, като превъртам на тигана малките люти чушлета, ама то за тях си е типично, затова се казват "пукани" чушлета. Мисля Rolling Eyes

# 4 189
Алина имаше и 42, но май по-малък избор. Показаните от теб бяха 41 и за туй реших, че ти трябва тоз номер.
И си много права - децата гледат едно от друго и така по-лесно се научават. Дъщерята на1г.и4м. тръгна на ясла без да пие от чаша и да ходи на гърне. Аз я сложа на гърнето, тя го сложи на главата. В яслата за два месеца бе готова. И с чашата същата работа.
А при Контесата помага и различната възраст - така обособени по групички по-лесно идва - на малките тя ще сложи яденето, големите сами ще си го вземат.

# 4 190
Алина имаше и 42, но май по-малък избор. Показаните от теб бяха 41 и за туй реших, че ти трябва тоз номер.
И си много права - децата гледат едно от друго и така по-лесно се научават. Дъщерята на1г.и4м. тръгна на ясла без да пие от чаша и да ходи на гърне. Аз я сложа на гърнето, тя го сложи на главата. В яслата за два месеца бе готова. И с чашата същата работа.
А при Контесата помага и различната възраст - така обособени по групички по-лесно идва - на малките тя ще сложи яденето, големите сами ще си го вземат.
Да, показах ги, защото ми харесват, а няма номер и търся нещо такова, но 42. Трябваше да го напиша.
Благодаря на теб, на Лято и на Мари, че ми писаха за обувките, дано си намеря. Simple Smile

# 4 191
  • София
Уж Ви попрочетох по-внимателно и сега да не забравя на кого,какво исках да напиша. ooooh!
Отново благодаря за пожеланията!Бъдете здрави!  Hug
Алина обувки не пазарувам онлаин,с малки изключения това лято.Особено от чужди сайтове,че напоследък са ми чепати краката.Не знам дали си се сетила да погледнеш във Фешъндейс.Там много често остават малки и големи номера.До онзи ден имаше и големи намаления.Не зная номерата и цените дали ще те устроят,но нищо не пречи да хвърлиш един поглед.
Другото,което се сещам,но е старо инфо,преди години зад църквата на площад Ручей имаше магазин за обувки,специален за малки и големи номера обувки.Ходила съм веднъж,не пречи да провериш дали го има.
Blackcat ти ли ме питаше за щерката?На 13 е,в седми клас. Crazy
Рире хич и не се надявай да ви оставя от парфюма.Само ще разнообразявам с другите. Mr. Green
Белинда сънувах те,май и с Козуначев и сега чета,че мислиш да ни раздадеш по една метла за Хелоуин.А защо не искаш при плъхЪ?
Да добавя,че Mon Guarlain на китката ми по-изветрява,зад ушите е по-траен.Поне при мен.

# 4 192
Ali97, да си жива и здрава. Честит рожден ден, още много да посрещаш сред любими хора.

# 4 193
  • Бургас
Добро утро!
Наспинкахме се хубаво.
ММ най-накрая реши да излезе някъде с децата,та заведе ги на басейн. А жабките ми само това чакаха.
Направих си кафе и пия! На тишина,сама! Релакс!

Кестени не обичам. Не съм и правила.
Чушки никога не са ми гърмели. Патладжан съм правила само веднъж,(гледах Звездев приготвяще нещо с патладжан и така силно ми се дояде,не беше истина,А не го обичам изобщо. Направих си,кусих само една хапка. След няколкодена ми стана ясно защо ми се беше прияло нещо,което не обичам Simple Smile Бях бременна с баткото!) доколкото помня,но си го бях набола. Не го обичаме.

# 4 194
Ali97, ще го видя този магазин на площад Ручей, на улицата, където минават тролеите ли е?
Във фешъндейс изобщо не виждам големи номера, дори 40 и 41 не виждам да има.

# 4 195
  • София
Джъст,здрава бъди и все така  умерена.
Чушки не са гърмяли,а кестените и аз ги цепвам при варене.
Отиваме на пазар и да си прибера чавето от църквата.

# 4 196
Алина, погледни в mirapodo.de
и в zalando.de , има огромен избор.  Трябва ти и превозвач, обаче.

# 4 197
Обожавам кестени. Когато ги варя, не ги цепвам, когато ги пека, винаги, защото иначе става страшно Simple Smile.

Втори парфюм ми изтича в чантата. Не са ментета, нямам идея как се случва, ама...

Днес отметнах чистене вътре, пране на кучка, метене на двора, пране и простиране. Остана ми да измия и да се лакирам и изкъпя.

А, и да измия и зъбите на кучката, което вече тотално ще я вкара в депресия.

# 4 198
  • Бургас

А, и да измия и зъбите на кучката, което вече тотално ще я вкара в депресия.

Охххх,бе Даун,това ще ме умори ! Sweat Smile

# 4 199
  • Sofia
От вчера по обяд нямаме домашен интернет и положението е страшно😤.
100 пъти ги овиках А 1.До 72 часа ке отстранят повредата....За чий плащаме къде 200 лв./мен.за всичките им услуги🤨.
Отказах се от спорт.Укротявам младежа да не ги нахрани едно хубаво по телефона 🤔.
Али97,честита да си.
Конти,децата на отделен етаж ли са настанени? Или ползват вашите вещи/спални/тоалетни?
Ще правя палачинки,ще доошетам и Може едно кино да предложа на сърдитко🙄.

Общи условия

Активация на акаунт