Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 320
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 690
Рая-Никол, точно вчера минах покрай тия блокове, конкретно 52ри не знам, но наоколо видях няколко блока от тъй наречените семейни, са със сменена дограма, вътре не знам как са. Днес ще мина пак и ще загледам този блок. Не е далеч блокът, близо е до Кауфланд  много, близо е до Еконт,  на 5 минути от спирката на автобусите, а и е близо и до Симеоновско шосе.
Когато ги настанят, може да питат домакинът на блока, дали е възможно да се разменят и да е с приятелката си, едно време ставаше, сега не знам, но не пречи да пробвате.
Ако е толкова зле, сложете един латекс и купете едно легло, гардероб, бюро, предполагам няма да е проблем да се сменят.

И двете ми деца са с електрически четки на Орал-Б.

# 3 691
  • София
Райче, съжалявам! Предупредих, че инфото ми е отпреди 20 години...Ето, че сега ситуацията е друга.
Но мисля, че твърде много се притесняваш! Тя вече ще е самостоятелна, остави я да се оправя сама - това е най-голямата услуга, която един родител може да направи на детето си! Ако иска да ремонтира, ако иска да се мести - да се урежда сама! Всичко ще е наред Hug

Алечко, искам и аз да видя баталната сцена Satisfied Викни някой да снима!

# 3 692
Кате, не съм разбрала, стиснах те.
Хър, разкошна снимка!
Ша, щерката има обикновена и ел. четка. Кога коя ползва- идея си нямам. Ние сме с обикновени.

# 3 693
  • София
Рая, ще се справи с всичко девойката. Това е просто житейски опит.  Peace А и вие ще помогнете с каквото трябва и ще се подредят нещата. Когато забременях с големия син единствената гарсониера в блока беше в трагично състояние. Обаче майка дойде и с помощта на мъжа ми, който е ужасно смотан в ръцете, сътвориха чудо и си посрещнахме бебето на чисто. Така че материалните неща са оправими, важното е да са здрави  Hug

Кате, помислям те с добро, макар че не разбрах за какво.

Само малкият е с електрическа четка, защото при него е голяма борба миенето и трябва да става бързо и ефективно. Скоро ще купя и на тийна.

# 3 694
Рая-Никол, точно вчера минах покрай тия блокове, конкретно 52ри не знам, но наоколо видях няколко блока от тъй наречените семейни, са със сменена дограма, вътре не знам как са. Днес ще мина пак и ще загледам този блок. Не е далеч блокът, близо е до Кауфланд  много, близо е до Еконт,  на 5 минути от спирката на автобусите, а и е близо и до Симеоновско шосе.

Точно този вход А е  най- голяма скръб, иначе по успех настанявали, да да..... Убедих се, че само на СУ базата е такава остаряла. Белинда, то за 2 дни нали се сещаш какво ще можем да направим? Какво да помъкна от тук, дрехите и ли, инструменти, стълби....тя ще си купи това онова, но какво може да направи сама? Не знам родител, който не би се притеснявал, това не е за 1 нощувка, и не ми е на 100 км. Препоръчайте ми агенция, за всеки случай да имам план Б вече

# 3 695
Агенция за какво? За настаняване или за почистване?

# 3 696
Ох, Рая, наемите в София са ужасни Дъщеря ми търси там и направо се виждаме в чудо.
Ша, и аз често ям тахан, но със съвсем малко мед, добавям кедрови или тиквени семки - о-б-о-ж-а-в-а-м.

# 3 697

Точно този вход А е  най- голяма скръб, иначе по успех настанявали, да да..... Убедих се, че само на СУ базата е такава остаряла. Белинда, то за 2 дни нали се сещаш какво ще можем да направим? Какво да помъкна от тук, дрехите и ли, инструменти, стълби....тя ще си купи това онова, но какво може да направи сама? Не знам родител, който не би се притеснявал, това не е за 1 нощувка, и не ми е на 100 км. Препоръчайте ми агенция, за всеки случай да имам план Б вече
Няма ли вариант да дойдете с нея за няколко дни,  да изчистите и да въведете стаята в добър вид?
Агенция не знам, но има доста нови блокове в студентски град, на които пише, че се отдават стаи и апартаменти под наем.

# 3 698
Наемите вървят около 600 лева, то е несравнимо с общежитието. Двустайните са с по една баня и се дават в двете стаи по 2ма човека, което освен че е с нови мебели.

Рая, понеже чета темата за ремонтите, там едно момиче подготвяше апартамент едностаен за отдаване под наем в Студентски. Беше много хубаво направен, защото тя пускаше снимки, ако искаш може да потърся темата и да ти дам дамата да й пишеш на лични, ако е свободен и те устройва да го видите?

# 3 699
Един латекс, миене на прозорци, баня, врати, под.... Според мен става за ден. За мен е по- важно да си купи нов матрак.

# 3 700
  • София
Повечето вече ги няма аз бях проверявала преди да си търся квартира. Почти никъде не открих такива нощувки на хотелски начала.
Иначе че е зле - зле е, ама не е най-голямата скръб, ще видиш Grinning Нека тя си реши дали й се остава или не, и аз виждах майка ми как се тревожи, ужас детето й на тая мизерия, ама пък и до сега не съжалявам. А и наем под 500 не ви мърда в момента и то за еднопространствен апартамент.

# 3 701
Малката се събуди с брат си,сега и нея ще водя до училището,че не мога да я оставя сама.
Това ми направи впечатление,  а и не го пишеш за първи път. Ако не се беше събудила, сама ли щеше да я оставиш, за да заведеш баткото на училище?

Рая, ама много си се шашнала. Вижте първо стаята и тогава мислете какво-що. Какви стълби? Една стая се реновира за ден и половина.  Кофа латекс,  смяна на някой контакт или крушка, основно почистване, уплътняване на някоя цепнатина в дограмата (едва ли!). Все пак доскоро в стаята са живели други студенти, които също са понаправили нещо.  Колко да е лошо положението пък чак толкова. Истинските стаи-коптори са единици.

# 3 702
  • някъде ... тук ...
Съгласна съм със Сбъдваща и Мередит, а май и други казаха същото.
Рая, не се шашкай толкова Simple Smile

Ша, моите ползват електрически четки, ама за едното миене, а другото е с обикновени. Така ни беше казала зъболекарката преди време.

# 3 703
  • Бургас
Ел.четката на Вики ту я прибираме, ту я вадим. Мисля, че Янтра се е включвала с мнение против ползването й по препоръка точно на зъболекар.

Рая, всичко ще е наред. Моментът на раздялата наближава и това те напряга допълнително. Никол е разумно момиче и ще се справи.
Не бях приета на общежитие в първи курс и мама ме доведе с целия багаж в София, с уговорката, че ще остана за кратко в познати, а те ще съдействат за общежитие или квартира. Още първата вечер започнаха с подмятанията за гостуването. На следващия ден майка ми си тръгна за Бургас и докато се прибере вкъщи, аз вече си бях намерила квартира, че се и бях нанесла. Месец след това се освободи място в 8 блок, а седмица по_късно се прехвърлих в 42б и там си изкарах 7 чудни години.

# 3 704
  • София
Ох, Райче Joy Класическия случай - на мама принцесата в тая мизерия?!?! Ще се оправиш Hug Тя също ще се оправи, успокой се! Студентският живот е толкова вълнуващ, стаята е последното, което има значение!

Общи условия

Активация на акаунт