Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 302
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 705
Коте, прати ми дамата, да!
За почистване не се бях сетила, вярно, дайте ако имате такава агенция, пък дано успеем да се вредим от днес за утре.
Ще останем разбира се, до неделя сме там, ще сменим каквото става за смяна.
Много съм ошашкана вярно, тя не, тя по- късно реагира

# 3 706
Има ваучери, разгледай ги.
Ако имаш нужда от нещо в София, да помагаме, напътстваме и т.н., пиши, виж колко много сме тук. Simple Smile

# 3 707
Стиснати палци на всички, които имат нужда!

С електрическа четка се мие моят младеж, Ша. Аз също. Имам и нормална и от време на време редувам.

Райче, и според мен прекалено много се притесняваш. Знам, че като родител няма как, казвам го от гледната точка на дете, живяло в Студентски град. Не помня да съм се притеснявала за дограми и пр., та мисля, че се притесняваш повече от самото дете. Най-хубавите й години предстоят, мизерията е само незначителна подробност в цялата картинка. За 2 дни можете да свършите много работа. Ще изчистите основно, на първо време стига. Едно прилично покривало за леглото, едно перденце, някакво малко мокетче/килимче и стаята ще стане уютна.

Тя в СУ ли е? Аз нещо не съм разбрала, мислех УНСС.

Аз съм от твоя край, т.е. родителите ми бяха също толкова далече и сега се замислих – не помня да са идвали, дори като сме се настанявали. Божке, изобщо нямам спомен от самото настаняване, все някой възрастен би трябвало да е имало с мен.

Ние имахме ситуация тая сутрин. Получавам съобщение от бившия, че на детето обувките за футбол са у нас, да ги оставя до вратата, та да мине да ги вземе по-късно (преди да го заведе на тренировка). Тук обувки, там обувки – няма ги. Аз се поядосах (макар, че се удържах да не се разкрещя), щото ми писна все да се търсят някакви дрехи и обувки и никой да не знае къде са. Та му рекох (на детето), че щом ги няма, просто няма да ходи на тренировка довечера. Тръгна за училище със сълзи на очите. Стигам в офиса и получавам съобщение от бившия, че обувките са при него Triumph. За първи път истински ми се иска  детето да има телефон, та да му кажа. Надявам се, че кривотията няма да го държи дълго.

# 3 708
Алечко, искам и аз да видя баталната сцена Satisfied Викни някой да снима!
Опасявам се, че в банката има камери и това спасява оня пунгел от криминална сцена и ме ограничава само до батална Mr. Green

# 3 709
Почнах да си спомням разни случки в общежитията. 
Когато приеха сестра ми, ни настаниха двете в маломерна стая с балкон на 1 етаж. Бяха ония мътни борчески времена, родата тутакси се изпопретесни в каква опасност са техните момичета и моментално сбрахаха бригада от баща и вуйчовци, за да монтират решетки на балкона. Тъй де,  да държат врага далеч. Де да знаят, че врагът вече се беше настанил и само след няколко месеца ще се ожени за едното им момиче.

# 3 710
Райче, ето ти координати за почистването: http://mister-svejest.4stupki.com/

Обаче с мацката греда, не е приела за личните данни и съответно профила е деактивиран, съжалявам Sad

# 3 711
Сега като се сетя, чудя се дъщеря ми как си е търсила квартири и как си е носила багаж, ние със сигурност не я карахме до Варна newsm78 В своя защита ще кажа, че тя от лятото беше там да работи, и може би половината и багаж е бил там Thinking Thinking Но тя явно е по-самостоятелна, сама ходи и по приемни изпити, и да се записва.

# 3 712
Кой както иска, така да приема притесненията ми. Бясна и разочарована съм,  дете с по- нисък бал от нейния и по- късно подало заявление е настанено в бл. 51, който бил единствения реновиран блок там, цитирам от прочетеното, не си измислям. Как се определят тия неща? Защо е този успех тогава, защо е тази класация? Спирам, защото наистина съм много бясна, родно българско, пълен произвол, или пък...друго, знам ли, не съм бутнала на никой

# 3 713
Мои познати дадоха рушвет за настаняване в хубава стая, но това преди години, може да е отпаднало вече  Mr. Green

# 3 714
Едва ли, Ая!

# 3 715
  • София
Аз те разбирам, но никъде не пише да се класират по успех. По успех се дава достъпа до общежитие, а не разпределянето по блокове. То е на произволен принцип, от много време е така.
Настанителната комисия на СУ е в 52-ри блок, може още 1вата седмица да си подаде молба за местене, но в 51 са по 3-ма в стая имайте го предвид.
В медицинския е същото, просто са такива условията и да се ядосваш.... и аз не съм мислила че бъдещи лекари трябва да живеят така, ама за мен си има и плюсове, не може всичко вечно да ти е поднесено на тепсия от мама и тати. Нали е топло, има топла вода, легло... не отиват в затвора все пак. И не е насила, всеки може да се премести, махне, аз ти написах, че и аз уж за 1-2 месеца исках само да се запозная с колегите, ама после да видиш... никога не съм искала да се махам докато съм студентка. Борех се за по-добри условия де, не съм се оставяла да живея в мизерия, подобрих всичко, което успях.

# 3 716
Ето термочашите в Лидл.
raja_nikol, пиши им тези неща на ръководството. Когато отидете на място, отново говори с тях.

# 3 717
Ето термочашите в Лидл.
raja_nikol, пиши им тези неща на ръководството. Когато отидете на място, отново говори с тях.
Алина, те са пълни дебили. Имат страница във фейса, пълна с коментари, един положителен няма. Снощи са ги давали по новините, и те пак се о..раха, качиха класирането към 2 през нощта..Ами като не им се работи да се махат. Със сигуртост има по- кадърни хора

# 3 718
Ето термочашите в Лидл.
Алина, те са пълни дебили. Имат страница във фейса, пълна с коментари, един положителен няма. Снощи са ги давали по новините, и те пак се о..раха, качиха класирането към 2 през нощта..Ами като не им се работи да се махат. Със сигуртост има по- кадърни хора

# 3 719
Ясно Sad Аз съм учила НХА, имахме само един малък блок и положението  не беше такова.
Пробвай все пак да им пишеш, нищо не губиш.
Винаги може да намерите квартира  с още някой.

Общи условия

Активация на акаунт