Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 299
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 720
Мередит, вие поне сте имали топла вода, в Свищов /1 блок/ имаше един период /към година, че и повече/, когато топлата вода беше под режим - сутрин от 8 до 9 например, и ако си на училище тогава - забрави Naughty Сега като се сетя обаче, никак не ни е било проблем да топлим с бързовар и да се поливаме Crazy

# 3 721
  • ту тук, ту там
Ох, и аз 4 години с кофа и бързовар съм се къпала... в Търново това! 😱

# 3 722
Май всички сме го минали периода с бързовара. След време, така заобичах бързоварните кани, толкова са по-удобни.  Mr. Green
Рая-Никол, представи си какво ѝ е било на майка ми, като ме остави на общежитие с още 3 момичета в стая, бях на 13 години и 3 месеца. Стаята беше с 4 русенски легла и една маса по средата.

# 3 723
  • София
Ахаха и аз имам мили спомени по време на годишната профилактика на топлофикация. Но бях модерна - с термокана Peace Grinning

# 3 724
Ахаха и аз имам мили спомени по време на годишната профилактика на топлофикация. Но бях модерна - с термокана Peace Grinning
Ти си млада.  Laughing
Ей това е готино за такива случаи.

# 3 725
Рая, ние не те упрекваме за притесненията, просто се опитваме да те успокоим и някак си да си предразположена към това, което ще видиш на живо, защото нормално е да се притесняваш и просто стаята ще ти отдушник на емоциите, които сега бушуват в теб.
Мередит е казала добре - легло, отопление, добра локация, всичко ще се нарежда. Представи си, че е в хубав блок и се окажат кофти хора около нея. По-важно е средата да е спокойна, голяма работа, че дограмата е стара, ако не е сменена може да се боядиса, да се освежи. Парното преди време беше толкова силно, че не се усещаше студа. Хубаво е, че е на Зимния, там автобусите са празни и може да си седне като пътува надолу, аз преди като пътувах, тези от по-долните спирки не можеха да се качат, сега не знам как е, но това също е голямо предимство. Всичко е поправимо, не се ядосвай.  Hug

Имам една кака, синът й дойде в НПМГ след 7ми клас. Мисля, че беше в 4 или 5 блок настанен, до Общината. Отидохме ние при тях като дойдоха, а вътре яката мизерия. Тя жената бързо се мобилизира - изпрати мъжете за хладилник, микровълнова, котлонче, шкафчета, тя остана да изчисти, купиха пердета, килим, налепиха тапети даже легло му поръча, за 2 дена преобразиха стаята и стана хубаво, сякаш не е било преди това дупка. Момчето си живя 3 години там, после си взеха апартамент и го преместиха, той пък страдаше, че му е малко повече пътуването и далеч от приятелите. Тъй че вярвам, че и за 2 дена ще се справите и ще създадете едни нормални битови условия Hug

Щото си млада! Каките виждаш с бързовар сме си топлели hahaha Имахме по един на стая и се събираха повечко кофи и бързовари и се редувахме под час, така по-бързо ставаше. Ама нашите от пазара, бавнички, на една колежка баща й беше направил сам бързовар, но с реотан от бойлер, този бързовар ни спасяваше. За няма и 5 минути завираше една кофа вода.

# 3 726
Белинда, много се  радвам за малкия батко. Мисля, че новините са добри и ще навакса.

Мони, кажи как мина прегледа.

Кате и на теб стискам палци и на Етти на татко и.

Рая, напразни са ти тревогите, ще се пооправи стаята, а те после ще се разменят. А като почнат купоните и тя последно за стаята ще мисли. Ако има кухня е супер. Една моя състудентка от София се изнесе на квартира, за да е сама. Квартирата беше една таванска стая с мъничка баня и в доста лошо състояние, ама пак се врехме там.

Самостоятелността е много сладко нещо и дребните несгоди не пречат като си на 18-20.  Теб иначе, напълно те разбирам, ама само някой бял косъм ще си докараш излишно.

# 3 727
  • София
Райче,ще се нареди всичко спокойно.
Тия от районното не ми вдигат.

Сбъдваща,оставям я ако спи да,змиите я пазят.Шегувам се.Училището е през улицата и за 7-8 минути се връщам Иначе колички,чудеса.

Мони,да казваш.
Ети,Кате стискам и за вас.

# 3 728
  • Бургас
За толкова време не съм оставала децата без възрастен нито за секунда. Като съм водила каката на градината съм будила и малката.

# 3 729
И аз. Дори не си го представям. Всичко се случва.

# 3 730
Един път оставих щерката на долния етаж, а аз се качих на таванския да простирам. Уж гледаше нещо на компютъра. Когато я видях пред себе си имах чувството, че косата ми побелява на мига. Стълбището беше без парапет, а тя на година и 7-8 месеца.

# 3 731
  • София
Аз и малкия и Елени си ги оставям от бебета.Не се притеснявам,изобщо.Павел от 5г.стои сам по час,два вкъщи.Както и го пускам сам навън.

# 3 732
  • Варна
Моята спи като пън, от бебе още. И до магазина съм слизала, докато спи, и съм влизала да се къпя. Хайде сега, не изяждайте Миднайт с парцалите. Вярно, че всичко се случва ама се случва и пред очите ви.

# 3 733
 Ултра безотговорно е това за мен.

# 3 734
Само като си представя да заяде ключалката и да не мога да си отключа, което не си измислям, случвало ми се е, разбира се децата бяха с мен, викахме ключар, отне повече от час.
Може и други по-страшни неща да се случат.
Не я изяждаме, това са реалности, ние носим отговорност. То и да не сложиш на детето колан може да не се случи нищо, но е крайно безотговорно да не му сложиш колан.

Общи условия

Активация на акаунт