Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 270
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 930
  • Sofia
Пфууууу,изскочи ми душата,'начи.За 1 час навъртях пийсе километра.Обаче-минах през Спиди,взех ФИФА-та,през Доминос,че бях поръчала пица,шоко пай и количка на синчо, айде през училище.Разтоварих го дОма с все благинки и се върнах да потрудя още малко. Пфууууу, машина.  bowuu
Ама се бях изнервила и се развиках,де  Crossing Arms. Байгън ми дойде.
Сега ще диря някой да пушим и да се пожалим.
Тути,  Praynig

# 3 931
  • София
И как се чувстваш сега, Ali97?  С твойта кожа, но с чужд парфюм? Аз последно от Дъглъс в Австрия си го взех сега лятото. Ноември мъжът ще ходи по немските земи и пак ще му шушна да ми донесе.
Ами как да ти кажа,никак.Опитвам се да свикна.Сутринта по навик посегнах към познатия флакон.По-странното е,че както Pure не го усещам,когато съм го напръскала върху себе си /а околните го усещат/,така и този Mon Guarlen не го усещам.А съм чувала,че когато не го усещаш е твоята миризма.
В заключение ще кажа че Pure си е Pure! Heart Eyes
И да добавя че не по всички немски летища го има.Аз последно си го купих от Германия,но от голям магазин.
Ще поръчам на сина ми да ми направи коледен подарък. Flutter

# 3 932
Ооо, мъжът ми не припарва до летище - той не лети. Все ще го намери на другите обичайни места.

# 3 933
  • постоянно
Сбъдваща,
успех . Дано мине възможно на-безболезнено - за теб !

на мен моля някой да ми каже да спра да поръчвам онлайн. Поднових екипа за гърби със все " скинс " и такъми , на ММ купих топли дрехи за зимата, Коледните  подаръци - приключих . Трябва да се спра или ще обявя фалит.

И ние ще сме със шини каза ортодонтката, но за да не плащаме , ще трябва да почакаме малко.
Сам е някак " щастлив" от факта за шини , ще го видя като аджаба ги сложат и докато свикне с болката на какво мнение ще е.

Карзче , извинявам се пропуснах да ти честитя свекито. Да е здрава, да е шастлива и все така да се разбирате и обгрижвате. Heart

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 14:56 от her_76

# 3 934
  • Germany
Едвам ви настигнах днес, много сте писали.
Тути, дано може само с антибиотик да се оправи проблема и скоро да си спокойна!
Ети, да се оправя татко ти!
Рая, радвам се, че по позитивно звучиш.
Карз, жива и здрава да е свекърва ти!
Сбъдваща, успех! Ние отметнахме част от нещата още през ваканцията. Останаха обувките, което при големият е най сложно. Все нещо му убива, пречи, бута... Ще пазаря мъжа ми да ходят по мъжки да избират, че аз след час мрънкане почвам да крещя насред магазина.
Малчо се върна преди малко от училище. Имаха тест по мате днес и не е успял последните 2 задачи да ги донаправи. Много ме хвана яд.

# 3 935
  • Бургас
Хай, в градината и аз дадох 76 лв, при нас 60 за консумативи и учебник!, да в първа група имат учебник и 16 лв за килим.
Но, почакай да видиш в училище, там сумите са по-големи. Решила съм да си правя септемврийски влог, ще си внасям всеки месец по едни пари и ще ги тегля през септември, че голямо охарчване.

Ние от яслата купуваме помагала.

# 3 936
  • София
В градината повече от 50лв. не сум давала.Срга бяха 30 ,но решили по 50 заради тризнаците,да ги подпомагаме.С какво точно незнам де.

# 3 937
Една позната майка на 8класничка е платила 74 лева само за учебници по английски. Ми, за мен е много. Какви трябва да са тези учебници и колко на брой, че да са тази цена? А за останалите предмети?

# 3 938
Хърче, ще свикне. Дано не е много гадно.

Rire, на моята приятелка мъжът беше така до 45, после се отпусна, ама с много ръчкане и сега не се спират.

# 3 939
  • София
Маре подсети ме,и 35 лв.за английски в училище и 114 за учебниците в Британика.

# 3 940
Някой може ли да ми каже сайт за обувки, най-добре европейски, за да поръчам с превозвач, в който има големи номера обувки.
Искам нещо такова.

# 3 941
  • София
Една позната майка на 8класничка е платила 74 лева само за учебници по английски. Ми, за мен е много. Какви трябва да са тези учебници и колко на брой, че да са тази цена? А за останалите предмети?

Мари, в 8 клас обикновено са с интензивно или разширено изучаване на езика. Ако са с интензивно изучаване, тези учебници може и да са само за първия срок. Ако са с разширено може да стигнат и за цялата година.
Моят син например е с разширено изучаване на езика. Дадохме 50 лв за учебниците по италиански. Също така съм платила 25 лв за старогръцкия, а миналата година купихме учебник и по латински. Отделно, че е по новата програма първи випуск и купувам всички учебници нови. Без тетрадки и други канцеларски неща сумата ще е между 250 и 300 лв. Така да се каже: Честито на печелившите  Rolling Eyes Обаче какво да правя? Детето си избра с мерак тази гимназия и му харесва все още. Стискам очите, бъркам в джоба и плащам  ooooh!

# 3 942
О, значи цените са приемливи. На мен ми се видя много. Не, че няма да ги дам другата година(живи и здрави).
Алина, кой номер обувки търсим?

# 3 943
Аз като писах че бях чела, че 400 лева ще ударят, вие не ми повервАхте.
Мари, миналата година немския на сина беше цифра, ама и сега учат от него, някаква втора част било, а може и да преговарят и аз да не съм разбрала.
Ние не си продадохме учебниците дори, той още преговаря от тях, а след 10 дена още, никой няма да търси. Втора употреба не можем да купим, Жълто Цвете е обяснила защо.

Джена, супер майка си - игра, пица, кола, пай! За успеха на седмокласника най-важното е спокойствието и доверието!
На нашия в седми клад бяхме сложили парола за време, той я набарал и си пускаше още, но си признаваше, беше по-леко за всички - ние го не дебнем, той се не крие 😂

# 3 944
  • някъде
Шугър, много мило, че си забелязала липсата ми Hug Спрях да пиша, защото нямам нищо интересно за казване, а и сменях работното място.... стрес, работа, умора, започване на учебната година...чета ви с голямо закъснение и не мога адекватно да се включвам по обсъжданите теми. Онзи ден изчетох 415 мнения, днес бяха към 150.
Стискам палци на имащите нужда! Честито на празнуващите!
Коте, как се активира тази парола за време?

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 16:34 от D S

Общи условия

Активация на акаунт