Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 250
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 4 200
Привет!
Голям студ навън, подлъга ме слънцето и тръгнах с едни дънки, от които кокалчето ми е голо и замръзнах. Сега мойте хорица играят на площадката, аз ги гледам от близкото кафе на топличко.
Мъжът ми след малко заминава на командировка, тъпо ми е без него. Добре, че ни поканиха на гости довечера с дребната, той утре вечерта си идва.
Кестени мразя, нито съм варила, нито съм пекла.
Алина, магазинът за обувките е отзад в уличката, срещу сградата на ПИБ. Май "Юнак" се казва, моя приятелка с голям номер само от там си пазарува.
Хайде лек ден, отивам и аз малко при детето да поиграем на Маша и Мечока.

# 4 201
Добро утро,

Поспахме и ние днес. Имам планове да правя леща, крем супа от тиква ( ако някой е правил, може някоя хитринка да ми каже, че ще ми е за първи път) и кекс.
Веси, чаршафите отскоро ги сменям в петък, та да се поизлежаваме почивните дни в изгладени, прани чаршафи.

Деси, котанчето е страхотно ❤

Сбъдваща, успехи днес.

# 4 202
  • Бургас
Забравих да направя комплимент за котака! Много красива! Изглежда да е кротка! Или само за снимката е така?

Джен,много мразя да ми прекъсва или да ми спира нета! Откачам просто! Дано да ви го възстановят  бързо!

# 4 203
  • София
Алина магазинът се намира в една уличка,която свързва тази на тролеите,/където се гаа се образуват задръстванията/ с бул.България.Такива са ми спомените.
Ходила съм преди 7-8 години,когато синът ми не беше нито в детската,нито в мъжката номерация.Имам някакъв бегъл спомен,че бяха италиански и ми се сториха скъпички като за дете,на което още му расте крака.Но провери!
Сега погледнах във ФД.Има 42 номер,та дори и до 43.Дали ще ти допаднат моделите и цените е друга работа.
Например:
https://www.fashiondays.bg/g/%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B8-/%D0%9E%D0 … d43%5D=53__422d43
В obubki.bg също има големи номера.А и в момента има някакво намеление до 02.10 до -30%.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 12:59 от Ali97

# 4 204
  • гр.София
Благодаря за комплиментите за Луси-така се казва котаната Simple Smile кротичка е да 😄
Аз пържих патладжани и тиквички, направих крем супа и ще пека руло Стефани 😁
Контес, не можем да те стигнем и срещу теб да тичаме! Браво 😘
Кестени само съм варила, не съм ги цепила.
Времето се скофти а мислех да излезем малко. Май ще се омажа с кокосово масло по косата и ще гледаме филми 😎
Алинка, дано си намериш нещо хубаво, и аз съм виждала в фешън дейс 🤗

# 4 205
Варени кестени не се цепят, само печени. Обожавам ги.

Боли ме леко главата, а пих само три бири. Какво е това нещо, не разбирам.

Контесата само като я чета и се задъхвам. Машина.

# 4 206
  • Бургас
Момичета за вас незнам,но аз си обух вълнени шушони! Ами студено ми е да му се не види!...Значи аз съм като  мечките.Стане ли студено и трябва да се зазимя за зимен сън. Не съм си подала носът навън от петък. И ми е много добре така.

# 4 207
Момичета, да се разпиша и аз последният ден на септември.
През този месец  четях, нямах време за адекватни включвания.
Радвам се, когато прочета  добри новини и стискам палчета на нуждаещите се.
За който си спомня, да споделя, че 6 месеца след операцията на малкият ми син, вкъщи вече ходи без патерици. Имаме преглед след месец, дотогава вече трябва да може да ходи навън с една или без.
Хубава неделя и прекрасен нов месец на всички!

# 4 208
  • Бургас
Новинка,чудесни новини! Браво на детето! Много се радвам! Гушкам ви!

# 4 209
  • София
Толкова ли е студено навън?Мръчкаво е,но мислих че е по-топло.
Доволна съм,изгладих две перални,мушнах едно пиле с картофи да се пече за обяд.
Сега и един лек прахосмук ще пусна,че като гладя все валми се образуват.
Следобед щерката има ангажимент и си мисля дали като я оставя да не се шмугна в някое молчЕ.
Новинка чудесни новини за твоето момче! Дано по-скоро окончателно изхвърли патериците! Hug

# 4 210
  • Sofia
Али,твоята и събота и неделя ли е на курс?  newsm78
Ох,дойде нет-а.Радост вкъщи.
Въййййй,той денят преполови,аз още лежа на диваня.Ич нямам бърза работа.Имам 4 палачинки,ехеееееЙ  Whistling Mr. Green
Янтра,ние сме с ФИФА-та.Казвай кво ти трябва?

# 4 211
  • София
Новинка 🤗 Обаждай се по-често!
Да ви хортувам, че в Била има от милката на Джена с кокоса - два на цената на един. Почерпих се, нямаше как!
Температурата спадна рязко. Излязох по дънково яке, разкопчана, печеше слънчо. Прибрах се след 2 часа, навлякла грейка, окопчана до горе, с качулка и пак ме заболяха синусите. Пфу! Тва ли им беше затоплянето? Един ден?!

# 4 212
  • Sofia
Новинка 🤗 Обаждай се по-често!
Да ви хортувам, че в Била има от милката на Джена с кокоса - два на цената на един. Почерпих се, нямаше как!
Температурата спадна рязко. Излязох по дънково яке, разкопчана, печеше слънчо. Прибрах се след 2 часа, навлякла грейка, окопчана до горе, с качулка и пак ме заболяха синусите. Пфу! Тва ли им беше затоплянето? Един ден?!
Въъъъъъъъй  Money,мням.
Тря'я ходя на пазар и аз.
Новинка,чудесна новина  Peace

# 4 213
Тук и ден няма, Белинде! Даже утре и вдругиден още повече ще захладнява и ще вали сериозно, циклона идва към нас.

Направих крем карамел, после пица Верди и от мен толкова, че ми писнА.

Новинка, браво, радвам се за сина ти

# 4 214
  • Бургас
Какво му става на това време , не знам? На 15 юли прибрах олекотената завивка,на 15 септември я изкарах.
2011 година на сватбата ни в края на септември щяхме да изпукаме от жега, а 2012 изкарах новородено 28.09 и бях по потник. Сега съм с коледни чорапи Simple Smile Simple Smile Simple Smile Аз ли остарях, времето ли се промени ?!?

Общи условия

Активация на акаунт