Удължаване на косата, тема 13

• 65 289
  • 762
  •   3
Отговори
# 465
При метода с плитка сплитат собствената ти коса на стегната плитка и зашиват тресата към нея.

# 466
Unicornshine, точно тресите се зашиват върху плитките.
Аз скоро си взех на Диверсо. Не ми харесва. Предишната беше супер, особено за цената си (100гр. 350 лв. )

# 467
  • Варна
Може би е "на късмет". Вече и аз не знам. От перукерско ателие е добра идея.
На живо видях коса от Ladies point, ами.. беше уникална.. Някой ако реши да се разделя с руса - права от тях купена, да ми пише Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 15:30 от ivka_smile

# 468
Може би е "на късмет". Вече и аз не знам. От перукерско ателие е добра идея.
На живо видях коса от Ladies point, ами.. беше уникална.. Някой ако реши да се разделя с руса - права от тях купена, да ми пише Stuck Out Tongue Winking Eye

Тях не ги ли рекламираше Златка Райкова?

# 469
  • Варна
Да, виждала съм и аз, че ги рекламира.

# 470
Аз още се чудя от къде да си взема коса и какъв начин на удължаване да избера...
Аз не я нося постоянно... слагам я за месец-два, после свалям пак за толкова... и после пак я слагам 😂

# 471
Тъй като съм в майчинство и нямам време да си закачам косата на клипс, миналата седмица ми я сложиха трайно. Три реда треса са и през всеки ред минават няколко тънки кичура от моята коса плюс коса от тресата, които се захващат с капси. Някой да е пробвал този метод? Дано съм го обяснила правилно. Прилагам снимка от интернет.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 23:29 от Desislava_SS

# 472
  • София
Е че това си е методът на закачване с капси, стандартно. И моята коса беше така закачена, само че бях с два реда. От касите съм по-доволна, отколкото от метода с шиене.

# 473
Да, стандартния и най-разпространен метод.
Така съм от вече година, само че моите капси са доста по-финни.

# 474
Значи съм изостанала, не го знаех 😁 мислех, че капсите се слагат на много кичури из косата. И как са ви косите след този метод? Фризьорката ме предупреди да суша много добре в основата на тресите, иначе моята коса можело да се оплете много. През колко време ходите за повдигане?
Иначе за сега ми е добре. Но не мога да я връзвам много високо. Може би трябва да се отпусне още.

# 475
Ти говориш за капси на кичури, което не знам дали се прави още.

Много зависи качеството на косата и фризьора, който ти ги поставя - тук има момичета, които показват накъсана собствена коса и не са доволни, аз лично нямам абсолютно никакви поражения за това време.
Поддръжката е според зависи как си усещаш косата и дали се заплита. Аз в началото ходех чинно всеки месец, после видях, че и на два нямам проблем.

# 476
На мен така не ми е удобно, винаги усещам капсите като си легна. И аз не можех да я вдигам много нависоко.
Иначе за сушенето е така, много добре трябва да изсъхне косата.

# 477
  • Варна
Да не би да зависи какви са капсите? Моите са като тръбички, много тънки, даже едва ги напипвам и като спя не ги усещам. Обаче чак сега месец след поддръжката мога да си вдигам косата по - високо. Аз съм с комбиниран метод шиене + капси. Други момичета само с капси или с метода с плитката са споделяли, че нямали проблем да си вържат косата на конска опашка, дори. Не знам вече от какво зависи...

# 478
Ммм, за този метод не бях чувала... какво представлява?

# 479
  • Варна
Не знам как да го обясня, тресата на места се шие за моята коса а, също и се поставят капсички през определени интервали. В Дима стил работят най - често така, ако искаш звънни и попитай да ти обяснят метода по - добре.

Общи условия

Активация на акаунт