Удължаване на косата, тема 13

• 65 203
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Не знам колко е надеждна. Може по-нататък да поръчам, но моята е нова и ще си я понося.

Да ви питам, някоя от вас носи ли цялото си количество коса само на една треса?
Гледах такива в интернет, но не знам дали ще стои добре и дали няма да тежи много. Иначе пък слагането е бързо.
Ето една снимка от Алиекспрес:

# 571
  • Варна
Писах на рускинята от инстаграм, за която Sagapo92 писа.
Отговори ми, че цената за кестенява коса, 50см, 100гр. е 40000 т. Ако това са рубли, на валутния калкулатор излизат около 865лв.

Здравейте! Надеждна е. И от всичко си личи, както казах, реже детски коси предимно.
Писала съм и в уатсап преди месеци, руснаците попринцип взимат рубли или долари.
Съответно когато и писах, че искам 60см коса около 150 грама, тя ми каза за 3 треси, 60 см, детска, необработена и небоядисана коса, ще струва 1920 долара + доставка 50 долара(аз живея в Дания, та я питах дали доставя до тук) и най-вероятно ми е казала в долари, защото ѝ пиша на английски, че руският език ми куца.
Съответно излиза 3000 лв, НО тя пита предварително, така ли да ми я прати(когато режат коси знаете на опашка ги правят) или да ми я тресират предварително.
Скрит текст:

Знам, че е доста скъпо, но получавате качество за години напред. Не знам как и варират цените, но мисля, че зависи много от грамажи и от това дали е обработена.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 19:51 от bubanka

# 572
3 000лв. за коса ми звучи малко грандоманско, но всеки има различен стандарт все пак..

# 573
  • Варна
Много е да, но жената има различни грамажи и дължини, moonsand беше написала, че ѝ е казала 100грама, 50 см за около 900 лв, така че😊

# 574
Колко струват косите на Ladies point?
От написаното по-горе май те се очертават като едни от най-добрите на бг пазар.

# 575
  • Варна
Колко струват косите на Ladies point?
От написаното по-горе май те се очертават като едни от най-добрите на бг пазар.

Бях ги питала има-няма преди 2 години и беше 60см, 200 грама за 1300 лв. Спомням си, че светлите им коси струваха повече.
Виждам, че обичат да слагат голямо количество екстеншъни. В България имаме жени с всякакви видове коси, но и ние като европейки, повечето сме с тънки коси. Не разбирам как повечето фризьори не се съобразяват със структурата на косата на клиентката си и дали е тънка или гъста. Много ми е грозно, когато видя момиче с тънка коса, сложили ѝ гъста коса или пък тези double-drown екстеншъни, където косата в краищата е плътна, а не трябва. Как ви се струва, нагоре една тънка косичка, надолу една гъста коса с плътни краища? Била съм така и не изглежда добре, още повече когато момичета с прави коси избират естествено къдрав екстеншън - момичета, имайте в предвид, че ако е къдрав екстеншъна, то трябва всеки ден да го изправите или да си къдрите вашата собствена коса, за да се слива добре и да изглежда добре.

# 576
  • Варна
На Ladie's point в момента руса права коса 40-50 см на сайта им е 1314 лв, 50-60 см 230 гр е 1679 лв и така... Често и пускат промоции минус 15%.Косите наистина са с безкомпромисно качество, за който може да си ги позволи.

# 577
На Ladie's point в момента руса права коса 40-50 см на сайта им е 1314 лв, 50-60 см 230 гр е 1679 лв и така... Често и пускат промоции минус 15%.Косите наистина са с безкомпромисно качество, за който може да си ги позволи.

Ама наистина ли са толкова добри?
Чели ли сте някъде или пък чули някакви лоши отзиви за тях?

# 578
  • Варна
Аз взех такава коса, руса от тях. Жива мека... Няма как на на хубавото да кажа лошо. За другите марки, освен на Otto, нямам лични впечатления. За Ladie's point наистина не съм чела лоши неща и ако наистина ще се дават подобни пари за коса бих си поръчала точно от място, където мога да направя рекламация, да връщам и тн, от чужбина ми се вижда рисково.

# 579
  • Варна
Къде предлагат качествен кератин за кератинови кичури, че ми писна 2 седмици след всяка поддръжка да имам по 20-30 паднали кичура?

# 580
Аз взех такава коса, руса от тях. Жива мека... Няма как на на хубавото да кажа лошо. За другите марки, освен на Otto, нямам лични впечатления. За Ladie's point наистина не съм чела лоши неща и ако наистина ще се дават подобни пари за коса бих си поръчала точно от място, където мога да направя рекламация, да връщам и тн, от чужбина ми се вижда рисково.

Ivka, колко време носиш косата?
Третираш ли я топлинно? Състоянието й както в началото ли е?
Пръхва ли след миене или стои права и гладка

# 581
  • Варна
От лятото я нося, не пръхва след миене, стои блестяща, мека и гладка, промяна няма, както по рекламните снимки точно и е пъти по - хубава от моята коса. Суша се със сешоар и понякога правя букли. Завиждам на тези, дето могат да носят само по 100 грама коса, моята е гъста и за да се прелее хубаво ми трябват около 250 грама, което утежнява цената, но.. това е.

# 582
Аз вчера успях да направя снимки на моя екстеншън. На снимката косата е след 3ти ден миене и въргаляне по възглавници , дивани и т.н. Отделно ме валя дъжд, вятър. Не е ресана дори.
Като се замисля, аз май почти не се реша, даже и сутрин. Само с пръсти ми е вярно достатъчно.
А да - косата е на година и нещо.

Тук тъкмо я свалихме и съм без екстеншън.

Тук е от.лятото с екстеншън и къдрава

Слагам и снимки на прословутото шиене на коса за плитка. Да видите как го прави моята фризьорка и че не уврежда по никакъв начин косата. Е, ако ходим на 2 месеца, ще уврежда.

А това е по време на терапията, която си правя за растеж. 15 лв е. От нея косата ми расте много. Излизат ми бебешки коси и общо взето така си поддържам моята коса. Правя я през седмица, като първите 5 терапии трябва да са ударни, всяка седмица по 1-2.

Каската е с пара.

# 583
За да не цитирам горния пост, че ще стане много дълго - какъв е грамажът и дължината на тресата?

# 584
  • Варна
И моят екстеншън е вграден с плитка и е супер! Най-щадящият метод според мен, а аз имам тънка и рядка коса:)
Моите екстеншъни на 2 години:

Общи условия

Активация на акаунт