Удължаване на косата, тема 13

• 67 445
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Относно момичетата с къдрави коси- имам приятелка с къдрава коса която с правилната козметика си стилизира косата много добре. Не я суши, издухва, изправя с преса- тя се харесва къдрава. Просто се маже с разни кремове и това е.А ако искате да сте с прави коси.. може да опитате с трайно изправяне на вашата собствена. Чувала съм, че има доста щадящи методи вече.

# 196
Здравей Еа в кой градси сложи косата и колко струваше може ли снимки Simple Smile

# 197
Здравей Еа в кой градси сложи косата и колко струваше може ли снимки Simple Smile

Здравей Simple Smile  В салон в Пловдив , 300-350 лв всичко общо, пиши ми на лично за снимки

# 198
Аз за не знам кой път ще кажа, но най-хубавата коса, която съм взимала, беше от алиекспрес, и то за около 75 лв. 1000+ лева за коса ще дам точно никога.

Имаш ли спомен за продавача, от който си я купила?

В този алиекспрс, каквото съм поръчала, все китайски боклуци идват. Нищо общо със снимката. Чак съм удивена, че може естествена коса да струва75лв. Сигурно е синтетика?

# 199
Аз за не знам кой път ще кажа, но най-хубавата коса, която съм взимала, беше от алиекспрес, и то за около 75 лв. 1000+ лева за коса ще дам точно никога.

Имаш ли спомен за продавача, от който си я купила?

В този алиекспрс, каквото съм поръчала, все китайски боклуци идват. Нищо общо със снимката. Чак съм удивена, че може естествена коса да струва75лв. Сигурно е синтетика?
Съвършено истинска коса, и то най-добрата, която съм купувала. Голяма част от косите, продавани тук на неколкократно по-високи цени, също идват оттам. От прехваления "Ванет" съм взимала доста по-скъпа коса и не е и наполовина толкова добра.

# 200
wastedsunset,   ти беше пуснала линк към сайта, но в алиекспрес има толкова много видове коси...има ли име, или номер или нещо конкретно написано на кутията на твоята коса. Не знам коя и каква точно да поръчам....?

Мерси!

# 201
За пети път пускам линк към продавача сигурно. Grinning

https://mrshair.aliexpress.com/store/803332?spm=2114.search0104. … 14.3e5445ffYr8fGV

# 202

Здравей Simple Smile  В салон в Пловдив , 300-350 лв всичко общо, пиши ми на лично за снимки
Здравей може ли и на мен да ми пишеш как се казва салона и снимки ако може...?

# 203
И на мен това ми е проблема,че много се заплита затова махнах всичко.Всеки месец трябва да се прави подръжка.Бях със кератинови кичури после минах на лепенки .Купувам ги от Германия за 70 евро Кичурите са 100 бройки ,а лепенките 60 бр

# 204
И на мен това ми е проблема,че много се заплита затова махнах всичко.Всеки месец трябва да се прави подръжка.Бях със кератинови кичури после минах на лепенки .Купувам ги от Германия за 70 евро Кичурите са 100 бройки ,а лепенките 60 бр
Аз бях на лепенки, и си ги слагах всяко лято...но тук, където живея, не се продават отделно...само в салон се купуват и там се поставят и махат.... и струват майка си и баща си.... Dizzy Face

# 205
На мен една приятелка ми ги слага ,но много ми се заплита косата и се отказах.

# 206
Заплитането зависи от качеството на косата. Сега съм на треси,турска коса, вече 2-ри 3-ти месец съм с тях... заплитане няма и грам. Преди това бях с коса ... която след 1,5 месеца носене не можех да я разплета грам и я решех през 15 мин..

# 207
Проблема е,че моята коса е много суха и тя се заплита ,а не удълженията

# 208
Еее така кажи.. това е най-лесното. Отиваш на златна рибка, поръчваш си маска, шампоан и каквото решиш на lalga и решаваш проблема. Маската я слагаш на суха коса, 1 час преди да влезеш в банята. Влизаш, къпеш косата, малко балсам за лесно разресване... и да видим после ще ти се заплита ли Wink

# 209
Еее така кажи.. това е най-лесното. Отиваш на златна рибка, поръчваш си маска, шампоан и каквото решиш на lalga и решаваш проблема. Маската я слагаш на суха коса, 1 час преди да влезеш в банята. Влизаш, къпеш косата, малко балсам за лесно разресване... и да видим после ще ти се заплита ли Wink
Може ли да дадеш малко повече инфо.Аз съм в чужбина искам да потърся тук дали ги има

Общи условия

Активация на акаунт