Удължаване на косата, тема 13

• 67 311
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
Ще качиш ли снимка на къдравата удължена коса
Ще ти пратя на лични, ако все още те интересува.   
Малко със закъснение, но тези седмици все на сешоар ходех Simple Smile

Интересува меее,  ще очаквам ЛС, когато имаш време

# 286
Момичета,
а бихте ли споделили впечатления за кичурите с кератин, примерно в сравнение с тресите?

# 287
https://youtu.be/bn7NzDQ0v78
Момичета, имате ли мнение за този метод?

# 288
Един съвет повдигни тресата и тупирай твоята коса леко просто като я пуснеш да не се опира в скалпа ,по принцип има едни малки косъмчета, които ми се забиваха ,щях да полудея и на първия месец махнах всичко ,то беше и лято 😪

# 289
Maroonka, какво се случи с косата ти? Свикна ли или е все същото?

# 290
Свикнах и въобще не я усещам 😊
След първата поддръжка явно по-добре ми я сложиха, въпреки че на същото място и същите хора, и наистина все едно абсолютно съм с моя коса, лекота!
Разбира се като си опра главата до нещо по-твърдо например облегалката на колата се усеща, ама предполагам това си е абсолютно нормално. Затова смених и възглавниците с по-меки.

# 291
Момичета, от къде си взимате коси?
Трябват ми около 30 кичура, не по-дълги от 30см. за покриване на обръснато място. Чудя се ще се получи ли или да си го чакам да израсте. Също може ли собствена коса да се използва за удължаване? Косата ми сега е до кръста, но искам боб и да се покрие обръснатото отстрани. Знам, че трябва да говоря с фризьорката си, но още не съм решила на 100% искам ли допълнителни кичури.

# 292
  • София
Момичета, нова съм в темата, рпивет! Четох докъдето успях, и ако правилно разбирам, мога да си поръчам коса и да отида някъде да мия сложат (къде?) От София съм, има си коса, но искам да е до кръста и тъй като никога не успявам да достигна сама до тази дължина, реших да си сложа. Защо азиатската коса е най-евтина, не разбирам, някой ще ме светне ли? Моята естевена коса е супер права, кестенява, нос  ебоядисвам от години в чисто черно.
Благодаря!

# 293
Здравейте, момичета. Аз малко да повдигна темата и с моя опит.

Вече година и половина почти съм с един ред коса, който първо слагах с капси, но от половин година попаднах на уникална фризьорка, която ми зашива реда, като прави плитка и върху плитката шие реда.
Никакво увреждане на моята коса, даже откакто слагам реда така, моята се сгъсти и порасна.
Мога да ви дам координати. За мен това е най-добрият метод за поставяне на коса.
Капсите ми увредиха моята, а и ми дразнеха скалпа.

За косата - поръчаха ми е от един салон в Студентски град - Студио 27 (там преди слагах капсите) и съм мнооого доволна. Косата не е мръднала и мога да я нося поне още година и половина, че може и повече. Обаче горе, където е зашита, започнаха да излизат косъмчета и варианта е или да си купя една сатенена лента и да я зашия или да си взема нова коса.
Искам да е от същото място, но като не ходя вече там, не знам дали ще ми поръчат, Някоя от вас дали е поръчвала от Студио 27 коса? Аз моята я взех 50 грама за 250 лв.

Също така - гледам, че хвалите Диверсо, но пък е ниска цената за хубава коса...

# 294
Здравейте! Вече ще полудея в този вид и искам да ви питам какво да правя. След химиотерапии съм и косата ми е има-няма 5 см, а цял живот ходя с много дълга. Какво да правя? Има ли варианти за мен?

# 295
Здравейте, мили дами. Имам нужда от препоръка. Искам да си уплътня косата (не търся дължина) и като се поразрових малко открих, че май най- добрия вариант би бил с кератиноси кичури. Моля да ми препоръчате от къде мога да намеря качествена коса и най-вече салон в София или Стара Загора , който поставя такъв тип екстеншъни (че повечето май слагат само редове с капси). Благодаря предварително 🤗

# 296
Разгледай в Салон Ванет.Имам приятелка, която е доволна в съотношение-цена качество.Имат сайт и страница в фейсбук.

# 297
Този салон е в Бургас. Моля някой да се включи с мнение за София. Аз също търся само уплътняване и обем на косата, не искам удължаване, както и методът да е максимално щадаш за косата, защото моята е тънка и рядка. Благодаря предварително, интересувам се както от метод така и от салон.

# 298
Разгледай в Салон Ванет.Имам приятелка, която е доволна в съотношение-цена качество.Имат сайт и страница в фейсбук.
Здравейте , аз съм си купувала коса на щипки салон Vanet и имаше доста примеси, затова се съмнявам за качеството на косите им (особено за тези цени) и не ми се иска да слагам нещо некачествено на главата си , което ще стои постоянно. Ако някой може да препоръча друг магазин или салон в София, Стара Загора или Бургас, който предлага услугата и поставяне, ще е  супер. Innocent

# 299
За качествена коса аз мога да препоръчам Brilliance - магазин в София. За салони там незнам, в Стара Загора Паола Сербезова салон Диамант слага коси, също и във Фльор.

Общи условия

Активация на акаунт