Удължаване на косата, тема 13

• 67 310
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета, прегледах много мнения и запитвания, но никъде не видях това което ми трябва.
Та това е някой има ли мнение за ,,Царството на косите” ЕООД ? Цените са доста ниски, но снимките и косите които качват изглеждат удивително, а няма коментари под постовете им.
Моля някоя от вас ако може да ми помогне и да сподели мнение!!!

# 361
  • England
Здравейте момичета, прегледах много мнения и запитвания, но никъде не видях това което ми трябва.
Та това е някой има ли мнение за ,,Царството на косите” ЕООД ? Цените са доста ниски, но снимките и косите които качват изглеждат удивително, а няма коментари под постовете им.
Моля някоя от вас ако може да ми помогне и да сподели мнение!!!
Здравей! Сори че и аз така нахълтах в тази тема Simple Smile Препоръчаха ми да НЕ поръчвам лт там. Моя добра приятелка поръча от там и я мотаха 2 седмици като накрая не и я изпратиха.
Аз поръчах от олх три реда с по 3 клипса но се оказа че като грамаж ми дойде малко, за “късмет” съм подстригана и на каре и все още ми е къса и не стои изобщо добре Sad явно ще се наложи да поизчакам и да си сменя цвета на моята коса Sad

# 362
И аз съм на каре и точно това ме притеснява, ще ми седи ли добре... 🙄 Но бих взела 200грама,че моята е гъста.

# 363
Здравейте момичета,
Да, каре може да седи добре с удължения. Аз съм на каре малко над раменете. Трябва да сложите преходен горен ред, който да е по-къс. Примерно, имате 4 реда, които са 60 см, най-горния ред го направете 30-40 см, в зависимост  от вашата дължина. Накарайте да филират и вашата коса само горния слой за да се прелее. Така косата стои естествено, все едно е етажирана. Колкото до грамажа, 200-250 но пак зависи и от гъстотата на вашата коса.

# 364
Здравейте дами🤗 искам да попитам някой знае ли от къде да си закупя екстеншън от естествена коса обаче от онези които са с връвчица отгоре (не мога да го обесня точно😁 дано се сещате) а не с щипки, капси и подобни 😂 за предпочитане да не е от алото защото не знам какво ще дойде Simple Smile

# 365
Здравейте, искам да попитам кой метод на поставяне е най- щадящ за финна коса, тънък косъм? Имам хубава и лъскава коса, но за съжаление е толкова финна, че изглежда много тънка...

# 366
Здравейте, доволна ли сте от косата от олх?От кой продавач е и на каква цена си я закупихте?може ли да качите снимка на косата.Благодаря

# 367
Здравейте мами,

Има тема за удължаване на коса, изчетох я, но там няма инфото, което ми трябва.

Има ли някоя от Вас инфо (или за Ваши познати) които са си удължили косата в салон Ladies point http://ladiespoint.net/about.html, също така може и друг салон от които сте доволни

Ще бъда благодарна за насоки.

# 368
Момичета,
Знаете ли къде поставят треси с тези най-малките капси- нано-капси, които са 2.5 мм? Казаха ми, че с тях тежестта не се усеща и не късат косата.

# 369
  • София
Здравейте ,от няколко години съм с удължения с клипси но всеки път косите след два месеца на нищо не приличат.Купувах от къде ли не но все удрям на камък.Моля ви препоръчайте сайт или място с найстина качествени коси.От диверсо също поръчвах и същата работа,след два месеца стана на метла🤔

# 370
Моята от Диверсо я нося 2 г. трайно - с капси. Боядисвала съм я 4 пъти, защото от честото миене изсветлява и се различава от моята. Преса съм ползвала доста често. След всяко миене съм използвала сешоар, защото иначе трябва почти цял ден да я чакам да изсъхне.
Никога не се е заплитала, гладка е и хубава. Станала е по-суха и чуплива в краищата, но и естествената ни коса също не би изглеждала добре, ако 2 г. не я подрязваме.
За около 1 г. стана суха и с по-малко блясък, но и моята е такава и си пасваха добре.
Скоро я свалих и сега я нося с щипки, защото капсите ми накълцаха косата и беше време да спра с тях. 
Тези дни бях изкарала от шкафа косите, които съм купувала от Ванет, Алиекспрес и от една фризьорка. Като ги сравних с тази от Диверсо, направо се зачудих как съм могла да нося тези грозни коси.
Да уточня, че съм сменяла по два комплекта коса всяка година (носена на щипки).
Тази на Диверсо я носих на капси 2 години трайно, без прекъсване. Мисля да я нося до края на лятото и после да пробвам тези на Магама. Дано те да са по-качествени. Ще споделя и за тях.

# 371
Моята коса е от Дима, вече на 9 месеца и нямам никакво заплитане или промяна в качеството.
Единствения проблем е, че понеже е изрусявана крайчетата започнаха да се изтощават и накъсват, но това се случва и с естествената коса, а тази не се храни и е още по-податлива.
Резултата е, че от това накъсване започна да се скъсява...
Ползвам само професионална козметика за коса, но винаги съм или с преса или маша и съм наясно, че няма как да не се съсипе и ще се наложи да я сменям в скоро време.

Иначе за цялото това време нямам абсолютно никакви поражения на естествената ми коса от капсите. Сега по време на карантината постоях месец без екстеншъните и ми е в перфектно състояние.

# 372
Дима Стил! Повече от 3 години не е мръднала.
Предната коса ми беше от салон Ванет- за нищо не става.

# 373
Дима Стил! Повече от 3 години не е мръднала.
Предната коса ми беше от салон Ванет- за нищо не става.

Люси, а блясъка стои ли? Косата въобще ли не е станала по-суха?
Косите се обработват с някакъв материал, който ги прави лъскави и с времето се отмива.
Трайно ли я носиш или на щипки? И това има значение, т.е. колко се третира.
Аз искам да пробвам и друга коса, освен Диверсо, за да мога да сравня качеството. Затова те разпитвам толкова ☺
Онези коси от Ванет и Алиекспрес, които съм ползвала, въобще не ги слагам в групата на качествените, за да ги сравнявам с Диверсо, т.е. те са съвсем различен клас и не могат да се сравняват.
Някоя от вас носила ли е коса на Магама, поставена трайно?

# 374
Моята е на щипки. Лятото почти не я слагам... Но когато я мия винаги я изправям със сешоар и след това навивам леко краищата. Това се налага, защото е чуплива, а моята коса е права. Имаше и идеално права, но ми се досвидяха 200 лв разлика беше по- скъпа правата. Поддържам я само с течни кристали. Бляскава си е и е много мека на пипане. Да не говоря, че изобщо не се заплита, като знам какво съм патила с другите коси.

Общи условия

Активация на акаунт