Удължаване на косата, тема 13

• 67 304
  • 762
  •   2
Отговори
# 375
Аз си взех от Lady's point, досега съм много доволна. Нося я от януари, зашита.

# 376
Скоро ми похвалиха салон tarz така се пише в фейсбук имат страница, жената била се обучавал в Турция и косите май били от там, много хубави и качествени, ако някои си е взимал да сподели

# 377
Аз си взех от Lady's point, досега съм много доволна. Нося я от януари, зашита.

Може ли да обясниш какво представлява шиенето?
Аз съм била с капси и с треси, зашити върху плитки.

# 378
Точно треса, защита върху плитка.

# 379
Скоро ми похвалиха салон tarz така се пише в фейсбук имат страница, жената била се обучавал в Турция и косите май били от там, много хубави и качествени, ако някои си е взимал да сподели

Здравей, а знаеш ли с какъв метод поставят косите там?
Някой има ли отзиви за салон New Vision? Това им е инстаграма https://instagram.com/_new_vision__?igshid=12renx648q9yq

# 380
Виж в страницата им, мисля че всякакъв метод използват, аз още не съм се обаждала да разпитам, сподели после тук ако се обаждаш

# 381
Момичета, намерих този метод в Алиекспрес.
Напишете в търсачката на Алито halo invisible wire hair extensions или нещо подобно и ще ви излязат доста обяви.
Може би има салони или магазини в Бг, които предлагат качествени естествени коси по този метод.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 20:27 от moonsand

# 382
Момичета, намерих този метод в Алиекспрес. Май се казва Halo.
Напишете в търсачката на Алито halo hair extensions или нещо подобно и ще ви излязат доста обяви.
Може би има салони или магазини в Бг, които предлагат качествени естествени коси по този метод.

Заедно го открихме, остава само да си поръчаме и да дадем отзиви 😊

# 383
Да, Aneliq_aleksandra26 е намерила, че в салон tarz в Пловдив поставят коса по този метод. Аз им писах за цени, но не все още не са ми отговорили.

Aneliq_aleksandra26, можеш ли да пуснеш линкове към клипове, където поставят косата?

# 384
# 385
Привет, момичета.
Извинявам се, че така нахлувам, но не смятам, че е нужен салон за поставяне на такъв тип екстеншън.
Просто вдигате част от косата си нагоре(защипвате я), поставяте екстеншъна, пуската защипаната косата и разресвате леко за да не си личи ластика. Надявам се, да съм обяснила добре. Animal Heart Eyes Cat

# 386
Наистина е много лесно и не изисква професионално поставяне, но аз имах предвид магазин, електронен магазин или салон, от който да купим хубава коса.

# 387
Точно за този метод с връвчицата питах по нагоре ама никой не ми отговори 😁😅  Посетете страницата на Hair talk extensions Bulgaria в Инстаграм.

# 388
Здравейте,някой може ли да ми даде мнение за Dima Stil Варна? Искам да си удължа косата,но незнам кой метод е наи препоръчителен за тънка,цъфтяща,чупеща се коса. От кой метод сте най доволни и щади вашата коса?

# 389
Здравейте,някой може ли да ми даде мнение за Dima Stil Варна? Искам да си удължа косата,но незнам кой метод е наи препоръчителен за тънка,цъфтяща,чупеща се коса. От кой метод сте най доволни и щади вашата коса?
И на мен ми е любопитен метода по които най-естествено стоят удълженията?!

Общи условия

Активация на акаунт