Удължаване на косата, тема 13

• 65 159
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
От цялата тема очите ми останаха в sagapo... уникална  коса браво!

Благодаря Ви!😊🤍

# 601
  • Варна
Миенето на коса  с екстеншъни и сушенето си е тегаво, трябва да се внимава как си буташ пръстите, не е като с твоята коса. Отначало опъва да, след поставянето, после пък като израсте и висне като завеса пак има едно опъване. Моята коса за 1 месец расте колкото други за 2 или 3 месеца и е супер изнервящо. Общо взето скъпо удоволствие са екстеншъните откъдето и да се погледнат.

# 602
Аз съм от Плевен и за сега нещо не ме удовлетворява никой от работещите в града и имам спешна нужда от помощ 🤯Предстои ми бал, а косата ми не е в желаната от мен дължина искам да си поръчам удължител, но изобщо не разбирам от тези неща и ако може малко повече да ми обясните кой ще е най-подходящият вариант, освен с щипки кой друг метод мога да си поставя сама, защото моята фризьорка не поставя удължения. Също така кой метод е най-малко забележим, защото все пак ще бъда с прически. И колко стикера е препоръчително да се закупят за да изглежда добре ако примерно се насоча към тях. Също така кой вариант е най-бюджетен все пак ми трябват за 2 дни, а ако е нещо трайно макс 1 месец ще го нося. Винаги съм имала дълга коса не много здрава и лъскава, но след малко усилия и правилните продукти се получаваха нещата,но както всички ни карантината ни удари- бях с омбре 2 години и реших, че искам да се боядисам в лилаво с тонер , след това лилавото падна и стана зелено..реших, че трябва да се подстрижа и както сега се досещате косата ми е до раменете...Имам много въпроси и ако някой има малко излишно време моля да се смили над мен ,🤣🤣

# 603
Аз съм от Плевен и за сега нещо не ме удовлетворява никой от работещите в града и имам спешна нужда от помощ 🤯Предстои ми бал, а косата ми не е в желаната от мен дължина искам да си поръчам удължител, но изобщо не разбирам от тези неща и ако може малко повече да ми обясните кой ще е най-подходящият вариант, освен с щипки кой друг метод мога да си поставя сама, защото моята фризьорка не поставя удължения. Също така кой метод е най-малко забележим, защото все пак ще бъда с прически. И колко стикера е препоръчително да се закупят за да изглежда добре ако примерно се насоча към тях. Също така кой вариант е най-бюджетен все пак ми трябват за 2 дни, а ако е нещо трайно макс 1 месец ще го нося. Винаги съм имала дълга коса не много здрава и лъскава, но след малко усилия и правилните продукти се получаваха нещата,но както всички ни карантината ни удари- бях с омбре 2 години и реших, че искам да се боядисам в лилаво с тонер , след това лилавото падна и стана зелено..реших, че трябва да се подстрижа и както сега се досещате косата ми е до раменете...Имам много въпроси и ако някой има малко излишно време моля да се смили над мен ,🤣🤣

Според мен си купи коса на треса с клипси. Може да си я слагаш и махаш когато искаш. Може да се правят всякакви прически с нея, а и ще си я слагаш и след бала. Ако си с нормална дължина, си вземи 150гр. коса, но ако си с къса прическа, ще трябва да са 200гр. (лично мое мнение). А колкото до сайт или марка на тресата... На Салон Ванет не са лоши и са на добри цени. Само че вече май не продават азиатски коси, а само индийски, които са по-скъпи. Може и да видиш в сайтовете  на "продавалниците". И там има добри попълнения.

# 604
Meganiya,
И аз те съветвам да си вземеш коса с шноли. Друг метод, с който да се справиш сама, без фризьор, няма.
Щом ще си с прическа, можеш да сложиш и по-дълга коса, но ако решиш и след бала да я носиш, дългата коса няма да стои добре, щом твоята е толкова къса.
Можеш да си поръчаш от Алиекспрес. Не са с високо качество, но ще ти свърши работа за кратко време.

# 605

Според мен си купи коса на треса с клипси. Може да си я слагаш и махаш когато искаш. Може да се правят всякакви прически с нея, а и ще си я слагаш и след бала. Ако си с нормална дължина, си вземи 150гр. коса, но ако си с къса прическа, ще трябва да са 200гр. (лично мое мнение). А колкото до сайт или марка на тресата... На Салон Ванет не са лоши и са на добри цени. Само че вече май не продават азиатски коси, а само индийски, които са по-скъпи. Може и да видиш в сайтовете  на "продавалниците". И там има добри попълнения.
Meganiya,
И аз те съветвам да си вземеш коса с шноли. Друг метод, с който да се справиш сама, без фризьор, няма.
Щом ще си с прическа, можеш да сложиш и по-дълга коса, но ако решиш и след бала да я носиш, дългата коса няма да стои добре, щом твоята е толкова къса.
Можеш да си поръчаш от Алиекспрес. Не са с високо качество, но ще ти свърши работа за кратко време.
Благодаря ти, ако имате някой проверен продавач от сайта ако може да ми изпратите. Реално косата ми не е толкова къса под лопатките е, но искам да се накъдря за изпращането и няма да седи добре.
А какво мислите за този сайт?
https://hair-extension.shop/

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 09:59 от Meganiya

# 606
  • Варна
Аз идвам със снимки, това е от първото ми поставяне в Hair Boutique (200 кератинови кичура):
Скрит текст:
И 2 години по-късно, около 130 кичура и значително по-къса:
Скрит текст:
Още има живот в нея, но събирам мнения откъде да си купя следващата коса.

# 607
Meganiya,
Този сайт не го познавам, но щом косата ти трябва за малко, виж в Али-то за по-ниска цена и прецени. Купувала съм от там, носила съм ги с месеци на шноли, но накрая де съсипват.
За постоянно поставяне не ти ги препоръчвам, защото се оплитат.

# 608
Аз идвам със снимки, това е от първото ми поставяне в Hair Boutique (200 кератинови кичура):
Скрит текст:
И 2 години по-късно, около 130 кичура и значително по-къса:
Скрит текст:
Още има живот в нея, но събирам мнения откъде да си купя следващата коса.
Както по-горе обсъждахме бих препоръчала Ladies point.

# 609
Meganiya, Магама , Дима стил и доста други салони дават коса под наем, ако ще купуваш евтина коса, най -добре си вземи опашка , има по-макък риск да стои зле.
За мен най -добрите в София са косите са Авангард и Лейдис Пойнт. Няма сравнение с косите , които съм виждала по други салони.

# 610
Момичета, искам само да ви споделя развитието с моя случай с Hair Boutique. След "разправията тук" с Елена, съм блокирана от нея, и разбира се няма и следа от моята "страхотна" коса, закупена от Hair boutique. Видя, че тук не получи подкрепа от никой, и явно се ядоса още повече. Едно не ме остава на мира, ясно че и да ми бъде върната косата, няма да мога да продам въпросния боклук и за 1/4 от парите, които съм дала, но как може да има такива хора. Как заспива вечер спокойно. Направо не се побирам в кожата си, че за пръв път някой успява да ме измами толкова долно, и то точно тази " дама" ( не искам наистина да използвам каквито и да е обиди, защото не заслужава въпросната госпожа).
Съжалявам за дългия пост, но наистина се надявам да достигне до повече момичета и  да няма други измамени като мен.

# 611
Какъв ти е бюджета и какъв цвят коса търсиш?
Ако не ти се дават пари, вземи си под наем. Сигурно има салони в Плевен, които предлагат.

# 612
Не виждате ли, че тази Megniya е новак с първи пост с позитивно мнение за измамниците Hair Boutique. Очевидно е, че това е наглата собственичка, която иска да си "изчисти" името и да си рекламира боклуците.
Не и се връзвайте да и отговаряте.

elinagrudeva, аз съм потресена от човешката наглост. Това си е измама от всякъде. Аз бих подала иск срещу тази и бих си търсила правата. Направо си плаче да я пуснат по всички медии!

# 613
Не виждате ли, че тази Megniya е новак с първи пост с позитивно мнение за измамниците Hair Boutique. Очевидно е, че това е наглата собственичка, която иска да си "изчисти" името и да си рекламира боклуците.
Не и се връзвайте да и отговаряте.

elinagrudeva, аз съм потресена от човешката наглост. Това си е измама от всякъде. Аз бих подала иск срещу тази и бих си търсила правата. Направо си плаче да я пуснат по всички медии!

И аз съм мислила за този начин, но в момента не искам да се натоварвам изобщо с нея. Аз лично вярвам, че хора, които с измама печелят някакви “дребни пари” , никога няма да просперират! Аз също се занимавам с бизнес и никога не съм лъгала никой. Имената ми са същите, не се крия зад псевдоними или фалшиви профили( явно като нея). Аз съм ги прижалила тези пари вече, както и на нея го казах, яд ме е че не ги дадох за благотворителност, а на нея. Това е лошото. Нека си живее измисления живот и си купува фашшиви последователи. Разбрах също че подарява коси на известни момичета, точно с цел реклама. Като се отвори профила на hair boutique се вижда, че няма повече от 5-10 лайка на снимка. Аз както казах, също имам бизнес, в чиято страница не съм платила нито веднъж за последователи и на пост имам реални лайкове и коментари.( бизнесът няма нищо общо с коси или подобни, но все пак е предлагане и отзиви на клиенти)
Има хора, които събират дълго време такива суми, за да си купят “страхотна коса”, която да ползват с години, и за много хора парите, на които продава косите са мечта. За това KPP си права, че е добре да бъде разобличена схемата ѝ, но ще гледам какво ще е развитието за сега с жалба към полицията и КЗП.

# 614
Има и един сайт “nekorekten.com”, може там също да пишете, защото имената и телефона на тази  дама ще излизат като “некоректен” и дори няколко човека да се спасят от нея, пак е нещо.

Общи условия

Активация на акаунт