Удължаване на косата, тема 13

• 65 122
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Взех си коса от Ванет на клипси, след час носене, главата адски ме боли.... Някой имал ли е подобен проблем? Косата е 50 гр.

# 631
Взех си коса от Ванет на клипси, след час носене, главата адски ме боли.... Някой имал ли е подобен проблем? Косата е 50 гр.

Тресата една ли е? С колко клипса е?

# 632
Една треса, с 5 клипси, едната от които спря да щрака след 2, 3 ползвания. Зверски ме боли главата, не ме скубе иначе, не съм тупирала на мястото, но не я издържам .....

# 633
Преди година ходих в София на фризьор една близка ми беше дала контакти с въпросния Сашо /за поставяне на коса/, но в последствие ги изгубих... Ако има някой който го познава и има номер бих се радвала да го сподели.Всичко което знам е че салона му е до някакво заведение/кафе/бар Исо в салона има и маникюристка.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 17:07 от bubanka

# 634
  • Провинция
Момичета, от известно време моята коса буквално окапа. В момента съм на 3 месечен курс с медицинска козметика.
Иска ми се обаче да й продам вид и дължина.
Та нека поговорим за това коя коса е естествена, коя не?Как е най-лесно за поддръжка - със  стикери, клипси или щипки? Всичко свързано с удължаването.
В този ред на мисли си казвам моите щения - естествена коса, черна, около 50-60 см. Може и 40 см, зависи. Ако някоя от вас вече не си я ползва, насреща съм.

# 635
Момичета, от известно време моята коса буквално окапа. В момента съм на 3 месечен курс с медицинска козметика.
Иска ми се обаче да й продам вид и дължина.
Та нека поговорим за това коя коса е естествена, коя не?Как е най-лесно за поддръжка - със  стикери, клипси или щипки? Всичко свързано с удължаването.
В този ред на мисли си казвам моите щения - естествена коса, черна, около 50-60 см. Може и 40 см, зависи. Ако някоя от вас вече не си я ползва, насреща съм.

Аз не използвам удължения от повече от 2 години, тъй като с тях косата ми не разтеше, имах като дупки направени отстрани, където се защитват щипките. Като уж този метод бил най щадящ, тоест си слагаш когато ти си искаш . Стикера и другият имат подръжка на всеки 3 месеца, защото косата ти като расте и започва да се заплита отзад и става още по-лошо.. Може да видиш в Салон Ванет, имаше някакви Отто, но се консултирай на място, за да видиш , кой е твоят метод, все пак и пари даваш ..

# 636
Здравейте отново 😘 След съвета Ви за перукер, взех че ви послушах и намерих една девойка от Самоков. Страничката и във фб е ПЕРУКЕР-ФРИЗЬОР ЦВЕТЕЛИНА СТРУМЕНОВА. Та чух се с нея и меко казано се шокирах. За моята коса ще са нужни 200-250гр. и искам дължина 55-60см. и цялото това косище ще ми излезе около 450лв. Което ми се струва мега добре в сравнение с обявените близо 900лв. от фризьорско студио. Мислите ли, че има от какво да се притеснавам. Чували ли сте нещо за нея? Остана ми последно да намеря къде да ми я сложат. Спряла съм се на метод шиене. Дайте препоръки за Варна. Благодаря предварително 🥰😍

# 637
Няма как естествена и хубава коса да струва 200 лв за 100 грама.
Със сигурност е с примеси и след мясяц-два ще стане на тесто.

# 638
  • Варна
Съгласна съм с KPP, няма как. Абсурдно е. Отиди във Варна в перукерско ателие Крез, чуй се с тях и ще отидеш на място, ако имат нещо налично като за теб ще ти го предложат, ако не-могат да ти поръчат.

# 639
Не виждате ли, че тази Megniya е новак с първи пост с позитивно мнение за измамниците Hair Boutique. Очевидно е, че това е наглата собственичка, която иска да си "изчисти" името и да си рекламира боклуците.
Не и се връзвайте да и отговаряте.

elinagrudeva, аз съм потресена от човешката наглост. Това си е измама от всякъде. Аз бих подала иск срещу тази и бих си търсила правата. Направо си плаче да я пуснат по всички медии!
Изобщо не знам къде пиша тук , какво цитирам и какво правя :д и не знам за каква разправия говорите. Факт е че съм на 18 години, предстои ми бал и никога не ми е е налагало да се интересувам от удължения както споменах по-нагоре. Търся възможно най- много мнения, за да не повторя нечия грешка. Този сайт който съм прикачила ми се сториха приемливи цените и заради това. Бюджета ми е 200 лева.

# 640
Продавам си покупката от Ванет, слагана 2 - 3 пъти, и измита.  50 гр., 55 см, 9 номер,  ако някой има интерес, да пише.

# 641
Не виждате ли, че тази Megniya е новак с първи пост с позитивно мнение за измамниците Hair Boutique. Очевидно е, че това е наглата собственичка, която иска да си "изчисти" името и да си рекламира боклуците.

elinagrudeva, аз съм потресена от човешката наглост. Това си е измама от всякъде. Аз бих подала иск срещу тази и бих си търсила правата. Направо си плаче да я пуснат по всички медии!
Изобщо не знам къде пиша тук , какво цитирам и какво правя :д и не знам за каква разправия говорите. Факт е че съм на 18 години, предстои ми бал и никога не ми е е налагало да се интересувам от удължения както споменах по-нагоре. Търся възможно най- много мнения, за да не повторя нечия грешка. Този сайт който съм прикачила ми се сториха приемливи цените и заради това. Бюджета ми е 200 лева.

Какъв цвят ти е косата?

# 642

Какъв цвят ти е косата?
В корените е тъмно кестенява и надолу изсветлява.

# 643
  • Провинция
Продавам си покупката от Ванет, слагана 2 - 3 пъти, и измита.  50 гр., 55 см, 9 номер,  ако някой има интерес, да пише.
Снимка, може ли?

# 644
Здравейте! Следя от известно време темата,но така и не мога да си отговоря на някои въпроси.
Косата ми е в добро състояние, дълга до средата на гърба,но рядка и дължината и сякаш се губи. Имам и степени и отпред изглежда,че имам съвсем малко коса.
Решила съм да си сложа коса за постоянно носене. Искам да е един ред,за да мога да я изтърпявам,пък и да проверя дали ще свикна да я нося и стилизирам. Също така не искам да е много дълга,тъй като не съм от най-високите жени и с дължина до кръста не си възприемам. 40 - 45 см дължина и 50 - 100гр. коса дали биха дали някаква осезаема разлика от изходното положение? Насочила съм се към Ladies point или Авангард. Първите харесах,четейки положителните мнение във форума. Моя приятелка има коса от Авангард и вече 2 години косата е в много добро състояние.
Не съм от София,но скоро ще ходя и трябва да взема решение. Освен това ми интересува колко време отнема самата процедура по поставянето? След като изберете коса,направо я поставят или има и някакви други процедури? Смисъл - косата готова ли е за поставяне или като я избера започват да я подготвят?
Извинявам се за хаотичният пост! Ще съм благодарна, ако някой сподели мнение и ме посъветва!
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт