Обсъждане на имотни обяви-5

• 50 539
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Изгледайте и клипчето от обявата, която пусна Весела Joy

# 121
  • София
"Както можете да видите" каквото се вижда зад гърба на брокера-гимназист и при снимане контражур с телефон. Simple Smile Обаче е трогателно как се старае да изглежда и говори професионално - "в банята настилките са теракот и фаянс", "ако имате личен автомобил"...

# 122
  • София
Аз там не мога да разбера дали е мега мръсно или е имало някакво опушване на стените.
И тази обява беше първоначално на 70 хил пусната, онзи ден намалиха.... ако я смъкнат още малко може и да се разходя да го видя Grinning Ако си бяха направили труда да викнат фирма да попочисти сигурно вече щеше да е продаден въпреки нуждата от ремонт.

# 123
Ахааа, клипа го бях пропуснала. Grin

Мърлявко е просто, не са чистили, не са пазили, може би се е пушило вътре.

# 124
ЕПК ми се струва, че е със следи от течове или мухъл, навсякъде

# 125
Изгледайте и клипчето от обявата, която пусна Весела Joy
Много се забавлявах. Mr. Green

# 126
А бе хайде бе, чудо голямо. Нищо забавно в клипа, нищо фрапантно. Даже е похвално, толкова млад да се старае толкова.

# 127
Притеснява се момчето, нормално.
А защо е толкова евтино, и какво е това ЕПК  1995-та?

# 128
Аз не намирам нещо кой знае колко забавно в клипа.

# 129
Притеснява се момчето, нормално.
А защо е толкова евтино, и какво е това ЕПК  1995-та?

На някакъв бардак прилича това жилище. За тотален ремонт е, но и ми прилича на някакво свърталище. Може да искат да го разкарат бързо собствениците, кой ги знае и тях какви са...

# 130
Още една преустроена гарсониера. Доста ми допада крайният резулат. Много повече от този при гарсониерата в Младост: https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15358820606388 … k=411bec&f1=5

Колкото до клипчето... видяхте ли нещо повече отколкото на снимките? Уж да покажат кухнята, а показаха срещуположната стена за няколко секунди. Май от банята също се видя толкова. Напълно безсмислено. А в съзнанието ми се запечата притесненият брокер и нищо от имота Wink

# 131
  • гр.София
Много ми се набиха на очи тези плочки...Аз лично не харесвам такава шарения

# 132
Винаги съм си мислела, че в Редута няма панелки. И на мен са ми много шарени плочките. Защо са затъмнили така отделни стени? Иначе е хубаво направено и видимо всичко е ново, даже вратите (с касите).

# 133
И аз мразя шарении, обаче си мисля, че при апартаментите е като при колите - на големите им отиват стилни убити цветове, а на малките - колкото по-малка, толкова по-шарена и ярка. Та сигурно и за малко апартаментче, по презумпция за млади хора, не му пречи малко свежа шаренийка Grinning
Не, че аз бих си избрала такова де, само теоретично споделям Laughing

# 134
Мен много ме изкефиха плочките.

Общи условия

Активация на акаунт