Обсъждане на имотни обяви-5

• 50 889
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
2 апартамента в 4 етажно  блокче да се продават по едно и също време. Сигурно ли е, че е същия блок и май са един под друг - другия не беше ли на последния етаж
Според мен не е същият блок.

# 556
На мен ми прилича на същия блок или поне съседен. Кухнята с този закачен трион съвсем е като от филм на ужасите.

# 557
 Пълна дупка е. Кухнята е като от "Тексаското клане", никакво осъвременяване не е нужно, направо е нужно изриване. 130 000 е доста амбициозно определена цена.

# 558
Аз лично предпочитам нещо да тотален ремонт, отколкото замазано като за продажба. Във втория случай плащаш ремонта и пак трябва да си го направиш. Но тук наистина са прекалили с цената.  Ако наистина искат да продават, след 1-2 месеца ще я свалят.

# 559
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1e15381591728728 … k=43ch7n&f1=1

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15381584612816 … k=43ch7n&f1=1
От тези двете останАх без дъх!
И двете описания завършват с:
 " Отоплението е на ТЕЦ, но понеже блока е изключително топъл, собствениците не го ползват и се отопляват на климатик. Много хубаво жилище."

Пишещия "брокер" явно не може да реши кое от двете е по-хубаво...все пак-хахаха

# 560
И едни 45 кв. м разлика в квадратурата, понеже брокерът не може да реши колко точно да напише.

Жилището е обзаведно с вкус! Да не би да си помислите друго, като видите снимките.

# 561
Очевидно са две различни жилища, на един етаж, явно от един собственик. Аранжирал ги е както него си го кефи, ама в тоя квартал не знам кой има интерес да налива толкова пари... Thinking

# 562
Е, да му имам вкуса, "Аз съм само цвят лила". Не зная в тези спални как се заспива...Не схванах и посланието на гипсовите кокошки и другите бутафорни "неща" в интериора. Направо ме заболя главата от "вкус и разкош". А и си представям как се прави барбекю под прозорците на хората и каква гарнитура биха ми осигурили шестте /или петте/ обгазени етажа по-горе.

# 563
Simple Smile Трепач - при обзавеждането на кухнята и  дневната  е бил в лилав период, китеничето или както е модно сега да се казва -шагито направо къртят. Към банята вече е минал в червен период. Кичозно ми е на мен.
От ремонтите нищо не може да се види от снимките, явно смятат че интериора е акцента на тяхната продажба.

# 564
В Свобода 1100 евро/кв?
Боговете сигурно са полудели JoyGrinning

# 565
Simple Smile Така върви лилавото явно.

# 566
Простете невежеството ми, но къде е кв. Свобода? С кои квартали граничи?

# 567
Заболяха ме очите.

# 568
Благодаря за прекрасните обяви. Така се посмях Sweat Smile

Ето какво казва за кв. Свобода Уикипедия:

"Община   Столична община
Част от   София
„Свобода“ е един от северните квартали на София. На север и на запад граничи със Северния парк. На североизток – със Стоков базар Илиянци, на Изток – с СК Локомотив 1929, на юг – с ж.к. Надежда 2 и ж.к. Надежда – 4. В „Свобода“ има 47 едропанелни жилищни сгради от серия Бс-2-63 (обединена). Общото население е около 15000 души."

# 569
Е сега, и мен не ме кефят, ама така  ги е направил за себе си,явно преди някоя година.

Общи условия

Активация на акаунт