Обсъждане на имотни обяви-5

• 50 971
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Не знам дали търся съвет или просто "изпускам парата". Излезе обява за моя мечтан апарамент буквално - в едно каре от 3-4 сгради, в които от дете искам да живея. Перфектно изложение, единственият компромис е преходна стая. Апартаменти там много рядко се продават. Но... тъй като апартаментът е тристаен, а аз търся двустаен, на много хубаво място, цената макар и пазарна за конкретното жилище, ми излиза доста извън бюджета. Планирах да ползвам малък кредит, който да върна бързо, а за този апартамент ще трябва да финансирам около 50%, като отделно ще ми трябват пари за ремонт. Бих могла да го върна за около 10 години без особено напрягане, но само ако работя и имам поне същите доходи като сега. Само че аз вече съм на 40+ и така да се каже в пика, а не в началото на кариерата. Ако се случи нещо - остана без работа, паднат ми доходите и особено при болести и някакви други извънредни обстоятелства - ще гризна дръвцето. Търся активно от февруари, този ми е буквално мечтата и ми е мнооого трудно да се откажа, а ще го лапнат бързо. Сигурна съм, че много ще съжалявам и ще въздишам. Та така, оплаках се.

Потърсете собствениците на двустайни апартаменти в блока. Може някой да иска по- голямо жилище и да може да доплати. И това, че има тристаен свободен и кой бързо да купи техният, да ги навие да направят крачката. Питайте, не се отказвайте от мечтата си 😘

# 271
Aз на този се чудя  какво не му е наред - върти се от доста време, сега е пуснат от поне десет агенции. За ремонт, но е среден етаж, мястото не е толкова лошо (долен Изток), само преходната спалня и малката баня може да са минус на разположението.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15247336529578 … k=41kbld&f1=3
Всички стаи, с изключение на северната кухня, гледат към самата улица, която е натоварена. За мен това е най-големия му минус. Няма стая, в която през лятото спокойно да спиш на отворен прозорец. Вътре е за много голям ремонт. Банята е доста малка, а и стаите не са големи. Преходен е и не може да се избегне прехода. 

# 272
Обявата вече не е намерена

# 273
Обявата вече не е намерена
Почти всяка нощ след полунощ имот бг правят някакви обновявания и сайта им не работи. Там си е обявата.

# 274
На този апартамент единственото хубаво му е квартала, ако му бяха сложили цена като за тоталка,щеше да се продаде. Пазар,пазар,ама аз за това състояние повече от 80 000 евро не бих дала. Да не говорим,че и за толкова да беше, ММ би откачил,ако му покажа тази съборетина. То зарежете мебелите,ама паркетът ми се вижда черен (изгнил,горял), стените ми се виждат наклонени (около дограмата е изронени) и вестибюлът ми е доста нефункционален. За мен това си е стар двустаен - отделна кухня,отделна спалня и хол с трегери по средата.
Етажът е добре,че е нисък,защото няма асансьор и защото на по-горен етаж би ме било страх да изляза на балкона, заради наклонените равнини. Страх ме е да изляза на балкон на стара сграда - усещам пода как е наклонен надолу (за да се чисти по-лесно сигурно) и имам чувството,че всеки момент или целият балкон, или парапетът ще се срути.

# 275
Да, наистина си е там обявата Simple Smile
Аз виждам един поддържан вход. Добра квадратура. Ако в голямото помещение се сложи кухня + хол ще стане чудесно.
Ето един пример как гадните вестибюл и стават модерни помещения. Втората част на стаята е дивани с ТВ

# 276
Прекрасно предложение, за човек който иска да си го изрине и направи по свой вкус.За феновете на СС си е отлично.

# 277
So Lucky, да, за феновете на СС с безграничен бюджет, сигурно е отлично Simple Smile

# 278
So Lucky, да, за феновете на СС с безграничен бюджет, сигурно е отлично Simple Smile
Лошото е, че човек с неограничен бюджет няма да може да преглътне миризливите общи части...и пак стигаме до - пълно щастие няма.

# 279
Ходила съм да го гледам, наистина е много по-малко, отколкото изглежда. Кухнята е малка, за да става спалня, безсмислен разход е местенето на кухня в хола, просто ще стане по-голяма кухня. Подовете потъват, от тавана в коридора се вижда пода на съседите, има големи пукнатини, които не са само козметичен дефект.
Но най-голям минус му е местоположението - уж си в хубав, тих квартал, а е всъщност накрая - на самата улица, близо до автогарата. Прах и шум. Не случайно още си седи.

# 280
Скрит текст:
Не знам дали търся съвет или просто "изпускам парата". Излезе обява за моя мечтан апарамент буквално - в едно каре от 3-4 сгради, в които от дете искам да живея. Перфектно изложение, единственият компромис е преходна стая. Апартаменти там много рядко се продават. Но... тъй като апартаментът е тристаен, а аз търся двустаен, на много хубаво място, цената макар и пазарна за конкретното жилище, ми излиза доста извън бюджета. Планирах да ползвам малък кредит, който да върна бързо, а за този апартамент ще трябва да финансирам около 50%, като отделно ще ми трябват пари за ремонт. Бих могла да го върна за около 10 години без особено напрягане, но само ако работя и имам поне същите доходи като сега. Само че аз вече съм на 40+ и така да се каже в пика, а не в началото на кариерата. Ако се случи нещо - остана без работа, паднат ми доходите и особено при болести и някакви други извънредни обстоятелства - ще гризна дръвцето. Търся активно от февруари, този ми е буквално мечтата и ми е мнооого трудно да се откажа, а ще го лапнат бързо.
Сигурна съм, че много ще съжалявам и ще въздишам. Та така, оплаках се.
TafTaf, съвети е трудно да се дават така, отстрани, но аз на твое място при тези дадености, които си споделила (наличие на два собствени други имота -с този на родителите ти, и достатъчен доход), бих го взела, след като толкова ти допада и ако можеш да си позволиш такъв кредит в момента. За в бъдеще имаш какво да продадеш или да дадеш под наем, ако нещата с изплащането се влошат. Но пак казвам, съвети така трудно се дават и ти си знаеш най-добре.

# 281
А на това какъв му е проблемът, че седи вече година на пазара
 - чудесна локация, среден етаж
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15073717681772 … k=41xfxo&f1=1

# 282
Цената е проблем. Трябва да си много луд фен на района. 2 стаен в 55 кв.  е малък. За семейство трудно.  С тази тясна кухничка си е като за сам човек.Сградата е на почти 20 години вече, почва да идва време и за ремонт на инсталации.

# 283

Според мен за района цената е добра даже. Такива малки се купуват с ивестиционна цел или за 1 човек. За да стои толкова дълго му има нещо или е фалшива.

# 284
Апартаментът е на Миджур, една сграда на акт 14, известна с това,че беше издадена забрана от ЧЕЗ да се ползва ток. А купувачите в Лозенец явно държат на такива екстри като ток и вода Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт