Обсъждане на имотни обяви-5

• 50 831
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Наскоро в една класация на имотните агенции бяха посочили Свобода и Мизерно (модерно) преградие, като най-нежеланите квартали, с най-евтини имоти, по-нежелани от Люлин, Овча К., Обеля и т.н.т

# 571
  • София
На бас, че са на някой цигански барон - такова изобилие от цветове съм виждала само в техни жилища. Колкото са по-наситени, толкова са по-шукар.😆😆😆

# 572
Тези два печелят приза за "лЮксозно" обзавеждане 😂

# 573
  • София, Bulgaria
Тооооолкова много "погребани" пари...със сигурност това, което е вътре е струвало повече от самия имот.

# 574
За удобството на обитателите има зъболекарски кабинет.  hahaha

# 575
Това е цигански имот! Няма как представител на друг етнос да се обзаведе така разкошно People Dancer

# 576
Ааааа, не се знае. На мен ми изглеждаха като еднакви апартаменти, но може да са примерно двама братя/сестри с еднакъв вкус, които са си купили съседни апартаменти и сега са решили да се изнесат. Имаше един подобен в стил "Мария-Антоанета", пак в този район, но панелка. Продаваше се от съдебен изпълнител.

# 577
Стига бе, това си е ромско жилище отвсякъде. По-пищно е и от резиденцията на "малката булка" Joy

# 578
  • Най-красивата страна
Може да е на някоя мутреса.

На мен и двете жилища ми изглеждат кошмарно.
Виждам боклуци за два-три камиона.И мноого пари за ремонт.

# 579
  • Sofia
Кич тотален , преди коментарите тук се замислих дали е на българи  - и много боклуци и прахосъбирачки - ужас.

# 580
  • София
Парад на кича. То кое да гледаш по-напред и да му се радваш... Simple Smile

# 581
Ами така е! В която и посока да погледнеш, все радост за окото!

# 582
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15275844661632 … k=43ik22&f1=1
Какво ще кажете, реална ли е цената? Районът е добър /все още/, обаче състоянието на апартамента, общите части, балкони......и паркиране в двора който където завари на тази цена? А и малките китни дворчета наоколо днес утре може бетонни калкани да станат, не е като да не се е случвало.

# 583
  • София
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15275844661632 … k=43ik22&f1=1
Какво ще кажете, реална ли е цената? Районът е добър /все още/, обаче състоянието на апартамента, общите части, балкони......и паркиране в двора който където завари на тази цена? А и малките китни дворчета наоколо днес утре може бетонни калкани да станат, не е като да не се е случвало.

За офис става според мен....

# 584
За офис - паркирането е кофти, зелена зона и тясна уличка, не твърде лесен подход. И толкова пари за офис, то се осмисля зеленината наоколо ако няма да живееш там.

Общи условия

Активация на акаунт