Обсъждане на имотни обяви-5

• 50 823
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
  • София
За офис - паркирането е кофти, зелена зона и тясна уличка, не твърде лесен подход. И толкова пари за офис, то се осмисля зеленината наоколо ако няма да живееш там.

е, то тагава за живеене хич...Всяко семейство е с поне 2 коли....Е, ще си извадят винетки. Но за тези пари пък търсила с гараж/и.

# 586
За офис - паркирането е кофти, зелена зона и тясна уличка, не твърде лесен подход. И толкова пари за офис, то се осмисля зеленината наоколо ако няма да живееш там.

е, то тагава за живеене хич...Всяко семейство е с поне 2 коли....Е, ще си извадят винетки. Но за тези пари пък търсила с гараж/и.

E чак пък всяко семейство да е с две коли... Малко се поизхвърляш.

# 587
Все пак живота без коли също е възможен..

# 588
За съжаление не съм се обхождала целия Иван Вазов и не съм живяла там, че да знам имената на улиците. Но преди седмица бяхме на гости с децата в района (в частта над парка на Земята и хората) и се разходихме по достатъчно широките тротоари, а диванетата си караха скутерите на спокойствие. Улица без коли не вярвам да има в града, което е различно от тротоар за разхождане.
Имам съвсем преки впечатления от Иван Вазов и си напълно права. По бул. Петко Каравелов в частта до реката тротоарите са пешеходни, по тях няма коли, защото са със зелена ивица с дървета до самата улица, после е тротоарът и после пак има зелена ивица с дървета до бликовете. Колите са много, но са паркирани по платното. Не че не биха се качили в зеленото, но просто има дървета и не могат Simple Smile Иначе Иван Вазов беше предложен за зелена зона, но районният ОС не го гласува. Но това  е само отлагане на неизбежното. Най-много са паркираните коли в частта до ТБГ, защото там паркират от офисите в зоната с платено паркиране на НДК.
И аз смятам, че Ябълката е на много лошо място, вероятно е най-лошото в целия квартал. А тротоарът на Янко Забунов в частта на Неро-то е с колчета и е огромен, при това миналата година го ремонтираха. С огромни платани до улицата. Изобщо наистина за тези пари е по-добре нвавътре в квартала,  но предлагането на НС с хубави довършителни и общи части е почти 0-лево, така че който държи на това, ще трябва да направи компромис с мястото. В момента строят нова и хубава на ъгъла на Янко Забунов и Витошка (точно до Балеви), но там пак е шумно.

# 589
Все пак живота без коли също е възможен..
Живота е възможен и без месо и млечни продукти Wink

# 590
Все си мисля, че който има 270 000 евро за апартамент би трябвало една колица да си има ей така за всеки случай. И за тази цена апартаментът трябва да е "топ оф дъ топс" вътре, не банята да е за ремонт генерален и не само банята. Въобще старо ми се вижда жилището за имот от 2004 г.

# 591
Аз ако дам толкова пари за апартамент ще искам да имам пешеходна достъпност до всякъде и да не завися от кола. И изобщо колкото по-малко коли около нас, толкова по-добре.

# 592
То хубаво без кола, ама поне за седмичното пазаруване си трябва. Щото на Плана планина не се сещам къде може да се пазарува без кола.

# 593
Все си мисля, че който има 270 000 евро за апартамент би трябвало една колица да си има ей така за всеки случай. И за тази цена апартаментът трябва да е "топ оф дъ топс" вътре, не банята да е за ремонт генерален и не само банята. Въобще старо ми се вижда жилището за имот от 2004 г.
Има две бани, показана е само малката, която в момента е само ВЦ, голямата не е снимана. Ами нормално е състоянието за имот, строен 2000-те, все пак е вече на 15 години, а и тогава не се престараваха с качеството Simple Smile Вие взехте по-стар, но беше писала, че собствениците са го ремонтирали скоро.
Иначе мястото е супер, а за паркиране няма проблем там, защото е зона, а наоколо няма големи сгради и места винаги се намират, като имаш винетка.
Цената отразява най-вече разпределението на имота (става за триспален) и локацията, не състоянието. Иначе има Била в Ситицентъра, което е на 5 мин пеш от Плана планина
Аз ако дам толкова пари за апартамент ще искам да имам пешеходна достъпност до всякъде и да не завися от кола. И изобщо колкото по-малко коли около нас, толкова по-добре.
Ами пешеходно ти е достъпен НДК и пешеходната на Витошка - на 10-15 мин. пеш.  И мол Ситицентър, пардон, Паркцентър, ако ти трябва мол. Мястото е сравнително далеч от парковете - и от Южния, и от Борисовата, някъде на около половин час пеш е и от двете.

# 594
Абе мястото е супер, но апартаментът не ми харесва. Нито общите части, нито балконите, нито нищо. Да, нашият беше ремонтиран, баните са чисто нови и изглеждат супер, имахме само боядисване, циклене и мебелиране. Всичко друго беше подменено и направено. Иначе не зная дали не се чува булевардът на Плана планина, а и на същата улица щеше нова кооперация да се строи, да не запуши там нещо. Това само би ме притеснило за мястото ако трябваше да избирам сега. Обаче тази сума бих дала при супер завършен апартамент без никаква нужда от довършителни работи. Обявата стои от доста време, а локацията е примамлива, явно и на други им се струват много парите които се искат

# 595
А за този апартамент пак в Лозенец, какво мислите : https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15371652766286 … k=43kpfy&f1=1
Според мен цената е много висока за това, което се предлага. Едната спалня гледала към св Наум. Не е саниран, за тотален ремонт

# 596
Висока е, разбира се. 150 000 евро не знам как се спестяват с нормална работа.

Много искам да идва вече тая прогнозирана банкова криза, да се вдигнат рязко лихвите по кредитите и да паднат рязко цените на имотите. Самозабравиха се вече, искат нереални суми. Само една нова криза ще ги оправи.

# 597
Втория в Лозенец е прекалено - с преходна спалня, малка кухня...

Първия офис въобще не ми харесва и ми се струва много познат, кой знае откога опитват да го продадат.

# 598
Долен Лозенец СС 100кв по 1500 евро на квадрат звучи ок. Нали СС били реализирани квадратури спрямо НС и реално цената ставала още по-добра като не се смятат стени и общи части Simple Smile Нямате угодия Simple Smile

# 599
Аман вече от тоя Лозенец. Долен, горен, среден, да му опротивее вече на човек. Имам чувството, че там трябва да е като в дядовата ръкавичка съдейки по популярността на квартала.

Общи условия

Активация на акаунт