Бихте ли взели мъж с дете

• 29 234
  • 528
  •   1
Отговори
# 60
Така е. Забележи, че се правят избори на ситуации с елиминиране на потенциална заплаха - малко дете, жива бивша жена....
Страхът, че някой и нещо застрашава бъдещето с този човек е умопомрачителен. Рядко се преценява дали изобщо е удачно да се тегли към семеен модел с такъв човек, считано към настоящето.

# 61
Ми така е, ако си жена и вземеш мъж с дете, няма такова нещо да те питат ще го гледаш ли като свое или ще се дистанцираш - детето си става твое, искаш или не.

Даже по някои критерии, които ако мъж ги изпълни, ще се счита, че "гледа детето като свое" - за майката, приела чуждо дете, са санитарен минимум и дори с тях пак може да е зла мащеха.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 09:50 от The Siren of Titan

# 62
  • Пловдив
Ми така е, ако си жена и вземеш мъж с дете, няма такова нещо да те питат ще го гледаш ли като свое или ще се дистанцираш - детето си става твое, искаш или не.
Тук мааалко се оля.
И нали говорим за дете с жива майка, в масата случаи - живеещо при нея?

# 63
Дори да живее с майката - може ли да кажеш, аз отивам да си правя ноктенцата, ти се оправяй с детето си, твое си е.

# 64
  • Пловдив
Ми не съм си представяла да не можеш. Ако точно в един от общо двата уикенда месечно се случи,де.

# 65
  • Варна
Познавам две семейства който гледат и чуждите деца.Справят се повече от прекрасно.Но жените в тези две семейства са наистина свестни и с огромни сърца.Де да можеше всички да са като тях Simple Smile
Мисля,че жените като цяло,трудно правят тази крачка-да приемат до себе си мъж с дете.Наистина трябва да е с една идея над множеството за да го направи.А все пак си е отговорност да гледаш дете,свое или чуждо,то все си е дете.

# 66
Познавам две семейства който гледат и чуждите деца.Справят се повече от прекрасно.Но жените в тези две семейства са наистина свестни и с огромни сърца.Де да можеше всички да са като тях Simple Smile
Мисля,че жените като цяло,трудно правят тази крачка-да приемат до себе си мъж с дете.Наистина трябва да е с една идея над множеството за да го направи.А все пак си е отговорност да гледаш дете,свое или чуждо,то все си е дете.

Но пък мъж е задължен да приеме жена с детето й ако иска жената. И то си става сделка...

# 67
  • София
Бошке, сега се сетих за вуйчо ми и за още един пич! Ръсеха деца навсякъде! По три горе-долу.
Та, мисълта ми е, че трябва да се внимава с тия мъже "с деца".

# 68

Но пък мъж е задължен да приеме жена с детето й ако иска жената. И то си става сделка...
Скуба, раздрали са ти  сърчицето, пардон кесията и още те боли от посегателството... Изкарай два, три сеанса при някоя психоложка, да ти промие очички. Да ти светне малко и да спреш да се страхуваш. Аз, в аванс  ще ти кажа, че ти с готовността си само да позваш, стискайки се, друго няма да срещнеш. Само твой бичим каки. 

# 69
  • София - Рим и обратно
Ако децата са вече по-големи, не виждам проблем. Не ми се занимава с бебета и малки деца вече. Също много зависи и от хората, намесени в ситуацията - ако са адекватни и възпитани децата и майка им, пак няма проблем. Но не бих се набъркала в някакви селски истории с ненормална бивша и невъзпитани хлапета. Не, тогава и връзката едва ли ще я бъде.

# 70
Абе зависи какво е отношението към големите деца. Нали се сещате, че понякога в БГ децата са деца до има-няма 40 годинки. Та ако въпросният мъж с деца се втурне да подрежда живота и битието на хора на 18+, може да има повече драми, отколкото с бебе на 18 месеца. Ако се ангажира с образование, издръжка, па да му закупува жилище, кола...може да стане интересно. Та ако ще е мъж с деца...май трябва или под 3, или над 30:)

# 71
  • София - Рим и обратно
И това е вярно. Затова казах - зависи от хората, набъркани в ситуацията.

# 72
  • София
Не бих си взела повече никакъв мъж. Нито с деца, нито без! Нямам нерви да си създавам допълнителни проблеми....  Smiley

# 73
Така е. Забележи, че се правят избори на ситуации с елиминиране на потенциална заплаха - малко дете, жива бивша жена....
Страхът, че някой и нещо застрашава бъдещето с този човек е умопомрачителен. Рядко се преценява дали изобщо е удачно да се тегли към семеен модел с такъв човек, считано към настоящето.
Забелязала съм, че ако човекът, обект на избор, е свестен, намира начин всичко да върви добре, без значение какво му е поднесъл животът. Ако не е, все някой пречи на безоблачното щастие с него. Дали ще е дете от предишна връзка, бивш/а, свекъри, тъстове, братя, сестри и т.н., намира се кой. 

Пред себе си, слава богу, имам повече примери на прекрасни отношения във втори брак.

А по последната точка, по-скоро не бих, физически женската анатомия е по-скромна, затова по ред причини посоченото го слагам в графа минуси.

# 74
Хехе, аз като чета форума и разбирам колко наивна съм била цял живот и колко практични са другите хора. Ако е човекът, когото обичам, не би ме интересувало дали е с дете, с тежко заболяване, без пари... ама глупачка, а...

Общи условия

Активация на акаунт