Бихте ли взели мъж с дете

• 29 253
  • 528
  •   1
Отговори
# 90
Аз взех мъж с дете, но нямам свое. И ако бих избирала отново... няма да се повтори.

# 91
Аз взех мъж с дете, но нямам свое. И ако бих избирала отново... няма да се повтори.

Много хубав пост, благодаря ти. Разкажи ни моля те ако не е прекалено лично. В общи линии...

# 92
  • Sk babe
Леле, четох темата в която се питаше дали мъж би взел жена с дете..
Виждам, че жените искат да бъдат взимани (макар и с деца), но голяма част отказват да взимат мъж с дете, понеже е чуждо.

Аз познавам 2-ма самотни татковци. И двамата се бориха със зъби и нокти за децата си, като единият се отказа от имуществото си в името на дъщеричката си. И ако един ден някоя жена ми каже, че не би го приела, понеже той има вече дете и то е чуждо - ми, прав й път към старите ергени.
Да, със сигурност не всеки може да бъде родител на чужди деца. И вероятно за тях са писани всички онези приказки за злите мащехи (да не се обиди някой).
Аз съм За мъжа с дете. Щом е успял да се пребори за него - евала. А и любовта към детето и към жената не е една и съща. Бившите - те винаги ще са някъде там. Живи, умрели - няма как да заличиш майката.

Ако обичаш един човек и той теб, няма какво да ви раздели. Аз бих била горда ако някой повери грижите за детето си на мен.

Извод: мъжете явно могат и трябва да надскочат преграда "чужди деца", но жените не. shame, shame. Кога станахме толкова претенциозни.

# 93
Питала съм приятелки защо ми препоръчват да търся вдовец. “Защото няма риск да се върне при бившата, нито пък от нейната намеса”.
Въпреки всичко по-лесно приемам позицията “не приемам мъж с дете”, отколкото “бих, но да е над определена възраст, възпитано, и с нежива майка”

# 94
  • Sk babe
Питала съм приятелки защо ми препоръчват да търся вдовец. “Защото няма риск да се върне при бившата, нито пък от нейната намеса”.
Въпреки всичко по-лесно приемам позицията “не приемам мъж с дете”, отколкото “бих, но да е над определена възраст, възпитано, и с нежива майка”

леле, тия бивши са много страшни. те вярно,че има и демонични създания сред тях, но ако мъжът я остави да се меси - значи не е мъж.

# 95

леле, тия бивши са много страшни. те вярно,че има и демонични създания сред тях, но ако мъжът я остави да се меси - значи не е мъж.

... и да си се връща при нея.
Кучето скача според тоягата

# 96
Аз куче си имам.

# 97

Много хубав пост, благодаря ти. Разкажи ни моля те ако не е прекалено лично. В общи линии...
За жена без деца малко или много си е голяма промяна, изведнъж прескачаш на един етап доста чужд за теб. И някъде прочетох статия в която пишеше... Втора жена не е ново семейство а нов член в съществуващото такова. Никога ама никога няма да бъдеш преди всичко(което е нормално) и всичко което за мен е голяма емоция за него не е. Все едно той има шофьорска книжка от 10г а аз сега се уча и за мен е супер важно.. за него по скоро ротинно 😄

# 98
Въпрос на гледна точка. В нашето семейство всичко беше ново за всички. Сменихме дома, сменихме някои "навици", нагаждахме традициите и за всички беше интересно и предизвикателно. И сега си имаме наши си неща, които ни отличават съществено от миналото на всеки поотделно и всички заедно. Нещата никога не са толкова сложни, колкото сами си ги усложняваме, казва един мой приятел. И до момента винаги е бил прав...

# 99
Не ми е ясно, защо жените, които не желаят да се обвързват с мъже с деца да са претенциозни? И така да е - да претенциозна съм и не ми е минавало през главата да се обвържа с такъв мъж. Не желая да си създавам трудности, тревоги, да хабя време и нерви за децата му и всичко съпътстващо това положение. Това макар и по-късно ще се отрази не толкова положително на  животът ни. Мъже семейни, разведени, разведени с деца никога не са били обект на интерес от моя страна, така че не е имало никаква опасност да се влюбя.

# 100
  • София - Рим и обратно
Претенциозни са си, ако са над 35-40 и претендират за ерген без деца. На тая възраст даже би било по-здравословно да си търсят точно обратното - не стар ерген, а такъв който е бил семеен, научен е на това-онова от семейния живот, а не тепърва да свиква, че жена му пикае седнала и й трябва шкаф за превръзките в банята.

# 101
Претенциозни са си, ако са над 35-40 и претендират за ерген без деца. На тая възраст даже би било по-здравословно да си търсят точно обратното - не стар ерген, а такъв който е бил семеен, научен е на това-онова от семейния живот, а не тепърва да свиква, че жена му пикае седнала и й трябва шкаф за превръзките в банята.

Кафе, остави ги да витаят в розова мъгла
Жената до 30 избира, след това я избират...

# 102
Scooba, положението в твойта колиба изглежда доста притеснително.

# 103
Така се е стекъл животът ми, че не бих взела мъж с дете.
Когато бях млада исках да съм първата кралица и майка на престолонаследника. Познавах се и не бих делила, пък и имах избор. Сега когато съм постигнала това, ако по някакви причини остана сама, бих имала само гаджета. Сложни схеми и чужди деца не искам, имам си мое.

# 104

Кафе, остави ги да витаят в розова мъгла
Жената до 30 избира, след това я избират...
Ай стига с тез пенсионерски самоуспокоения, де! Всеки, освен, че избира, и него го избират. Ако е тръгнал да търси. Във всяка възраст преценя и него го преценят.  Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт