Бихте ли взели мъж с дете

• 29 289
  • 528
  •   1
Отговори
# 165
Няма значение кой е майка, кой не, кой е баща. Правилата на къщата си важат. Щом си в къщата, ги спазваш, няма значение кой е майка ти.

Аз впрочем още чакам да чуя "ти не си ми баща". При поднасяне на нормални изисквания и нормално съжителство, е абсурд детето така да отвърне. Това е симптом за доста дълбочки проблеми.

# 166
Всеки в казармата си - най-добре.
Да вземаш мъж с дете и да му налагаш своите правила, преди то да е усетило, че ти има доверие - брутално е.

# 167
Ами, да, брутално е, ако си някакъв скапан комплексар и гледаш да се "наложиш", много е брутално даже. Но не се предполага да е така.

# 168
Говорим за нормални ежедневни правила, не преформатиране на съзнанието. Сакън да не научиш някого на няколко базови житейски способности, за да не е гнусен за другите...говоря все пак за нормални и съзнателни хора, не за животни или за такива със скрити патологии.

# 169
това което предлагаш е просто абнормно, дори патологично. Нормално, понеже не виждаш отвъд семейния си уют и медалите.

# 170
  • Paris, France
Именно.

Допълвам се - беднотия, лакомия, алчност, скъперничество, простотия, травма от минали бедни години - в деството или по-нататък, страх, стрес от безпаричие, което ги прави агресивни към всичко, което може да им отмъкне салама.

А как тези бедни, лакоми, алчни, травмирани, агресивни хора с охота и удоволствие хранят и гледат глутници кучета и тумби котки?

Не е това, според мене. Гореописаните не биха имали собствени деца. Гледането на чуждо дете е огромна отговорност, а вложението на време пречи на личностното развитие.

Unknown lady, предпочитам средностатистически ерген без деца пред много богат с деца ако аз самата нямам деца. Ако имам и съм без мъж не ми трябва никакъв мъж, ни с деца, ни без.

# 171
Съмнявам се, че дори глутници мравки или молци имат. Най-много три мравки и два молеца.

Но пък може би доста гледат чужди деца нон-стоп, като им гледам личностното развитие и как е поело в странни посоки /надолу/.

# 172
това което предлагаш е просто абнормно, дори патологично. Нормално, понеже не виждаш отвъд семейния си уют и медалите.
Патологично е силна дума за това да очакваш децата в един момент да почнат да се държат като хора, без да продават драматични фасони.

# 173
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Значи с моите 2 деца и неговите 2 ще бъде вечен купон Simple Smile не ми пречи, стига да има разбирателство, стига да не дели децата, защото аз не бих го правила; обожавам както моите деца, така и на най-близките ми приятелки, та още 2 няма да ми натежат, та и 3 Wink Даже по-скоро бих се ориентирала към именно разведен татко, който има ясна представа какво е да си "с деца"

# 174
Патологично е силна дума за това да очакваш децата в един момент да почнат да се държат като хора, без да продават драматични фасони.

Първо превъзпитай бащата. Ако можеш.

# 175
  • София
Не бих, как така с ремарке ще взимам някого.
Да се грижа за чужди деца да си харча заплатката, дето някоя мунка ги е родила.
Да не получавам нужното уважение и благодарство, че съм взела 2ра употреба.

Та, сериозно- по- скоро не. Вдовец с дете- да, но с още един човек в картинката- не ми се нрави.

# 176
  • В.Търново
Предвид че скоро ще "вземам" мъж с дете, явно влизам в графата "да", въпреки че никога не съм го искала за себе си. И аз не обичам чужди деца, а неговото е доста зле възпитано, той си го знае и знае че никак не ми е приятно да го виждам, както и майката. А, тя колко ми се мазни, просто нямам думи... Но пък мъжът ми е много свестен и си го обичам Simple Smile
Ще се наложи да ти стане приятно да го виждаш детето му, защото както знае за настроенията ти може и на него да му стане за трайно време неприятно.

# 177
  • Sk babe
Не бих, как така с ремарке ще взимам някого.
Да се грижа за чужди деца да си харча заплатката, дето някоя мунка ги е родила.
Да не получавам нужното уважение и благодарство, че съм взела 2ра употреба.

Та, сериозно- по- скоро не. Вдовец с дете- да, но с още един човек в картинката- не ми се нрави.

Вероятността вдовец с дете да те "изостави", заради детето е по-голяма от таткото с бившата. Виждала съм го, случи се на позната. "Единсвеният" родител тогава става и майка, и баща, и вероятността да бие шута на каката/лелката е огромен. Странно, жените смятат, че не е проблем ако жена сама се грижи за дете, но ако е мъж - все едно е нещо грешно. Обаче ако самотния татко ги зареже и "убие" мечтите им за семейство (нови деца и а-у), почват едни истерии и оплювания на силния пол.

# 178
# 179
  • ❌❌❌
В мен е влюбен мъж с 3 деца - и трите от различни жени. Още на първата ни среща (мой приятел запозна компанията с него) той само възкликна: "аз съм влюбен" и от там тръгна сагата. 😁 Отначало си мислих, че е просто обсебен (човек на изкуството е, за тях е характерна тази обсесия) и всички, включително и той, ми казваха, че наистина е много влюбен, но аз не вярвах. В барове, галерии от вратата ме питат: "ти ли си Фаина, музата на..." и всеки път съм втрещена, защото тези хора не ме познават, но явно наистина на всички обяснява за мен. Той боготвори жените, за него всичките са "най-красиви" и т.н., но аз съм богиня. 😁 Аз също съм привързана към него, може би дори го обичам по мой си странен начин, но никога не бих го "взела", макар и да знам, че ще ме гледа като истинска богиня. Той и сега ме боготвори и буквално едва диша без мен, ако не ме види няколко дни подред, изпада в много тежки състояния и т.н., но този човек не поглежда нито едно от децата си. Вярно е, че жените му до голяма степен са причина за това, но тук за мен изцяло важи максимата "има ли желание - има и начин". Обаче, честно да си кажа, не мисля, че ако бях на мястото на жените му, щях да действам по различен начин. Този човек е бохем, създаден да бъде всичко друго, но не и родител. Може да обича, съдейки по отношението му към мен, но дотам.

От друга страна, преди няколко месеца имах мимолетна връзка с чужденец, баща на един син, разведен и много добре поставен в обществото. Ако не бяха хилядите километри и компромисите, които трябваше да направя, като да зарежа всичко и да замина с него например, щях да го "взема". В момента, в който го питах дали има деца, ми отвърна: "да, имам син", след което ме пита дали съм разочарована от този факт, на което, разбира се, отвърнах с не и той заяви, че е един много горд баща! За някои жени може би това ще е катастрофален знак, мен обаче ме накара да го харесвам още повече.

За протокола: и двамата мъже са с 10+г. по-големи от мен, пък аз съм в разцвета на младостта си, красива, дейна и енергична. В момента не мисля, че с когото и да е бих се обвързала сериозно, но ако много се влюбя и ако човекът си струва, бих го взела и с 10 деца. Wink

Общи условия

Активация на акаунт