Перилни препарати и омекотители – 55

• 68 566
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Ми не знам, плакна ги допълнително по още час, не ги усещам мазни, но си миришат много. Това са първите ми капсули, мисля да са и последни.

# 376
  • София
Днес взех за бебешките дрешки прах Персил сенситив с натурален сапун и мирише страхотно. Надявам се и като изсъхнат дрехите да се усеща поне лекичко.
Взех и от тези кърпички против пренос на цветовете на доктор Бекман, някой има ли впечатления дали вършат работа?

Скрит текст:

# 377
Някъде има ли оферта на бебешкия Персил? Аз привършвам обикновения за бяло, между другото повече ми харесва от Денк мит и смятам да опитам Сензитив.

# 378
  • София
Някъде има ли оферта на бебешкия Персил? Аз привършвам обикновения за бяло, между другото повече ми харесва от Денк мит и смятам да опитам Сензитив.

Аз го взех за 9 лева от магазинче за препарати до нас, но ми трябваше вече и не ми се обикаляше за промоция. Не знам колко би струвал намален, но вече ще следя.

# 379
Около 7 лв щеше да е...😊

# 380
  • Бургас
Реших, че няма смисъл да се запасявам, а и откакто мъжът ми почина, нещо нямам желание за експерименти.
...
Гес, съжалявам за мъжа ти.  Hug
Аз от години не бях взимала омекотител Силан и онзи ден случайно в Елитис посегнах да ги подуша, конкретно тях. Взех един такъв:
Скрит текст:
Аромата вече трябва всеки сам да си го избере, но трайността е добра предвид, че аз слагам винаги максимум половин капачка на пералня, а и с Персил колора се спогаждат добре. Не знам защо съм го пренебрегвала последните години.

# 381
Нормално е Персил и Силан да се спогаждат, защото и двете  са на Хенкел. Останало ми е, че е най-добре двете да са на един производител заради съставките.

# 382
  • Ловеч
Гес, вече в два магазина на ДМ виждам от препарат на Денкмит против мазни петна. Питах и продавачките и казаха, че не знаят да го спират.

# 383
Всички капсули миришат силно и след изпиране. Вероятно се дължи на това че по-трудно се отмиват с водата...
Мирише повече, защото в течна формула може да се вложи повече парфюм, отколкото в прах.

Гес, вече в два магазина на ДМ виждам от препарат на Денкмит против мазни петна. Питах и продавачките и казаха, че не знаят да го спират.
В нашия няма. Пак ще проверя дали са заредили. Отличен продукт.
Между другото, въпреки че се предлага за мазни петна, маха огромно количество други петна като грим, храни, манджи, гнили плодове и неустановени петна по кауфландски униформи. Grinning За мазнини обаче е незаменим. На основата на разтворители е, подобно на Спот, но е по-добър, не мирише нечовешки гадно и е по-удобен за ползване.

# 384
От доста време ползвам прах за бяло на Денк мит от ДМ и съм много доволна. Купих си и капсули за цветно, обаче съм разочарована. Остава по дрехите нещо лепкаво, вероятно от гела. Не знам, може и да съм сгрешила нещо в дозировката, примерно дрехите да са били по-малко  Thinking
Вие ползвали ли сте ги и доволни ли сте от тях?

Да повторя питането.

# 385
  • София
Може ли снимка на този спрей против мазнини на ДМ.

# 386
Благодаря за мненията за капсулите Ариел. Одеве ходих до магазина и купих за да ги пробвам. Ясно ми е, че нищо друго не изпира като праховете, но ми се иска да пробвам нещо различно.

# 387
Може ли снимка на този спрей против мазнини на ДМ.
Скрит текст:

# 388
Аз да попитам пак за онези петна, които се получават след пране, такива сивкави. Колко детски дрешки и то хубави съсипах, скоро една нова мъжка тениска, беше ѝ първо пране.
Спот много го харесвам, дори пак си купих, да не би стария да е изветрял, но нищо. От вчера поливам едни петна, утре ще пера, но нямат мърдане.
Четох и теми тук, никой не е намерил причина и решение на проблема, дори нова пералня да е. Почистих даже пералнята с препарат (никога не съм го правила), но файда никаква.

Пиша го това хем да се оплача, хем да питам дали да не купя от горекоментирания спрей на ДМ?

# 389
  • София
Какви са тези петна? От какво са, дай снимка?

Общи условия

Активация на акаунт