Перилни препарати и омекотители – 55

• 68 569
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Аз не усещам аромата на Ариела, а на омекотителя

Препоръчвам го, взимам го от едно магазинче за паралелен внос. Аромата му е ок, най-важното ми е, че е икономичен и не ми се налага да гладя след сушилнята.
Цветни дрехи никога не пера с прах за бяло, тези за цветно си перат съвсем прилично. Съвременните качествени прахове са ефективни и при ниски температури, все пак сме в 21век.

# 406
  • София
Английско Омо за немски пазар или Weiser Reiser. Какво да избера?

# 407
Английско Омо за немски пазар
Такова нещо не съществува.

# 408
 Само при мен ли на една и съща програма, на едни и същи дрехи - Ариела не оставя никаква миризма, а на Персила аромата го усещам през цялото време докато нося дрехата Thinking защото чувам само мнения за отровния мирис на Ариела Grinning

# 409
Поли, ти си странна птица....
Не си купувай в никакъв случай прах денкмит за бяло, че ще те задуши с миризма...JoyJoyGrinning

# 410
 Късно е, купих го Grinning то на всяка страница чета за него. Реших да пробвам дрехи прани с Ариел за бяло дали ще станат по-бели с Денкмит Grinning Умириса ми чантата с покупките, но миризма след пране - никаква и при него. При вас остава ли?

# 411
При мен остава. Обаче са писали че при някои не остава, защото пералнята им просто е такава.

# 412
Денкмит за бяло все още е 6,99, но за цветно са го вдигнали над 7 лева. Сигурно и за бяло ще го последва. Повече няма да купувам. Да си го ползват, да го бракуват или да го пращат на Марс, ако щат. За собствена марка тази цена не е нормална.

# 413
  • София

Този имах предвид, поправям се.

# 414
Polina и при мен след пране не остава аромат на прах, или съвсем слаб. Има значение с колко вода плакне машината. Моята с много

# 415
  • София
Знаете ли откъде може да се закупи натриев фосфат и кой вид беше за почистване (мръсни повърхности) (той е по-щадящ от натриевия хидроксид)?
Цена 3-5лв за кг. Видях във Валерус имат "чист" но е на чували 25кг.
Мисля че триосновния трябва да е (само него намирам в технически вид):   Na3PO4

три-НАТРИЕВ ФОСФАТ ДОДЕКАХИДРАТ=   Na3PO4•12H2O  (25kg) чист
чист за анализ (скъпи):
Скрит текст:
HАТРИЕВ ДИХИДРОГЕH ФОСФАТ• 2H2O NaH2PO4•2H2O
ди-HАТРИЕВ ХИДРОГЕH ФОСФАТ -БЕЗВОДЕН Na2HPO4
ди-HАТРИЕВ ХИДРОГЕH ФОСФАТ ДИХИДРАТ Na2HPO4•2H2O
ди-HАТРИЕВ ХИДРОГЕH ФОСФАТ ДОДЕКАХИДРАТ Na2HPO4•12H2O

За омекотител натриев хидрогенкарбонат ли се ползваше?

# 416
# 417

Този имах предвид, поправям се.
Това е ОМО за австрийския пазар, произведен в Румъния. Определено е много по-добър от Weisser Riese, който е от нисък клас, съвсем близък по качество до нашия Рекс.
Ако държиш на ОМО, силно ти препоръчвам да си вземеш от нашия, който е по супермаркетите. Да не те натоварвам с информация, но имам причина да ти го препоръчам пред австрийския. Също така Персил за нашия пазар е отличен прах. Направи си сметката кой излиза по-изгоден и вземи него.

# 418
В Лили персила е намален в момента...вчера влизах. 7 лв за 20 пранета.

# 419
  • София
В Кауфланд отдавна има Персил 60 пранета на 14 лв и стотинки. След седмицата, когато беше включен в брошурата (поне във филиала, който посещавам) е нареден при останалите прахове и е с нормален, непромоционален етикет.

Общи условия

Активация на акаунт