Перилни препарати и омекотители – 55

• 68 517
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
А, реклама не правим на онлайн сайтове. написваш в гугъл какво търсиш и той ти казва къде що има...

# 466
  • София
Какво му е по-различното на течния Персил  в зелената опаковка?

Цитирам си въпроса, защото искам да сменя гела с лавандула с нещо друго за тъмни дрехи. Само маркетингов трик ли е, просто в цветна опаковка?!

# 467
Коментирано беше назад в темите, но не помня, понеже гелове не ползвам. Пробвай да потърсиш с гугъл, може да излязат коментарите....

# 468
Здравейте, доколкото видях в брошурата на ЛИДЛ - праха АРИЕЛ тази седмица 30 пранета ще се продава за 9,99 лв. Моля дa кажете , дали лидълдския АРИЕЛ е добър избор?

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 14:00 от синята лагуна

# 469
Аз съм вземала от там Ариел. Няма разлика с този, който се продава по веригите и се води официален внос принципно. Разликата е само в разфасовката от 30 пранета..

# 470
  • Враца
Аз съм много доволна от Омо прах за бяло.
С години не бях купувала, сега съм впечатлена от първите пет пранета.
Дано, после не започнат да ми посиняват тъканите, както се случва при Изи примерно.

Няма да имаш проблем с Омо.
А относно посиняването или по-скоро посивяването, преди време ТАЕД беше писал точно за това - че с евтините прахове дрехите посивяват и за сължаление ефектът се вижда късно и е необратим.

С Ариел също ми става така при продължително пране.
Само с DM-ския съм нямала този проблем.

# 471
  • София
Скрит текст:
Аз съм много доволна от Омо прах за бяло.
С години не бях купувала, сега съм впечатлена от първите пет пранета.
Дано, после не започнат да ми посиняват тъканите, както се случва при Изи примерно.

Няма да имаш проблем с Омо.
А относно посиняването или по-скоро посивяването, преди време ТАЕД беше писал точно за това - че с евтините прахове дрехите посивяват и за сължаление ефектът се вижда късно и е необратим.

С Ариел също ми става така при продължително пране.
Само с DM-ския съм нямала този проблем.

Не е възможно да ти се получава това с Ариел. Правилно ли дозираш?

# 472
  • София
Или пък не разделяш прането добре? Само чисто бяло ли пускаш или и светли цветни?

# 473
  • София
Или пък не разделяш прането добре? Само чисто бяло ли пускаш или и светли цветни?

Да, това е също фактор за посивяване. Аз пера бяло и светли цветове заедно, но винаги съм с цветоулавяща кърпичка, която излиза леко сива.

# 474
Между посивяване и посиняване правите ли разлика? Кое не е възможно да се получава с Ариел? Че на мен един немски Персил преди години ми правеше дрехите синкави.

# 475
Напълно си е възможно прането да посинее, ако препарата (на мен ми се е случвало с добавка) е много богат на оптични избелители. Hands V

# 476
  • Sredets/Burgas
Когато пера с Ариел абсолютно чисто бяло пране, пак слагам кърпичка и тя винаги излиза тюркоазено синя.

# 477
Купих прах за пране Омо с коколино. Не пише color, така че го смятам, че е за бяло нали? Търсих негова картина из нета, но не намерих🤔 сигурно е нов?

# 478
Снимай твоето.

# 479
Когато пера с Ариел абсолютно чисто бяло пране, пак слагам кърпичка и тя винаги излиза тюркоазено синя.
Дължи се на оптическите избелители, както е отбелязала wdv. Цветолулавящите кърпички, освен багрилата и мръсотията, абсорбират и оптическите избелители. Няма особен смисъл да се слагат при чисто бели дрехи след като очевидно няма да пуснат боя и така да се лишаваш от допълнителната белота, която придават на прането.

Общи условия

Активация на акаунт