Перилни препарати и омекотители – 55

• 68 509
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Как не намери картинка, иванита?  Ето, първата, която ми попадна при търсенето.
Скрит текст:

Има и течен, ама който го интересува, да си го намери. Няма да рекламирам течни тук.

# 481
  • София
Ароматът на това Омо по-различен ли е от този на Омо без Коколино?

# 482
Е сигурно...добавен е АРОМАТ на омекотител. Само ароматец...без омекотител...припомням само ☺

# 483
  • София
Това, че няма омекотител е ясно. Попитах за мирис, защото това е причината да не купувам Омо - така обсъжданият силен аромат, с който са го "парфюмирали". Ще го следя за промоция този "с омекотителя". 😉 Може да му дам шанс.

# 484
Ароматът на Омо беше силен до преди няколко години (3-4), сега - не е толкова силен. На мен на Ариел ми е по-силен или по-неприятен, или и двете, не знам. На Савекс също е много силен, но никой не се оплаква от него, даже с това го рекламират.

# 485
Това, че няма омекотител е ясно. Попитах за мирис, защото това е причината да не купувам Омо - така обсъжданият силен аромат, с който са го "парфюмирали". Ще го следя за промоция този "с омекотителя". 😉 Може да му дам шанс.
в Метро е на промоция сега

# 486
Скрит текст:
Как не намери картинка, иванита?  Ето, първата, която ми попадна при търсенето.
Скрит текст:

Има и течен, ама който го интересува, да си го намери. Няма да рекламирам течни тук.
Ми питай ме де Laughing не ми излезе това.
Приятно мирише. За мен не е силен аромата, пък след пране хич го няма, ама то това за всички прахове влезли в нас се отнася. Направо ви се чудя като чета какви миризми се разнасят из домовете и колите ви  Rolling Eyes У нас никой не се е оплакал, че му мирише на нещо  Mr. Green

# 487
  • София
Ароматът е до предпочитание. На мен този на Ариел ми харесва, но не обичам дрехите да миришат силно след изсъхване на перилен препарат, без значение какъв. Омо-то ми е хем натрапчиво, хем неприятно. Това е причината да не изневерявам на Персил от доста време. Simple Smile

Зюмбюла, благодаря. Ако имам възможност ще отида.

# 488
 Здравейте, искам да попитам , ако някой е ползвал прах за пране peros доволни сте от него, изпира ли хубаво. Ползвали сме перос препарат за под и сме доволни, в момента ползваме омекотител peros fresh, и от него сме много доволни. Но праха не сме получавали

# 489
А да ви попитам, има ли прах подходящ за пране на човек на легло. Имах в предвид по-голяма дезинфекция. Човека е на памперси, понякога стават и издънки. Та определено ще трябва и нещо допълнително. Чаршафи и пижами ясно, че на 90 градуса ще се перат, ами одеялата? Може ли и те на 90 градуса по необходимост. С бялото белина ще се добавя, но с цветното ако имате идея какво още може да се добави? Или Омо и Ариел ще са напълно достатъчни? Благодаря ви.

# 490
Дезинфекциращ препарат за пране,около 8 лева е една туба в Кауфланд,слага се вместо омекотител.

# 491
От всички омекотители, сме най доволни от перос синия, лекс синия, и червено бинго с златиста капачка. Юмош все още не сме пробвали, наистина ли е толкова траен колкото го описват. Веднъж една продавачка ми го предложи на 10 лв за литър и половина, и каза че една капачка все едно си сипал пет. Но аз не го купих защото ми се видя скъпо, а като знам че в турция е тройно по евтин. Черен ленор също беше много добър, но от доста време не го виждам в магазините, а когато попитам продавачите все казват че нямало на склад

# 492
  • София
А да ви попитам, има ли прах подходящ за пране на човек на легло. Имах в предвид по-голяма дезинфекция. Човека е на памперси, понякога стават и издънки. Та определено ще трябва и нещо допълнително. Чаршафи и пижами ясно, че на 90 градуса ще се перат, ами одеялата? Може ли и те на 90 градуса по необходимост. С бялото белина ще се добавя, но с цветното ако имате идея какво още може да се добави? Или Омо и Ариел ще са напълно достатъчни? Благодаря ви.

Както и PELLI е писала, дезинфектант, има го в доста магазини.

# 493
МНого благодаря. Само не разбрах с този дезинфекатант се пере вместо праха за пране, или се слага с праха, или при изплакването се добавя. Извинявам се ако въпроса е тъп, но не можах да се ориентирам. Благодаря ви още веднъж.

# 494
  • София
Дезинфектантът се слага в отделението за омекотител, слага си се и прах.

Общи условия

Активация на акаунт